Steve Taylor Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 sal , deci ca din ce in ce toti mai multi playeri sa plang de atatea rollbackuri deci eu va zic ca am fost azi pe sv si sa dat de 3-4 ori rollback , pai daca facem sa in fiecare zi , nush ce sa zic ramanem fara playeri ma , eu nush ce sa zic , adica ce s faceti voi cei care hosteaza b-zone sa faca ceva nush mutati hostu nici nam habar cum sa rezolvam sa oprim chestiilea astea + eu am mai jucat pe sv roleplay adica pe sv de samp si nam mai vazut pana acuma asa ceva , sper sa rezolvati cat mai repede + eu astazi am pierdut 5 ore + 50k + altii playeri au pierdut lvl si etc cu bani cu tot + nu sunt singuru care e nelamurit de toate chestiilea astea , + mai de mult pe B-zone nu era rollbackuri si etc . Nush ..........speram sa se rezolve problema aceasta grava ( 1) nu postati aiurea ca faci pt 1+ post 2) nu mai faceti scandal la topicu meu daca sunteti nelamuriti mergeti pe alt topic . scz pt nuemele la post dar am scris din greseala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlM Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Nu cred ca intelegi,dar totusi voi incerca sa iti explic. 1.Problemele se datoreaza vremii capricioase,nu cade hostul ca asa vrea el. 2.Pierderile sunt ceva normal in cazul rollbackurilor,dar daca nu s-ar da aceste rollback-uri serverul ar fi off. 3.Legat de host,acesta nil ofera Daniel_F GRATIS! nu cred ca vrei tu sa pui banii sa schimbam hostul. 4.Multumestete cu ce ai pierdut,altii nu mai au bunuri valoare si tu faci topicuri peste topicuri ca ai pierdut 50k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 mda...aceleasi topicuri...crezi ca suntem toti happy ? eu am intrat la jail la 4 dimineatza cu 6.000 secunde pentru rob, la 13:30 sau cand a fost rollback, pana mea.. m`am trezit iar in jail...crezi ca mi`a convenit ca a fost rollback 8 ore ? nu, pentru ca dupa amiaza a mai fost unul, si iar am luat`o de la capat cu cele 6.000 secunde de jail asta e .. n`ai ce face in privinta acestui lucru decat sa, nu mai deschideti topicuri inutile. ba is cumva chinez ? voi nati citit 1. 2 ? se vede ca am scris in limba chineza stii care`i faza ? tu esti ala care face zeci de topicuri idioate la general discution.nu inteleg, ce vrei sa arati cu topicul acesta ? supararea ta acuta ca ai pierdut 50 k amarati ? tii dau eu ma numa sa nu te mai aud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Taylor Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 ba is cumva chinez ? voi nati citit 1. 2 ? se vede ca am scris in limba chineza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spencer Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Ai facut postul numai ca sa te afli in treaba......are dreptate Edwin daca nu ar fi aceste rollbacck-uri nu ar ma fi deschis serverul.Si nu inteleg ce nu iti convine la chestia asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLostControL Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Eu am pierdut mai mult ca tine si nu ma vait,stiu ca pot sa fac la loc cu timpul...asta e se mai dau din cand in cand nai ce ii face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Ia nu va mai luati de el ma...! Nici mie nu mii se pare corect ca stau si platesc curent si ce mai platesc pentru a juca samp .Azi am stat la comp de la ora 9:00 pana acum si am pierdut de multe ore ! Si chiar as vrea sa se termine chestia asta ! Daca Daniel_F ne hosteaza gratuit si e un host de ... atunci ce mai ramanem aici? BoBo poate spune ca fiecare player sa contribuie financiar cu 2-3 euro ca oricine isi poate permite! Ca noi astea care stam pentru a face level si a ajunge cat mai sus stam pe PC ore si ore si dintr-o data vezi ca sa dat rollback ! :-o si dupa ce revine svr vezi ca nu mai ai ore Pff poi inseamna ca .. ! Suntem vai de noi ! Eu as contribui la server cu cativa euro numai ca sa se stabilizeze hostu`! