Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

1. Daca ai level 1-4 se poate cumpara masina personala din b-zone shop? Adica iti poate da masina?

2. Se da unban (cumparat) pentru spargere cont?

3. Cand iei unban, banii ti da pe 0?

Multumesc anticipat.

1. Poti cumpara de la level 3.

2. Da.

3. Da.

As avea o intrebare legata despre SandBoxie. Deci il folosesc cum trebuie numai ca ma baga in single-player in loc de San Andreas Multi Player. Ce sa fac ? Trimitetimi PM daca doriti Id-ul meu pentru a ma informa sau ajuta in TeamWiever.

Pentru mai multe informatii intra aici : http://forum.b-zone.ro/topic/97490-tutorial-cum-poti-sta-pe-doua-servere-de-samp-in-acelasi-timp/

As avea o intrebare legata despre SandBoxie. Deci il folosesc cum trebuie numai ca ma baga in single-player in loc de San Andreas Multi Player. Ce sa fac ? Trimitetimi PM daca doriti Id-ul meu pentru a ma informa sau ajuta in TeamWiever.

Acceseaza acest site http://www.sandboxie.com/index.php?AllVersions si cauta versiunea 3.64. Eu o folosesc pe accea si imi intra in multiplayer.

In cazul in care cumpar o masina si nu am casa unde imi va fi pozitionata masina ? De unde o sa o iau cand intru in joc ?

Masina nu depinde de casa si nici invers. Daca iti cumperi o masina de la Dealership ii poti seta punctul de spawn prin comanda "/park". Mergi in locul X si scrii "/park" si pozitia X este salvata. Daca iti cumperi o masina de la un alt jucator, pana nu folosesti comanda "/park" pentru a se salva noul punct de spawn, masina se va spawna acolo unde proprietarul precedent(cel de la care ai luat masina) a parcat-o.

In cazul in care cumpar o masina si nu am casa unde imi va fi pozitionata masina ? De unde o sa o iau cand intru in joc ?

Ai comanda /park si o parchezi unde vrei tu,de preferat la HQ sau la casa unde ai rent.

Ai comanda /park , acolo unde o parchezi acolo iti va aparea masina cand intrii in joc , ai comanda /locatecar pentru a-ti aparea pe harta un checkpoint cu locatia masinii si ai comanda /towcar pentru a aduce masina inapoi in locul in care ai dat /park

Salut!

Am si eu o problema. Nu pot sa-mi editez pagina de la "About me". Imi arata acest mesaj: JwRpG.png

Ajutati-ma va rog. Nu pot sa scriu niciun punct (.) la About me pentru ca nu salveaza.

Multumesc!

Incearca sa pui un nume

te-ai dus la edit my profile<edit my about page?

Da, ce nume si unde sa pun, nu inteleg.

Edit: Am rezolvat problema, mersi Rozay!

Ar fi frumos o regula ca asta caci s-a dus cam toata activitatea pe rpg1..

Nu-i adevarat asta, verifica ;)

In Hitmen Agency se fac bani?Care e cea mai buna factiune la level 15?

Da se fac bani dar ii greu sa intri, si in departamente in PD faci cei mai multi bani, dar daca vrei bani te sfatuiesc sa mergi in School Instructor, Taxi sau TTC.

In Hitmen Agency se fac bani?Care e cea mai buna factiune la level 15?

In Hitmen Agency se fac bani, oarecum. Cel mai mic pret pe care il castigi de la un contract este de 10.000$ dar trebuie sa iei in cosiderare banii dati pe arme (5.000$ parca) si banii pierduti pentru arrest. Daca tinta ta e in casa si folosesti "/ram", faci la sfarsit wanted 2(wanted 1 - "/ram" + wanted 1 - Crima) ceea ce te costa 1.500$ la arrest. Daca ai doar wanted 1 vei plati doar 800$ la arrest.

In concluzie, in medie castigi 4.000$ la fiecare contract. Daca prinzi un contract cu valoarea de peste 10.000$ castigi mai mult.

Probabil se castiga cel mai bine in Hitmen Agency dintre toate factiunile de level 15.

Da se fac bani dar ii greu sa intri, si in departamente in PD faci cei mai multi bani, dar daca vrei bani te sfatuiesc sa mergi in School Instructor, Taxi sau TTC.

Sunt in TTC si imi place foarte mult.Am intrebat doar de curiozitate,pe viitor poate o sa intru,dar momentan TTC imi place.

In Hitmen Agency se fac bani, oarecum. Cel mai mic pret pe care il castigi de la un contract este de 10.000$ dar trebuie sa iei in cosiderare banii dati pe arme (5.000$ parca) si banii pierduti pentru arrest. Daca tinta ta e in casa si folosesti "/ram", faci la sfarsit wanted 2(wanted 1 - "/ram" + wanted 1 - Crima) ceea ce te costa 1.500$ la arrest. Daca ai doar wanted 1 vei plati doar 800$ la arrest.

In concluzie, in medie castigi 4.000$ la fiecare contract. Daca prinzi un contract cu valoarea de peste 10.000$ castigi mai mult.

Probabil se castiga cel mai bine in Hitmen Agency dintre toate factiunile de level 15.

Ce sa mai zici de cei care primesc 600 k la un contract,e cea mai banoasa factiune.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.