Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am o intrebare cu referire la sunetul din joc. Cand intru pe server, totul e ok, sunetul merge. Cand imi pun castile, nu se mai aude nimic. De ce?

Precizez ca nu doar pe server-ul RPG patesc asa, ci peste tot.

Am o intrebare cu referire la sunetul din joc. Cand intru pe server, totul e ok, sunetul merge. Cand imi pun castile, nu se mai aude nimic. De ce?

Precizez ca nu doar pe server-ul RPG patesc asa, ci peste tot.

La boxe ti se aude?

Daca da, inseamna ca ai o defectiune la casti.

Ce windows folosesti ? Daca folosesti windows 7 te duci in bara unde arata semnul de la volum si dai click pe el , la device selectezi Headphones si iti va merge . Nu trebuia sa postezi aici deoarece nu e o problema de sa-mp .

Ce se intampla la 3/3 warnings?? si cum pot sa vad pentru ce am luat warning?? mersi

Primesti automat ban 5 sau 7 zile nu stiu sigur cat ca nu am primit niciodata.Pentru a vedea cate warnuri si cand ai primit poti afla aici www.b-zone.ro/rpg la "user panel.

La 3/3 warn's iei ban 5 zile.

Poti vedea cate warn-uri ai Aici (iti va arata asa), iti scrii numele si parola, sau Aici, scriindu-ti numai numele, dar ai mai putine detalii.

Momentan ai doar 1Warn

statsipu.png

bun am inteles asta...dar eu aveam un warn de ieri.... tot ieri am vorbit urat in joc cu unu, iar azi am luat ban 1 zi pentu limbaj. intrebarea este: De ce am luat si waning si ban? warning pentru ce atunci? ca la warning nu scrie nicaieri ca am luat pentru limbaj sau pentru ce l-am luat doar la ban zice.

bun am inteles asta...dar eu aveam un warn de ieri.... tot ieri am vorbit urat in joc cu unu, iar azi am luat ban 1 zi pentu limbaj. intrebarea este: De ce am luat si waning si ban? warning pentru ce atunci? ca la warning nu scrie nicaieri ca am luat pentru limbaj sau pentru ce l-am luat doar la ban zice.

Regulamentul zice:

La prima abatere primesti 1 warn

La a doua abatere primesti 1-3 zile ban

La a 3+ abateri primesti 7+ zile/permanent

Regulamentul zice:

La prima abatere primesti 1 warn

La a doua abatere primesti 1-3 zile ban

La a 3+ abateri primesti 7+ zile/permanent

hmm pai atunci nu e normal sa iau si 1 warn si ban pentru acceiasi fapta. unde ma pot adresa pentru chestia asta. oricum mersi pentru efortul de a ma informa!!!:)

Imi poate spune si mie cineva cam cati bani pot castiga pe zii daca sunt in Tow Truck Company?

Depinde de cate masini duci si suma de bani care o primesti pe masina variaza(nu mai tin minte cat primesti maxim).La fiecare rank poti sa tractezi mai multe masini pe ora,la rank 1 poti sa duci 5 masini pe ora,la 2 10 masini si tot asa,dar daca intr-o ora nu duci nici macar o masina urmatoarea ora,pentru cei de rank 1,poti sa duci 10 masini(5 + 5=10),asa ca daca nu vei duce masini la tow ele se vor adauga si poti duce mai multe.

Depinde de cate masini duci si suma de bani care o primesti pe masina variaza(nu mai tin minte cat primesti maxim).La fiecare rank poti sa tractezi mai multe masini pe ora,la rank 1 poti sa duci 5 masini pe ora,la 2 10 masini si tot asa,dar daca intr-o ora nu duci nici macar o masina urmatoarea ora,pentru cei de rank 1,poti sa duci 10 masini(5 + 5=10),asa ca daca nu vei duce masini la tow ele se vor adauga si poti duce mai multe.

Adica daca as sta noaptea afk 10 ore sa zicem , cand intru pot sa tractez 50 masini?

Just Deny ti-a explicat foarte bine cum sta treaba, daca pe tine nu prea te duce capu... pe un raspuns mai simplu

DA, poti

Sincer, nu observi ca te bagi ca un cacat peste tot si dai numai raspunsuri idioate, dar total idioate ?

Sincer, nu observi ca te bagi ca un cacat peste tot si dai numai raspunsuri idioate, dar total idioate ?

Acuma nu inteleg care e problema ta, Ace Ventura nu a inteles ce a explicat Deny, si i-am dat un raspuns simplu si concret, in loc ca tu sa-i raspunzi tu daca esti asa activ, faci OFF-topic degeaba, daca mai vrei sa vorbesti aiurea trimite-mi PM-uri, nu fa posturi total aiurea pentru care este posibil sa primesti warn.

