Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Mai aveti un pic de rabdare. Daca azi nu se rezolva, maine cu siguranta serverul va fi UP. Acum chiar nu mai conteaza cateva ore (maxim o zi) in plus sau in minus. Conteaza ca noua conexiune sa fie mai buna decat cea de pana acum si mai stabila.

Cand se va schimba IP-ul serverului vom anunta pe forum/mess.

Din cauza spam-ului trecem la o noua modalitate. Acest topic va fi inchis atunci cand si serverul este inchis.

Deci Closed.

Salut! Am si eu o mare problema pe care sincer nu stiu sa o rezolv! Deci joc samp de mai mult de 2 luni si de cand m-am apucat am avut aceasta problema... cand vreau sa intru in samp, asta dupa ce am stins calculatorul si am intrat din nou imi aprare aceasta chestie:40950097189892913732_thumb.png!

Asa sa intamplat de cand mam apucat de joc, dar am rezolvat prin dezinstalare si instalare, dar acum nu mai sunt dispus sa fac asta deoarece au inceput sa para urme asupra calculatorul...

Ajutati-ma va rog si zice-ti care e problema...Am San Andreasul luat de filelist varianta Freelech Hoodlum si samp versiunea 03a luata de pe forum...problema e ca prietenului meu ii merge calculatorul perfect cu ele insa mie nu si singura diferenta e ca eu am Windows 7 Ultimate iar el XP! Crede-ti ca de aici nu merge? Sau explicati-mi va rog problema! Imi place foarte mult jocul si vreau sa ma intorc cand mai repede de aceeea astept o lamurire cat mai rapid! Multumesc anticipat!

Man asa merge cu dezinstalul si instalatul din nou dar imediat dupa cel sting apare din nou aceasi problema si nu mai sunt dipus sa fac chestia asta de multe ori deoarece a inceput sa aiba efecte negative asupra calculatorului...

daca ai moduri ar fi bine sa le scoti daca nu incearca sa reinstalezi sa-mp si gta san andreas

Man asa merge cu dezinstalul si instalatul din nou dar imediat dupa cel sting apare din nou aceasi problema si nu mai sunt dipus sa fac chestia asta de multe ori deoarece a inceput sa aiba efecte negative asupra calculatorului...

Lasa-l, a vrut si el sa faca +1.

Deci ... cred ca reiese ca e de la windows odata ce prietenului tau ii merge perfect si tie nu, si eu am tot windows si merge OK ... daca iti doresti chiar asa de mult sa joci, cauta pe Google un articol ceva, o cale de a rezolva problema ... ca aici nu primesti cel mai bun support, daca nu gasesti vei fi nevoit sa bagi windows xp pana se gaseste o rezolvare (face cineva un tutorial).

Guest Tailandezul

sunt nou in joc si as dori sa stiu si eu toate comenzile pe care le pot folosi in joc sau macar sami spuna cineva unde pot sa le gasesc.....pls sa ma ajute si pe mn cineva...ms

Detaliaza prima intrebare.

Serverul merge, rpg.b-zone.ro (il inchisese sa stearga ceva, sa mai scapam de lag)

Detaliaza prima intrebare.

Serverul merge, rpg.b-zone.ro (il inchisese sa stearga ceva, sa mai scapam de lag)

Rank : Rank e cand intri intr-o factiune , rankul se da pentru vechime , seriozitate si munca in echipa .....daca ai rank mare ai si salariu mare...poate deasta tia zis cine tia zis ;):D .

si daca nu esti in nici o fictiune nu poti sa ai rank?

alta intrebare: daca bag bani in banca si ii scot dupa 2-3 zile, banii scad? sau raman aceeasi

LA Prima intrebare : Daca nu esti in nicio factiune nu poti sa ai rank .

La a doua intrebare : Daca bagi bani in banca si dupa 1an ii scoti ramana aceeasi deci nu ii pierzi....;) .

mersi!! :D

edit: daca sunt intr-o factiune, pot sa am si o meserie? ex: fermier

Pai cand nu esti in nicio factiune poti avea un job :D , Ex : Farmer = Fermier , Arms dealer : Vanzator de arme , Mecanic ...etc

SI cand esti intr-o mafie sau o factiune ai 2joburi , 1 jobul de mafiot / si jobul tau ...sau daca esti in factiune : Jobul din factiune / jobul tau normal ;) .

am inteles

inca o intrebare: ce e vant? :|

Ce e vant ? : N-am auzit de vant , poate van ...e un vehicul cu care dai rob : Spargi banca si iei bani dar trebuie sa ai grija sa nu te prinda copii si iei w6 : wanted 6 si daca te prind si te omor vei lua 6mii sec la jail : inchisoare ;) .

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.