Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salutare!

As vrea sa stiu si eu cand se va raspunde la "Momentul Iertarii".

Deja au trecut aproape 2 luni de cand nu sa raspuns... inca asteptam raspuns unii dintre noi.

Mulltumesc.

Salutare!

As vrea sa stiu si eu cand se va raspunde la "Momentul Iertarii".

Deja au trecut aproape 2 luni de cand nu sa raspuns... inca asteptam raspuns unii dintre noi.

Mulltumesc.

Daca zici ca a trecut atata timp , anunta-l pe Bobo sau pe Andrei.

Si in scurt timp poate o sa verifice unul dintre ei 2 topicu.

Salut as vrea sa stiu si eu de ce am luat ban pe RPG.B-Zone.Ro:7777 Roleplay +nam fost trecut pe lista celor banati,Nick ingame:Vladman IP:89.30.184.104 si de catre cine am fost banat.

Restart PC si/sau Router

Daca nu se rezolva posteaza aici

Salut as vrea sa stiu si eu de ce am luat ban pe RPG.B-Zone.Ro:7777 Roleplay +nam fost trecut pe lista celor banati,Nick ingame:Vladman IP:89.30.184.104 si de catre cine am fost banat.

Incearca sa trimiti un PM unui admin prin care sa il intrebi de ce contul tau este banat ...

S`ar putea sa fie si un bug , dar nu stiu sigur.

Nu apari in lista de banuri.

Restart PC si/sau Router

Daca nu se rezolva posteaza aici

Salutare , am o intrebare legata de vanzarea caselor personale ...

Am facut topic cu "vand casa" acum am aflat de la un prieten ca vrea el s`o cumpere dar momentan nu are banii necesari , mai trebuie sa stranga putini si de aceea nu vreau s`o mai vand , ci vreau s`o tin eu in continuare ...

Ce pot sa fac ?

Sa scriu ca "n`o mai vand" si da un admin TOPIC LOCKED ? Nu risc sa iau WarnUP ?? :-S

Daca nu , sfatuiti`ma voi ce as putea face ...

Salutare , am o intrebare legata de vanzarea caselor personale ...

Am facut topic cu "vand casa" acum am aflat de la un prieten ca vrea el s`o cumpere dar momentan nu are banii necesari , mai trebuie sa stranga putini si de aceea nu vreau s`o mai vand , ci vreau s`o tin eu in continuare ...

Ce pot sa fac ?

Sa scriu ca "n`o mai vand" si da un admin TOPIC LOCKED ? Nu risc sa iau WarnUP ?? :-S

Daca nu , sfatuiti`ma voi ce as putea face ...

Spunei unui Moderator sa dea Topic Closed.

Spunei unui Moderator sa dea Topic Closed.

Nu există Moderatori acolo . Doar RPG-Team face asta.

O să se ocupe curând . Scrie " Topic Closed " , păstrez casa . Şi o să închidă , în timp , un RPG-Team .

as putea face cumva, sa vad tutorialul din nou(ca la lvl 1), cand incep jocul

mai sunt si alte reguli despre game inafara de astea?:

Sunt aceleasi reguli pe care ti le arata la Tutorialul de inceput , prima data cand intri in joc.

Numai exista alte reguli.

as putea face cumva, sa vad tutorialul din nou(ca la lvl 1), cand incep jocul

mai sunt si alte reguli despre game inafara de astea?:

Poti crea un cont pentru a vedea tutorialul , apoi iesi si intrii din nou pe contul care il ai deja .

Atunci unde este regula urmatoare: "Nu se vand arme in SafeZone"(si adminiii iti dau kick daca te prind), chiar daca dai anunt sau vorbeste pe /w ca vinzi arme iei kick >:P fara a vinde

S-a anuntat acum mult timp, ar trebui sa fi si tu atent cand uni playeri iau kick si din ce motiv,in fiecare zi multi playeri iau kick pe acest motiv "nu se vand arme in safe-zone" si daca vorbesti prin /w admini nu vad ce vorbesc playeri intre ei.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.