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernandez Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Ia nu va mai luati de el ma...! Nici mie nu mii se pare corect ca stau si platesc curent si ce mai platesc pentru a juca samp .Azi am stat la comp de la ora 9:00 pana acum si am pierdut de multe ore ! Si chiar as vrea sa se termine chestia asta ! Daca Daniel_F ne hosteaza gratuit si e un host de ... atunci ce mai ramanem aici? BoBo poate spune ca fiecare player sa contribuie financiar cu 2-3 euro ca oricine isi poate permite! Ca noi astea care stam pentru a face level si a ajunge cat mai sus stam pe PC ore si ore si dintr-o data vezi ca sa dat rollback ! :-o si dupa ce revine svr vezi ca nu mai ai ore Pff poi inseamna ca .. ! Suntem vai de noi ! Eu as contribui la server cu cativa euro numai ca sa se stabilizeze hostu`! Frate daca nu iti convine pleaca daca tu joci doar pentru level bani etc pana la urma trebuie sa joci si din placere nu ? Nu joci ca te obliga cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Taylor Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 auziti dar joci samp , dar atunci sa zicem ca jucam in reuluare sau cum ? nam inteles , pai sigur ca voi aveti bani de se rupe banca cand alti au doar 200k 300k si pe aia ii pierdt si voi aveti 560.150.000 si voi ii pierdeti pe aia 150k voua nu va pasa ca doar mai aveti dar puntetiva in locul celor care ai putini si pe aia ii pierd , + lvl-uri pierdute + ore cred ca am pierdut vreo 25 ore + atunci inseamna ca in acele 25 ai stat degeaba pe sv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Adminii nu isi pot asuma raspunderea pentru reacordarea resurselor pierdute la rollback-uri deoarece nu au nici o asigurare ca respectivul individ a facut acei bani / lvl etc.. si ceilalti jucatori normal ca o sa fie invidiosi cand vine un mincinos si zice ca a pierdut 1,2,3 lvl si nu stiu cate milioane ... Si sunt peste 400 de jucatori care joaca constant adica , intru , joc 5 ore pe zi , etc... si nu pot sta cu /setstat sau modificarea fisierelor la fiecare jucator deoarece s-ar pierde acea ambianta pe care pe b-zone nu sa intalnit de a se da level sau orice alta resursa din comanda de admin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Taylor Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 ba chiar .......... nesimtire , deci am muncit azi toata ziua pentru un RAHAt nu ? pai nu inteleg in lucru eu inteleg ca e un joc , dar atunci facem degeaba ce facem .......... ore pierdute , lvl-uri bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Cappalini Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Ia nu va mai luati de el ma...! Nici mie nu mii se pare corect ca stau si platesc curent si ce mai platesc pentru a juca samp .Azi am stat la comp de la ora 9:00 pana acum si am pierdut de multe ore ! Si chiar as vrea sa se termine chestia asta ! Daca Daniel_F ne hosteaza gratuit si e un host de ... atunci ce mai ramanem aici? BoBo poate spune ca fiecare player sa contribuie financiar cu 2-3 euro ca oricine isi poate permite! Ca noi astea care stam pentru a face level si a ajunge cat mai sus stam pe PC ore si ore si dintr-o data vezi ca sa dat rollback ! :-o si dupa ce revine svr vezi ca nu mai ai ore Pff poi inseamna ca .. ! Suntem vai de noi ! Eu as contribui la server cu cativa euro numai ca sa se stabilizeze hostu`! Dute ba si plimba ursu .Daca nu iti convine pe server pleaca.Sau alta solutie,plateste tu hostul. Auzi ca stai sa platesti curent .Nu te obliga nimeni sa joci aici.Joci ca asa vrei tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Ba HaHa te mai bagi mult in seama? Dute frate si plimba vaca tu ! Eu tin sa te anunt chiar platesc curent ca Pc nu merge singur de la dumnezeu merge prin curent si curentul costa bani daca nu iti convine pleaca tu!Eu am o situatie financiara mai mica ... si chiar daca nu am benefiicile necesare tot as vrea sa ajut Serverul dar tin sa te anunt ca tu nici nu teai gandit sa faci acest gest pentru ca MOCA e mai bine chiar daca e ceva mai prost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winter Soldier Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Omg dar voi asa de obsedati de acest joc incat va plangeti pentru niste bani virtuali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Uitati care e treaba: Prima data si eu pierdeam ore la fiecare rollback dar stiti ce am facut? Am dat /q dupa fiecare payday sau dupa fiecare afacere si cu toate ca era rollback eu nu am pierdut nimic...incercati si nu mai faceti topicuri aiurea... Sper ca te-am ajutat... Omg dar voi asa de obsedati de acest joc incat va plangeti pentru niste bani virtuali? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winter Soldier Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 ) De ce razi? Nu e adevarat sau cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.