Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Dc nu merge serverul?

Cred ca este cazut HOST-ul deoarece din 20 de server mie imi arata doar 10 Online.

81848225800111171823.jpg

ori se face un update,ori a cazut hostu. numai puneti de 100 de ori o intrebare.

cum pot face sex pe server?care imi spune are un + de la mine =D>

Tu sau respectivul cu care vrei sa faci sex, trebuie sa fie "whore" (Whore este un job, pe romaneste *curva*).

Whore poate face sex prin comanda /sex, doar daca si respectivul cu care vrea sa faca este in masina cu ea.

Sau daca vrei pentru "fun", poti da /wank, apoi /pee si din nou /wank (simulezi ejacularea), iar curva poate sa stea pe /fall (de exemplu intr-o casa, pe un pat) ca sa ejaculezi pe ea.

cum pot face sex pe server?care imi spune are un + de la mine =D>

Sex propriu-zis nu poti face(a viziona lucrul asta).Insa, poti angaja whore's care pe langa asa zisul fapt de a face sex, iti cresc viata peste normala.Exista insa posibilitatea de a lua HIV(in joc presupune scaderea treptata a vietii pana la 'deces', in realitate nu e asa amuzant).

Mai poti folosi comanda /wank care te ajuta sa te masturbezi.

Succes.

Poti face prin comanda /sex(daca esti in masina si esti whore) si anumitul sex prin anim-uri:/wank,/pee,/fall etc etc

/fall ? Daca tu imi dai un filmulet cu un barbat care face sex asa te imbrac in aur :)))

/fall ? Daca tu imi dai un filmulet cu un barbat care face sex asa te imbrac in aur :)))

emptYmdY... poate se referea ca cineva dadea /fall, iar celalalt scria /bomb (gen: il masturba, cand era pe jos).

Deci, este posibil si in felul asta... sa faci sex. :)).

Cum a spus si Ray X poate ca baiatul sa dea /fall si faa /bomb,/fallback etc iti pot arata si poze daca tot te crezi tu mister:"Doar ca mine e bine" si astept sa te vad in aur

Cum pot sa fac ca numele deasupra capului jucatorilor de pe SA-MP sa dispara? Asa cum apas F7 ca sa nu apara textul, banii, harta.

nu poti pe serverul de RPG

pe sv de moovies e comanda /names care face asta

Bafta

Problema grafica:

Deci, atunci cand stau in case si las jocul deschis, insa sunt in alte programe/ ma uit pe forum/ fac altceva, mi se strica imaginea cand revin in joc:

http://imageshack.us/photo/my-images/846/samp016dh.png/

Acest lucru se intampla in orice casa.

Am reinstalat GTA de sute de ori.

Mod-uri nu mai am.

Se intampla tuturor?

da , se intampla tuturor !

dai un relog si totul revine la normal !

cand stai afk de obicei in case asa se intampla ( nu obligatoriu pe sleep)

Da, mersi, dar stiam deja aceste lucruri.

Insa nu ma aranjeaza sa dau mereu relog, fiindca pot pierde multe lucruri, precum cheile... etc...

Da, mersi, dar stiam deja aceste lucruri.

Insa nu ma aranjeaza sa dau mereu relog, fiindca pot pierde multe lucruri, precum cheile... etc...

Cand mi se intampla asta, chinuit ma urcam intr'o masina si ma duceam la orice 24/7, intram in el, ieseam si totul revenea la normal.

N'am mai stat de mult afk, nu stiu daca se mai poate.

Am si eu o intrebare :

La cont premiu poti sa iti blochezi /w ?

sau ce alt ceva poti....?

Da, poti bloca whisper prin comanda /togwhisper

Alte facilitati sunt:

- Dobanda dubla.

- Poti da /qutjob la fiecare 3 ore.

- O data la 5 ore primeste 2 respect points si 2 rob points in loc de 1.

daca nu intru o sptamana pe cont pateste ceva?

ps : nu am bunuri personale

Nu patesti nimic, insa ar fi bine sa vinzi bunurile personale daca esti plecat mult timp. Pastrezi banii.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.