Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Infernus,Remington,flash,sabre,banshee,clover

1. descarci orice mod de masina doresti tu!

2. descarca SaMi

3. instaleaza-l

4. selecteaza modul din sami ( folder sau arhiva)

5. in acea casuta selecteaza fisierul cu modul

6. selecteaza masina pe care vrei sa pui modul

7. Pune un nume sus in casuta

8. Install

9. EnJoy ^_^

Intrebare:

Daca cineva face DB ca sofer imediat dupa ce ai dat /rob si e civil, poate primi ceva?

Din cauza unui individ ascuns, probabil hacker, am esuat rob-ul. Mi-a ars masina in 2 secunde cu DB ca sofer.

Intrebare:

Daca cineva face DB ca sofer imediat dupa ce ai dat /rob si e civil, poate primi ceva?

Din cauza unui individ ascuns, probabil hacker, am esuat rob-ul. Mi-a ars masina in 2 secunde cu DB ca sofer.

Daca e la prima abatere si nu e codat va primi un warn , iar la urmatoarea abatere va primi ban permanent . Asa s-a procedat de multe ori .

Salut all mie numi merge nici SAMP nici GTA normal cand dau sa intru imi zice ca vorbisfile.dl l not found imi zice sa-l inst din nou il inst si tot numi merge

ma ajutati si pe mine va rog frumos

Salut all mie numi merge nici SAMP nici GTA normal cand dau sa intru imi zice ca vorbisfile.dl l not found imi zice sa-l inst din nou il inst si tot numi merge

ma ajutati si pe mine va rog frumos

Downloadeaza asta -> http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?vorbisfile

.... si punel in C:\WINDOWS\system32

Incearca si un crack diferit sau cel pe care il foloseai pana acuma .

Unde este topicul in care pot sa imi schimb acolo sub poza sa nu mai scrie Progress %?

te referi la forum title ?

daca da

trebuie sa ai peste 1000 posts casa poti pune unul

Am si eu o intrebare , mai exista serverul B- zone movie ?

Daca da va rog sa imi dati ip .

<REMOVED>

cine mai posteaza ipu primeste ban pt reclama, serverul ala nu apartine B-Zoneului

Guest MasK

Miam pierdut parola de la contul RancoPlay daca ati putea sa-mi dati PM cu parola nu am mai intrat de mult si am uitat-o va rog foarte mult astept un raspuns ! multumesc .

Miam pierdut parola de la contul RancoPlay daca ati putea sa-mi dati PM cu parola nu am mai intrat de mult si am uitat-o va rog foarte mult astept un raspuns ! multumesc .

Pentru a-ti recupera parola, trimite un PM lui: Alexander / Andrei / Bobo.

Dai PM lu Andrei/Alexander cu urmatoarele detalii:

-tot ce stii despre cont

-ce nick`uri ai mai avut

-ce parole ai mai avut

Pentru a-ti recupera parola, trimite un PM lui: Alexander / Andrei / Bobo.

Nu mai e de mult chestia asta.

*In cazul in care va pierdeti parolele intrati pe www.b-zone.ro/rpg sectiunea 'Password recovery' (undeva in dreapta sus).Bagi e'mai'ul cu care te'ai inregistrat si ce iti mai cere acolo, iar parola ta va veni pe mail'ul respectiv.

Succes.

Nu mai e de mult chestia asta.

*In cazul in care va pierdeti parolele intrati pe www.b-zone.ro/rpg sectiunea 'Password recovery' (undeva in dreapta sus).Bagi e'mai'ul cu care te'ai inregistrat si ce iti mai cere acolo, iar parola ta va veni pe mail'ul respectiv.

Succes.

Nu mai este demult...

Dar din moment ce el nu a intrat demult... nu si-a pus nimeni e-mail-ul acolo, deci nu are cui sa-i trimita parola... decat Alexander / Andrei / Bobo.

Nu mai este demult...

Dar din moment ce el nu a intrat demult... nu si-a pus nimeni e-mail-ul acolo, deci nu are cui sa-i trimita parola... decat Alexander / Andrei / Bobo.

