Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Dar daca stau 1 ora pe /sleep mise pune la hours played +1?

Da si primesti inclusiv banii cash de la payday.

Singurulu lucru pe care il pierzi stand pe sleep la payday, este dobanda (intereset gained) care oricum este mica.

Daca esti pe /sleep nu primesti hours played +1 pentru ca nu ai jucat acest timp fara /sleep.

Scuze, are dreptate.Am crezut ca ai intrebat de orele de payday, nu de hours played.

Nu, cum a zis si el, nu primesti.Imi cer scuze inca odata, am confundat.

Guest Cosz Shifter

Am o intrbare cum fac killuri adica,cand dau /stats imi da Kills,deaths....

am kills [-1] cum fac 0,1,2,3,4,5,6... ?? ?

Ce reprezinta Tax? La fiecare payday scrie acolo "Tax" :-??

Esto o taxa pe care toti o platesc. Un lucru roleplay, o "simulare" a chitantelor ce le platesti in viata reala.

Nu ai cum sa scapi de aceasta taxa.

Pentru celelalte intrebari: Kill number are un bug. Nu iti arata cati oameni ai ucis (cum ar trebui sa arate). Acest numar creste atunci cand ucizi mafioti (e bug, nu creste la fiecare ucidere) si scare ( -1 -2 -3 -4) cand ucizi civili (chiar si daca esti politist).

As vrea sa faceti un topic cu INSELATORII pentru ca, multi dau tepe si nu ii pedepseste nimeni , in viata reala poti sa ii dai in judecata sau ceva de genu Astept pareri!

As vrea sa faceti un topic cu INSELATORII pentru ca, multi dau tepe si nu ii pedepseste nimeni , in viata reala poti sa ii dai in judecata sau ceva de genu Astept pareri!

In acest topic se posteaza intrebari sau nelamuriri. Ceea ce ai facut tu este o propunere. Topicul pentru propuneri este inchis, deci asteapta pana se va deschide.

Am si eu o mare problema:M-am hotarat cu ceva timp in urma,sa introduc o noua harta,o harta mai realistica in samp,am bagat-o ,a mers dar dupa un timp, harta accea pe care o aveam nu mai mergea bine,erau suprapuse locurile etc.Iar acum 2 saptamani,pe harta a disparut totul,acum eu nu mai vad nimic pe harta,e blank:|.Spuneti-mi ce as putea sa fac,sau macar dati-mi va rog,harta voastra pentru a inlocui

Am si eu o mare problema:M-am hotarat cu ceva timp in urma,sa introduc o noua harta,o harta mai realistica in samp,am bagat-o ,a mers dar dupa un timp, harta accea pe care o aveam nu mai mergea bine,erau suprapuse locurile etc.Iar acum 2 saptamani,pe harta a disparut totul,acum eu nu mai vad nimic pe harta,e blank:|.Spuneti-mi ce as putea sa fac,sau macar dati-mi va rog,harta voastra pentru a inlocui

Poti reinstala GTA si sa nu mai pui mod-uri.

Salut, de obicei cand omor pe cineva cu pumnii cred ca si cu arma imi scrie ca am comis o infractiune pentru ca am omorat pe cineva... problema e ca atunci cand dau /stats sa kills imi scrie tot 0... dc?

E un bug, deci acest numar nu creste cum trebuie. Chiar scade atunci cand ucizi MULTI civili. Creste cand ucizi MULTI mafioti (atunci cand si tu esti mafiot).

E un bug, deci acest numar nu creste cum trebuie. Chiar scade atunci cand ucizi MULTI civili. Creste cand ucizi MULTI mafioti (atunci cand si tu esti mafiot).

Si nu numai civili,chiar si politisti.

Care ma poate ajuta si pe mine....imi arata ca sv este off...dc?

Mai baga o data ip/serveru la favorite si iti va merge.Asa am facut si eu si am rezolvat problema.

Am si eu o intrebare :

Nu aveam ce face si ma uitam pa topicul personal cars.Si am vazut acolo ca ofera o suma de bani + masina cu hiden color

Ce inseamna hiden color ? Ce reprezinta ? cum pot sa o folosesc ? cat costa ?

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.