P.S. am cerut warn pt post aiurea.

ON-topic: Daca tunez masina pers. cu culori, etc., cand dau [/park] mi se duce culoarea/tuningul, mi se intampla numai mie?

Nu mi se duc modelul rotilor si spoilerul, dar celelalte revin la normal ..

Acuma nu inteleg care e problema ta, Ace Ventura nu a inteles ce a explicat Deny, si i-am dat un raspuns simplu si concret, in loc ca tu sa-i raspunzi tu daca esti asa activ, faci OFF-topic degeaba, daca mai vrei sa vorbesti aiurea trimite-mi PM-uri, nu fa posturi total aiurea pentru care este posibil sa primesti warn.

P.S. am cerut warn pt post aiurea.

ON-topic: Daca tunez masina pers. cu culori, etc., cand dau [/park] mi se duce culoarea/tuningul, mi se intampla numai mie?

Nu mi se duc rotile si spoilerul, dar celelalte nu..

Deci citez: " Nu mi se duc rotile si spoilerul, dar celelalte nu.. " =)) Invata romana ba !

Da, doar tie, mie nu mi se intampla.

Am si eu un dubiu ... Exista persoane care folosesc o chestie pentru simplul fapt ca ii distreaza si poate ii si amuza . Am vazut ca pe autostrada Ls-Lv , fix cum urci dinspre Ls in Lv dau /park la o masina iar cand trece cineva sa dea repede /tow si acea persoana sa se izbeasca . Din pura curiozitate am incercat si eu acest lucru pana cand a venit un admin ( nu dau nume ) si m-a luat la intrebari . I-am explicat situatia ca e vorba aia "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata" iar raspunsul lui a fost Ban 2 zile . Nu am avut nicio greseala in trecut , niciun warn si nimic cu care sa mi se faca post sau sa deranjez un player . Chiar meritam ceea ceea am patit ?

Am si eu un dubiu ... Exista persoane care folosesc o chestie pentru simplul fapt ca ii distreaza si poate ii si amuza . Am vazut ca pe autostrada Ls-Lv , fix cum urci dinspre Ls in Lv dau /park la o masina iar cand trece cineva sa dea repede /tow si acea persoana sa se izbeasca . Din pura curiozitate am incercat si eu acest lucru pana cand a venit un admin ( nu dau nume ) si m-a luat la intrebari . I-am explicat situatia ca e vorba aia "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata" iar raspunsul lui a fost Ban 2 zile . Nu am avut nicio greseala in trecut , niciun warn si nimic cu care sa mi se faca post sau sa deranjez un player . Chiar meritam ceea ceea am patit ?

Pai de ce ai facut acel lucru? In realitate iti pui masina in mijlocul drumului sa intre alte masini in ea? Parere mea e ca [,] Kelton te-a sanctionat, poate putin cam drastic... Poate ca fiind la prima abatere, trebuia pur si simplu sa-ti explice ca nu e voie sa faci asa ceva, dar de...

ce sa intamplat cu serverul? cand il deschideti??

:X[-o<:X[-o<:X[-o<

Usor omule. Mai iesi din casa, plimba-te, du-te la scoala... O sa se deschida si serverul...

Am si eu o nelamurire legata de achizitionare cont premium ..etc Am citit detalii despre plata dar vreau sa ma asigur ca este corect cand depun banii la banca daca un produs costa 8 euro 1Euro=4lei sau 1euro= cursul euro din acea zi!Este doar un exemplu mai jos sau ..?

3. Formularul de depunere numerar completat se preda la ghiseu impreuna cu suma de plata(in lei, la un curs de 1 euro = 4 lei). De exemplu daca un produs costa 8 euro pe site, veti avea de plata 32 lei.

Am si eu o nelamurire legata de achizitionare cont premium ..etc Am citit detalii despre plata dar vreau sa ma asigur ca este corect cand depun banii la banca daca un produs costa 8 euro 1Euro=4lei sau 1euro= cursul euro din acea zi!Este doar un exemplu mai jos sau ..?

3. Formularul de depunere numerar completat se preda la ghiseu impreuna cu suma de plata(in lei, la un curs de 1 euro = 4 lei). De exemplu daca un produs costa 8 euro pe site, veti avea de plata 32 lei.

Te duci frumos la banca cu 10 euro (32lei) cu numele cui vrei tu sa-i donezi, doamna / domnul de la banca ii va trimite, dupa iti va da sa semnezi o foaie, faci poza la ea... si i-o dai lu' Bobo sau DaniSteptu pe messenger ca dovada, iar in maxim 5 ore iti va baga premium acount.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.