Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Neata,am doua intrebari:

1.Cum depun bani in banca?

2.Toti mechanicii vad cat cineva scrie service mechanic?Eu nu am vazut nici o cerere de la un jucator de cand sunt mechanic trebuie sa skill 5, sa fii in apropiere?...

1. Te duci in banca si scrii /withdraw SUMA

2. Trebuie sa fii on duty /duty si atunci vei primi comenzi.

1. Te duci in banca si scrii /withdraw SUMA

2. Trebuie sa fii on duty /duty si atunci vei primi comenzi.

1. gresit

2. gresit esti cam ametit :)) femeile astea

Neata,am doua intrebari:

1.Cum depun bani in banca?

2.Toti mechanicii vad cat cineva scrie service mechanic?Eu nu am vazut nici o cerere de la un jucator de cand sunt mechanic trebuie sa skill 5, sa fii in apropiere?...

3.Daca plec de la mecanici si fac alta munca mai raman cu skil-ul? in caz ca vreau sa ma intorc.

1. Te duci in banca si scri " /deposit suma" fara ghilimele;

2. Cand intrii pe server scri " /jobduty" fara ghilimele;

3. Da skill-ul ramane ; "/skill" ca sa vezi ce skill ai

Salut, sunt nou pe serverul RPG, si doresc sa cunosc principalele locatii de pe server. Ma poate ajuta cineva ?

Salut.

Iti voi arata doua harti, cate una pentru fiecare oras.Sunt marcate toate locatiile pe care trebuie sa le stii.

Los Santos => http://postimage.org/image/ikij4ymzv/

Las Venturas => http://postimage.org/image/mrym5lh8f/

Cum e treaba cu jobul de lawyer? Am auzit ca trebuie sa cumperi [/accept lawyer] de la un politist iar dupa poti da /free in jail. Am citit in mai multe locuri si am vazut ba ca poti sa dai de 2 ori /free cu un accept iar dupaia trebuie sa cumperi altul, ba ca iei acceptul, si poti sa dai cate /free vrei cu el timp de o luna. As vrea sa stiu cum functioneaza cu adevarat. Multumesc anticipat.

Cum e treaba cu jobul de lawyer? Am auzit ca trebuie sa cumperi [/accept lawyer] de la un politist iar dupa poti da /free in jail. Am citit in mai multe locuri si am vazut ba ca poti sa dai de 2 ori /free cu un accept iar dupaia trebuie sa cumperi altul, ba ca iei acceptul, si poti sa dai cate /free vrei cu el timp de o luna. As vrea sa stiu cum functioneaza cu adevarat. Multumesc anticipat.

La skill 1 poti avea 1 accept, iar accept primesti de la un politist rank 3+. Dupa ce dai /free unui player, pierzi acel accept, si ai nevoie de altu` pentru a scoate pe cineva. Cum cresti in skill, poti detine mai multe accept-uri.

Folosesti 1 accept doar o singura data,iar acel accept costa de obicei 400.000$,si il cumperi de la un politist de rank 3+,comanda pentru a elibera o persoana din jail este [/free nume/id suma].Si pentru a vedea cate accept lawyer ai,poti scrie /laws.

Intrebare intrebatoare, factiune de Tow cum se cheama? Pe forum scrie Tow Truck Company, iar pe RPG-Faction Members, scrie Tow Car Company. Cum e pana la urma?

Defapt se cheama Tow Truck Company cu prescurtarea TTC si Taxi Cab Company cu prescurtarea TCC => Tow Truck Company este!

Avem voie cu cam hack pe serverul RPG?

Da

Am vazut ca preturile unei masini ori a unei case sunt foarte mari. Cum se poate ajunge la o suma de 5mil de $ macar. Adica eu scot cate 9k cu garbage man+ un payday, dar nu se poate ajunge la suma aia. Poate in luni de zile.

Pai, iti recomand sa ramai la garbage man pana la level 5 si atunci sa aplici la o factiune pasnica ( Tow Truck Company si Fire & Medic Departament sunt cele mai banoase ).

Am vazut ca preturile unei masini ori a unei case sunt foarte mari. Cum se poate ajunge la o suma de 5mil de $ macar. Adica eu scot cate 9k cu garbage man+ un payday, dar nu se poate ajunge la suma aia. Poate in luni de zile.

Dupa ce cresti in level o sa creasca si payday-ul si o sa ajungi la level 21 cu 40k / payday si banii vor venii imdeiat.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.