Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Pentru a pune semnatura trebuie sa intrii in profilul tau si sa apesi pe Edit my profile iar dupa aceea pe Edit my signature. Acolo poti pune orice fel de imagine. Mai sus este insert image unde scrii site-ul acelei poze si dai enter , iar poza va aparea cum vrei tu. Sper ca ai inteles.

Tu ajuti oamenii numai pentru +1 ? Omg..

I-au mai explicat inca 2 oameni , cu siguranta a inteles !

Auzii..Eu nu postez pentru +1 , am incercat sa-l ajut , tu de ce faci post aiurea ?

Voi cere warn-up pentru tine.

Daca chiar voiai sa ii spui asta, o faceai prin PM/comentariu pe profilul lui.

Chiar merita warn up pentru ca noi doar i-am spus cum sa isi puna o semnatura si el sare cu gura mare.

Off-Topic: Tu esti cel ce merita warn up, un spammer mai mare ca tine n-am vazut de ceva timp, repeti spusele celor din urma ta pentru +1.

On-Topic: Care este cea mai ieftina casa si cat costa? As vrea sa incep sa fac afaceri dar sa stiu ce suma initiala mi-ar trebui.

Off-Topic: Tu esti cel ce merita warn up, un spammer mai mare ca tine n-am vazut de ceva timp, repeti spusele celor din urma ta pentru +1.

On-Topic: Care este cea mai ieftina casa si cat costa? As vrea sa incep sa fac afaceri dar sa stiu ce suma initiala mi-ar trebui.

Cele mai ieftine case sunt cele de pe BaySide(Intre LV si SF), costa in jur de 20.000.000 $

Cea mai ieftina casa este cea de pe Grove Street , cea din spate de tot .. si costa in jur de 25mil.

P.S : Nu stiu sigur.

Cele mai ieftine case sunt cele de pe BaySide(Intre LV si SF), costa in jur de 20.000.000 $

Cele mai ieftine case sunt in Bay Side, dar nu prea poti sa le vinzi pe cele de acolo.

Ai putea sa cumperi case, la un pret mic prin LS, cele sub lvl 5, iar in LV, la fel.

Poti cumpara casa lvl 3 LV cu bug / fara, casa de langa tuning rable / cele din bay side ( este una frumoasa de level 8 si am impresia ca o are Thomas_Jefferson.)

Am o intrebare daca se poate reazolva problema cand moare cineva langa tine sa nu mai iei wanted degeaba?

Nu primesti wanted degeaba . Sigur l-ai atins cu ceva si cand a murit automat ai primit wanted . Asta daca a murit la scurt timp dupa actiune .

[font="Franklin Gothic Medium"]Nu eu dadeam un ad si el era langa mine nu iam dat pumni nimic. Si mi-a aparut wanted pentru First Degree Murdeer.[/font]

Sau poti cumpara pe cele din LV de langa CNN nu sunt asa scumpe.

Am o intrebare daca se poate reazolva problema cand moare cineva langa tine sa nu mai iei wanted degeaba?

[font="Franklin Gothic Medium"]Nu eu dadeam un ad si el era langa mine nu iam dat pumni nimic. Si mi-a aparut wanted pentru First Degree Murdeer.[/font]

Tu esti prea nesimtit.

Faci dublu-post, faci +1, iti bagi nasul in toate topic'uri'le.Am sa cer sa fii sanctionat dur pentru toate astea.

Unde as putea gasii si eo chestia aia cu my stats on PRG.B-ZONE.RO ceea ce au multi la signature,am tot cautat-o si nu am gasit-o.

intri pe site acesta www.b-zone.ro/rpg si acolo vei gasii mai multe optiuni.

Vei gasi o optinu cu "Stats" apesi acolo si scrii numele tau si iti va aparea link(url) cu /stats tau.

Trucker trebuie sa isi umple singur fuel-ul la camion? :O

Normal ca isi asigura singur benzina.

Foloseste comanda /service mechanic, un mechanic va veni la tine si iti va oferii benzina la un pret mai mic decat cel din benzinarie.

O intrebare in privinta cheilor de la 24/7...

Pana cand o ai si la ce masina o poti folosi?

O ai pana iesi de pe server si o poti folosi la masinile serverului ( nu sunt detinute de playeri / nu sunt personale ) .

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.