Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Deocamdata vad ca nici o factiune pasnica nu mai recruteaza...Ce joburi imi recomandati in afara de gunoier ca am fost?

Momenta si eu sunt Garbage man(am fost mechanic),dar recomand mechanic deoarece gandestete asa dai refill cu 500 si repair cu 200 in general daca stai in locuri bune cum ar fi autostrada se cer si cate 2x refill si ai facut deja 1k

Deocamdata vad ca nici o factiune pasnica nu mai recruteaza...Ce joburi imi recomandati in afara de gunoier ca am fost?

Ia-ti job-ul mecanic prin comanda /jobs si dupa dute la pay'n spray de langa CNN Los Santos si da-le playerilor refill / repair cu o suma de 300$ . Faci bani frumosi asa si repede :)

Cat se castiga la trucker? pe o tura

Depinde de distanță. O cursă până la Materials Deliver, iei aproximativ 3.000$, una până în Prickle Pine iei aproximativ 4.000$, una până lângă Dillimore iei aproximativ 1.000$ și una până la Docks iei aproximativ 2.000$.

Sa fii mechanic e una dintre cele mai nefericite alegeri pentru a face bani.Ia-ti Garbage Man sau Farmer pentru bani, eventual si Trucker.

Restul joburilor nu iti prea ofera cine stie ce sume.

Drepatate maxima.Parerea mea e ca job-ul de Garbage Man( Gunoier ) este cel mai banos-10.000$ in 7-10min=asta ar insemna 60.000$ intr-o ora de munca pe cand la job-ul de mechanic, car jacker, arms dealer, etc banii astia se fac in mai mult de 2,3,4 ore.

Aveti idee cam cum se castiga ca avocat si cat costa un accept, si care este profitul?

Pretul unui [accept] este de 400.000$ , la jail cand te duci sa eliberezi un infractor il vei da cu 500-550.000$.

Deci, profitul ar fi cam 100-150.000$.

Aveti idee cam cum se castiga ca avocat si cat costa un accept, si care este profitul?

De preferat i-ati alt job,nu se castiga bani.

Un accept costa 400-500 k si profit maxim 100k + ca gasesti rar un detinut care vrea [/free].

Eu lucrez acum ca trucker, dar ca sa mai castig bani vreau sa organizez excursii pe muntele chiliad, dar nu pot conduce busul....ca nu vreau sa ma angajez bus driver...cu ce pot transporta oamenii acolo?

Cu o masina sau plateste un bus driver pentru excursie.

M-am gandit la varianta cu elicopterul, sa se plece de la cnn, dar nu este nici o sansa sa aterizez acolo si sa nu imi fure cineva elicopterul....ma gandesc cu tirul, sa ii urc pe toti pe remorca.

Nu mai face +1.Aici e topic pentru intrebari si nelamuriri, nu sa ne spui la ce te4-ai gandit sau ce vrei sa faci.

M-am gandit la varianta cu elicopterul, sa se plece de la cnn, dar nu este nici o sansa sa aterizez acolo si sa nu imi fure cineva elicopterul....ma gandesc cu tirul, sa ii urc pe toti pe remorca.

Gandeste-te si fai cum vrei in game,nu ne mai spune noua.

PS:Plateste un bus driver daca tot vrei sa fac acea excursie.

Am si eu o nelamurire... La cat timp dispar bunurile personale? Unii zic ca la o luna, altii la 2... Aici ma refer la bani si la masini...

Banii nu iti dispar niciodata singuri. Raman pe cont pana cand umbla cineva la ei. Iar masinile cred ca nu dispar nici ele, de cand cu Dealer Shipul. Doar casele sunt scoase la licitatie, dupa 2 saptamani, cred, de inactivitate totala.

Are careva o harta cu locatiile businessurilor sau macar o lista cu fiecare ce biz are chiar daca se schimba des ... Sau daca nu se poate is curios unde ii hotdog biz in special.

Uita-te pe RPG la player-ul "Estrada"=> Are acolo un biz si dai pe el...Vezi ca iti pune un check point direct pe browser... Acolo e.=> IN LV

Are careva o harta cu locatiile businessurilor sau macar o lista cu fiecare ce biz are chiar daca se schimba des ... Sau daca nu se poate is curios unde ii hotdog biz in special.

O lista cu principalele bizuri gasesti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/9661-lista-tuturor-afacerilor/

Celelalte le gasesti la tot pasul, iar cat despre Hot dog, ti-a fost spus mai sus cum procedezi. Cauti in User panel la Player Search "Estrada" si la Bussines Info, ai un link cu locatia pe harta.

Am si eu o nelamurire.Cand dau f8 sa fac un ss intru in screen unde trebuie sa apara pozele si imi apare o iconita dar poza ii goala.Daca dau dublu click imi apare imaginea alba.Ma puteti ajuta si pe mine?

verifica daca mai ai memorie pe partitia respectiva,Sau daca ai codec-ul necesar pentru poze,la GTA se pot face pozele se fac in alceva decat png sau jpg(depinde de unde ai luat jocul).Poate se intampla de la moduri daca ai.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.