Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Pai, inseamna ca nu stie sa se exprime.

Si eu, pana acum, am platit lvl up de 22 de ori.

ON: Ai platit acelasi level de 2 ori ?

Exprimarea lui lasa putin de dorit insa din ce o scris se poate intelege ce o vrut sa zica.

"sall ma numesc cata si am o nelamurire dc am platit levelul de 2 ori"

Baiatu` s-o prezentat frumos sa stim cui raspundem(chiar daca o facut-o intr-un limbaj messenger), si a specificat destul de clar ca nu stie de ce o platit "levelul"(se refera,clar la acelasi level) de doua ori.

Dar tu nu-l intelegi intentionat si-l acuzi ca fiind incult ca sa ai o scuza pentru a posta de doua ori.Si pe deasupra mai ai si ramarci inteligente("Si eu, pana acum, am platit lvl up de 22 de ori."-in caz normal la level 23 platesti de 22 de ori lvl up.)

Papy e un inteligent, un geniu, mintea lui nu se poate apleca prea jos la o exprimare mai anevoioasa pentru a o intelege. Si de aceea complimentele de baza pe care le adreseaza celorlalti "colegi" de comunitate sunt: "noob-ule","but-ule","inaptule","p***tule" si asa mai departe.

Merita warn up, nu stii raspunsul nu postezi.

Nu-i nevoie sa mai postezi pentru a ma contrazice, imi poti raspunde printr-un PM, sau daca insisti si vrei sa mai faci +1 nu ai decat

Concertino/cata probabil a fost un bug, si daca nu ai facut poze(ss-uri) nu prea ai sanse sa-ti recapeti banii.

Daca vrei incearca sa postezi la Bug reports

Dacy12 , te rog eu din suflet si va zic asta tuturor , nu mai stresati adminii , nici ei nu stiu cand o sa se deschida deoarece Omega16 are hostul . Serverul revine cand va reveni , chiar nu puteti unii trai fara SA-MP ?

Eu am level mic in sa:mp .. sunt nou in role play gaming, b-zone a fost primul meu server.. si nu stiu de ce,dar nu ma simt bine daca joc pe alt server.. :| Eu unul,nu stresez adminii cu intrebari, dar .. voi astepta sa-si revina..

Oameni buni eu nu va inteleg.Sunteti obsedati de sa:mp, mai iesiti si voi pe afara, mai puneti mana pe o carte ( nu inseana ca esti "tocilar" daca iti mai faci si tu o tema sau iti inveti o lectie). Voi nu stiti sa faceti altceva decat sa:mp lasati-o mai moale ca de la un timp o sa ajungeti sa visati noaptea numai sa:mp.

Sper sa intelegeti ce am vrut sa spun.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.