Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut am si eu o problema , am instalat gta san si cand sa dau drumul la gta imi apare urmatoarea chestie : Click

Ce as putea face ?

Mai usor downloadeaza de aici acest fisier: http://www.megaupload.com/?d=8Y0MAH2R

Dupa download pune in fisierul cu gta san andreas, inlocuind originalul.

P.S.: Fisierul este uploadat de mine, acum 1 minut. Nu are keylogger sau ceva in genul. Bafta la jucat SaMp! :)

Pai am luat crackul l-am dezarhivat in folderul cu gta si tot aceias chestie imi da ...

EDIT:ms drx ma uit acum la ce mi-ai dat

EDIT2:MS Drx Merge acum THX mult si bafta

Am si eu o intrebare legata de b-zone.la level...

De fiecare data cand dai /buylevel iti da puncte de /upgrade iar eu am acum 4 puncte dar am 'level 3' la toate upgrade-urile...cum fac sa apara noi upgrade-uri? (Uitati aici si imagine)

Nu se poate sa faci sa apara noi upgrade-uri poti sa le faci level maxim pana la 3.

Am si eu o intrebare legata de b-zone.la level...

De fiecare data cand dai /buylevel iti da puncte de /upgrade iar eu am acum 4 puncte dar am 'level 3' la toate upgrade-urile...cum fac sa apara noi upgrade-uri? (Uitati aici si imagine)

Fiecare upgrade perk are level 3 maxim, mai mult nu se poate. Eu am acumulat deja 14 puncte :). Restul, dupa ce le faci upgrade maxim sunt inutile.

Cum e skinul de fata in corleone ?

Poti intra la categoria factiunii corleone si mi se pare ca acolo gasesti lista cu skinurile mafiei.Eu zic ca nu e asa de important un skin pentru ca nu skinul te face mai respectat/a in acea mafie sau intr-o factiune,respectul si faptele arata ce fel de om esti si cat de mult meriti respect!

Am vazut ca multi care dau /ad in care spune ca vinde o masina , specifica si ce TD are . Cu ce avantajeaza TD daca e mic ?

Daca TD e mai mic = platesti mai putini bani pentru asigurare.

Daca TD e mai mare = platesti mai multi bani pentru asigurare.

Am vazut ca multi care dau /ad in care spune ca vinde o masina , specifica si ce TD are . Cu ce avantajeaza TD daca e mic ?

Exact cum zice oTo, cand ai mai putine TD-uri insurance este mai ieftin, iar cand ai mai multe TD-uri platesti mai mult. Si daca masina ajunge la 999 TD-uri iti dispare si nu primesti niciun ban inapoi.

Exact cum zice oTo, cand ai mai putine TD-uri insurance este mai ieftin, iar cand ai mai multe TD-uri platesti mai mult. Si daca masina ajunge la 999 TD-uri iti dispare si nu primesti niciun ban inapoi.

Masina nu dispare daca depasesti 1000.

Inca o intrebare : Ce inseamna hidden la o masina ?

Intra-devar cum a spus si dominic ca este o culoare unica si va garantez eu ca este 100.000.000$

@warn up

Buna ziua ! Am nevoie de ajutor ... Care ma poate imprumuta in game cu 20 de mil. Inapoiez banii in maxim 1 saptamana si cu dobanda daca e ! . Rog Seriozitate !!!

Nu e permis acest lucru.Oricum...nimeni nu ar face asta.si totus..."rog seriozitate" --cuvintele astea nu au ce cauta acolo.

#intrebarea mea# 1) Masina personala dispare la un anumit nimar de TD-uri?

2) AM facut "skill 3" la toate /upgrade-urile si am si upgrade points.Se poate sa fac sa apara maimulte upgrade-uri?

Daca ai rent 1$ si ai 5-6 chirias la fiecare payday vei primi 5-6$

Cat rent ai pus la casa atatia bani iti da pentru fiecare chirias.

Daca ai rent 5000$ si 4 chiriasi primesti primesti 20000$.

Cati chiriasi ai se aduna cu rent-ul de la casa.

Adica Chiriasi 5+Rent-ul de la casa 1000$ = 5000$ la fiecare payday.

Bani nu vor ajunge direct la tine in mana !

Acei bani stransi de la renteri vor ajunge in casa ta , trebuie sa fi in casa sa scoti bani , folosesti comanda /hwithdraw <suma>

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.