Spui demult cand te referi la o intamplare petrecuta odinioare, candva indepartat in trecut.In contextul asta e folosit corect "de" - prepozitie si "mult" - adverb.

Degeaba incerci sa imi atragi mie atentia vis-a-vis de gramatica si ortografie, nu vei reusi.

*Cand te inregistrezi in SA:MP pui e'mail'ul geniule.Din moment ce s'a inregistrat, automat a pus un mail.

Deci, cel care si'a uitat parola sa intre pe www.b-zone.ro/rpg - > Password recovery.

Spui demult cand te referi la o intamplare petrecuta odinioare, candva indepartat in trecut.In contextul asta e folosit corect "de" - prepozitie si "mult" - adverb.

Degeaba incerci sa imi atragi mie atentia vis-a-vis de gramatica si ortografie, nu vei reusi.

*Cand te inregistrezi in SA:MP pui e'mail'ul geniule.Din moment ce s'a inregistrat, automat a pus un mail.

Deci, cel care si'a uitat parola sa intre pe www.b-zone.ro/rpg - > Password recovery.

Tu chiar nu ai inteles ce am spus eu.

Reciteste ce am spus si poate iti vei da seama.

Si... iti mai spun odata.

Asta cu e-mail-ul NU este de la inceputul serverului.

Poate el nu a intrat pe cont dupa ce s-a bagat asta cu e-mail-ul si de aceea nu are cum sa-si primeasca parola prin e-mail.

Sper ca te-am facut inteles.

Salutare, as dorii sa ma ajutati sa imi iau si eu un JOB bine platit, pentru level 1..

Sfatuiti-ma ce sa aleg dintre : Farmer / Arms Dealer / Mechanic ..

Din care se castiga cel mai bine? Deoarece nu am nici un ban si PayDay este cam mic la level-ul meu ..

Tu chiar nu ai inteles ce am spus eu.

Reciteste ce am spus si poate iti vei da seama.

Si... iti mai spun odata.

Asta cu e-mail-ul NU este de la inceputul serverului.

Poate el nu a intrat pe cont dupa ce s-a bagat asta cu e-mail-ul si de aceea nu are cum sa-si primeasca parola prin e-mail.

Sper ca te-am facut inteles.

M'ai corectat, asta ai facut.Macar daca ma corectai si aveai si dreptate, dar asa...te'ai bagat degeaba.

Chiar daca nu e de la inceputul server'ului asta cu mail'ul tu chiar crezi ca player'ul ala e pe server de acum 1 - 2 ani ?

Lasa'l sa dea password recovery si gata.

Salutare, as dorii sa ma ajutati sa imi iau si eu un JOB bine platit, pentru level 1..

Sfatuiti-ma ce sa aleg dintre : Farmer / Arms Dealer / Mechanic ..

Din care se castiga cel mai bine? Deoarece nu am nici un ban si PayDay este cam mic la level-ul meu ..

Daca stii harta si stii sa VORBESTI iti poti lua Arms Dealer / Mechanic.Astfel, poti face oferte, poti fi convingator pentru a'ti fii cumparate produsele s.a.m.d.

Daca nu ai "calitatile" mentionate mai sus, ia'ti Farmer si farmeaza pana iti vine rau :))

M'ai corectat, asta ai facut.Macar daca ma corectai si aveai si dreptate, dar asa...te'ai bagat degeaba.

Chiar daca nu e de la inceputul server'ului asta cu mail'ul tu chiar crezi ca player'ul ala e pe server de acum 1 - 2 ani ?

Lasa'l sa dea password recovery si gata.

Daca stii harta si stii sa VORBESTI iti poti lua Arms Dealer / Mechanic.Astfel, poti face oferte, poti fi convingator pentru a'ti fii cumparate produsele s.a.m.d.

Daca nu ai "calitatile" mentionate mai sus, ia'ti Farmer si farmeaza pana iti vine rau :))

Multumesc Empty, cred ca am sa imi iau mechanic am sa fac skill 5 si am sa stau la Cnn Ls sau la Spray Ls, deoarece sunt zone destul de aglomerate.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.