Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Este ok daca las parola care mi-a fost data prin recovery sau trebuie sa o schimb? ^^

Este bine daca o lasi sau daca vrei sa o schimbi dai in joc /changepass si parola ATENTIE ! nu bagi parola pe care ai avut-o inainte, bagi alta daca vrei sau o lasi pe cea care ti-a dat-o RecoveryPassword

De ce nu pot juca cu 2 conturi de pe acelasi IP ? Trebuie sa fac cerere ceva ca sa poata intra si un prieten care imi foloseste wireless-ul ?

Nu se poate juca cu 2 conturi pe un IP! Asa a hotarat Andrei/Alexander

Pls ajuattima !!!!

Stiti Skema cu passowrd recovery depe forum da ? Eu miam skimbat emailul Si nam cum sa vad parola inapoi ... Stau ca prostu sa fac lvl si perd contu ? Ce wtw !?

Si daca ti-ai schimbat emailul nu vad problema... Folosesti "password recovery" si intri pe emailul pe care l-ai setat .

Daca nu merge contacteaza un Rpg-Team si explica situatia .

Si daca ti-ai schimbat emailul nu vad problema... Folosesti "passowerd recovery" si intri pe emailul pe care l-ai setat .

Daca nu merge contacteaza un Rpg-Team si explica situatia .

Sa iti mai spun ceva,RaZw.

Si eu am avut aceeasi problema,dar am vorbit cu Bobo si Mastertrap21 si m-au ajutat.Emailul era pe alt id de mess de-al meu ce tocmai fusese spart,si nu puteam da password recovery.Am vorbit cu acesti 2 oameni si a trebuit sa dau cateva detalii despre cont.Succes!Sper sa iti rezolvi si tu problema ca si mine!

Am o întrebare : La ce ajutã << Scratch Card >> din 24 / 7 ?

E un fel de loterie . Cumperi un "Scratch Card" si poti castiga o suma mai mare / o suma mai mica de bani .

Am o intrebare, de ce primim asa de putini bani la rob? Dupa parerea mea asa nu merita, mai bine primesc un payday si nu trb sa stau in jail...

Asa s-a hotarat de catre scripteri ; e o suma normala avand in vedere economia actuala . Nu te obliga nimeni sa faci asta , e doar un bonus de bani daca ai nevoie .

Am o intrebare, de ce primim asa de putini bani la rob? Dupa parerea mea asa nu merita, mai bine primesc un payday si nu trb sa stau in jail...

Asa s-a hotarat de catre scripteri. Tu iei un payday cat iei la rob-ul, dar cei de level 10 nu i-a cat iei tu si daca au nevoie de bani, ei se multumesc si cu atat.

De cate ori pot sa-mi modific numele la Dislpay name ?

De doua ori pe luna, parca. La mine am schimbat de doua ori intr-o zi, si cand am vrut sa mai schimb, imi spunea ca trebuie sa astept o luna.

De cate ori pot sa-mi modific numele la Dislpay name ?

De 2 ori / luna , dar ZzumerR , nu intelegi ? aici sunt intrebari/nelamuriri legate de samp nu de forum .

Ps: Cand iti schimbi numele scrie clar de cate ori ai voie si pana cand , intrebare aiurea , daca intrebi de samp orice te ajut cu cea mai mare placere

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.