Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am si eu o problema, va rog frumos :

•  
  • Atunci cand pun tinta sa trag , nu merge sa ma misc stanga - dreapta decat daca ma ajut de W , cine ma poate ajuta.

De mentionat:

-Am incercat toate metodele de: fpslimit

-Nu am moduri bagat pe tinta.

daca tie nu-ti merge serverul poti sa te uiti aici: http://www.game-monitor.com/search.php?game=sa-mp&location=RO , si daca nu vezi in lista aia 'B-Zone: RPG Server'[sau un server cu ip: (( 93.115.207.238:7777 )) ] , inseamna ca e off, iar cand se va deschide...intreaba o ghicitoare, ea ar trebui sa stie :))

Ghicitoare,Ghicitoare Cand se va deschide Serverul Oare?

• Atunci cand pun tinta sa trag , nu merge sa ma misc stanga - dreapta decat daca ma ajut de W , cine ma poate ajuta.

De mentionat:

Am mai patit si eu asa dar nu am gasit o solutie, dupa putin timp mergea iar...cel mai bine dai relog si se va rezolva(cred).

•  

De mentionat:

/fpslimit 35 ( recomand, multi folosesc 35 ) si sa ai activat "Frame limiter" din Options > Display setup > Advanced.

Guest oKapIsOuNd

Am si eu o intrebare ... Am carnetu suspendat si vreau sa stiu si eu cand pot sa ma duc sa dau testu ??? ca imi arata ca e suspendat si nu pot sa dau testu ??? help please

Am si eu o intrebare ... Am carnetu suspendat si vreau sa stiu si eu cand pot sa ma duc sa dau testu ??? ca imi arata ca e suspendat si nu pot sa dau testu ??? help please

Daca sa afli cand poti sa dai carnetul din nou , mergi la sediul de examen , si scri /exam .

Daca vrei sa afli cat timp ai pana poti da din nou /licenses

Salut ma numesc Dinosaur, nu am mai jucat de cateva luni si acum pot sa joc doar in weekenduri pana la vacanta. Am vrut sa intru si nu mi-a mers parola asa ca m-am uitat la anunturi si am vazut ca trebuie sa trimit parola pe mail. Am trimis-o, si am luat-o cu copy si am scris-o dar tot imi zice ca nu este buna :(. Daca nu ma credeti puteti verifica...

Multumesc!

Salut ma numesc Dinosaur, nu am mai jucat de cateva luni si acum pot sa joc doar in weekenduri pana la vacanta. Am vrut sa intru si nu mi-a mers parola asa ca m-am uitat la anunturi si am vazut ca trebuie sa trimit parola pe mail. Am trimis-o, si am luat-o cu copy si am scris-o dar tot imi zice ca nu este buna :(. Daca nu ma credeti puteti verifica...

Multumesc!

Incearca sa scrii corect parola !

FARA copy paste.

Incearca sa scrii corect parola !

FARA copy paste.

la inceput m-a chemat Tanky pe sv dar am luat ban din cauza la un codat poveste lunga si m-am plictisit si am facut alt cont. Cand am luat unban pe tanky de level 3 parca deja am avut pe dinosaur 6 asa ca m-am hotarat sa-l continui pe-asta. Si nu stiu cum se modifica numele la forum.

EDIT: s-a rezolvat a mers ms oricum

Este voie sa ma dea jos din masina [de gunoi] cu forta?

Nu este un caz asa de grav , pentru ca te-a dat jos din masina [de gunoi] , poti sa apelezi la 112 pe motiv de "furt".

Normal ca nu este voie, dar asta este o problema minora. In cel mai rau caz ii poti face post la Complaints.

GRESIT !!! Daca cineva iti fura masina nu il reclami la complaints sau la factiunea din care face parte pentru ca nu va primi nimic.

Pentru furt de masina , se apeleaza la politie mai exact suni la 112.

Universal incearca sa gandesti cand postezi.

Are dreptul sa ma opreasca si sa imi ceara sa ma deie jos din masina pentru neavand farurile aprinse ( farurile mele de pe fata erau sparte din cauza politstului care avea masina cu spatele pe sosea si am lovito intro curba ) iar el avea masiina praf si mia dat w 6 pentru ca mam dus de la locul "crimei" eu nefacand nimic din vina mea .

Are dreptul sa ma opreasca si sa imi ceara sa ma deie jos din masina pentru neavand farurile aprinse ( farurile mele de pe fata erau sparte din cauza politstului care avea masina cu spatele pe sosea si am lovito intro curba ) iar el avea masiina praf si mia dat w 6 pentru ca mam dus de la locul "crimei" eu nefacand nimic din vina mea .

Da are voie sa te dea jos din masina pentru ca aveai farurile oprite si in mod normal se da amenda pentru acest lucru.

Cel mai sigur ai primit Wanted 6 pentru ca ai fugit de la locul "crimei" cu un vehicul.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.