Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut.As dori si eu sa ma ajutati cu ceva:

Ce masina sa-mi cumpar de pe clienti?

1.Jester

2.Super-GT

Cat prinde fiecare?

Jester, deoarece se poate tuna foarte frumos și are un handling foarte bun. Prinde 178 km/h. Super-GT nu știu cât prinde.

Am si eu o intrebare , de unde se pot cumpara case?

De la jucători, logic.

Te duci și te plimbi, te uiți care e proprietarul, îl suni, și negociați.

Mai sunt unele case care au /houseprice. Dacă ai bani destui, te poți duce în fața ei, tastând /buyhouse.

De la jucători, logic.

Te duci și te plimbi, te uiți care e proprietarul, îl suni, și negociați.

Mai sunt unele case care au /houseprice. Dacă ai bani destui, te poți duce în fața ei, tastând /buyhouse.

Minim level 5.

Salut . Am si eu o intrebare . Daca ma duc la primul checkpoint de la bus driver si ma dau jos si urc inapoi in autobuz si fac asa banii este legal ? Adica pot primi warn ceva ?

Dacă ai trecut prin primul checkpoint, te dai jos și te urci înapoi, nu îți dă tot primul checkpoint ci următorul, al doilea, nu se resetează checkpoint-urile dacă ieși din BUS.

Minim level 5.

Sunt și case de level 3.

Salut . Am si eu o intrebare . Daca ma duc la primul checkpoint de la bus driver si ma dau jos si urc inapoi in autobuz si fac asa banii este legal ? Adica pot primi warn ceva ?

Bug abuse. Poate iei ban așa.

A răspuns Mastertrap la un topic, că se va rezolva în următoarea versiune.

Salutare la toata lumea.

Revin cu 2 intrebari (poate cam aiurea pentru unii) :

1. Ce inseamna C-bug mai exact, initial am crezut ca e atunci cand tii pe c si te misti dar mi-am aruncat ochii peste niste dovezi si am realizat ca inseamna mai mult dar nu imi dau seama ce.
  2. Daca folosesc acest bug abuse cu prietenii intr-o partida de paintball(just for fun) sau undeva in camp la un deathmach intre prieteni, etc .... risc sa iau ban??? Tinand cont ca astfel de cazul ne permitem crearea avantajelor cu aces bug (eu adversarilor si ei mie).

Salutare la toata lumea.

1. Ce inseamna C-bug mai exact, initial am crezut ca e atunci cand tii pe c si te misti dar mi-am aruncat ochii peste niste dovezi si am realizat ca inseamna mai mult dar nu imi dau seama ce.

2. Daca folosesc acest bug abuse cu prietenii intr-o partida de paintball(just for fun) sau undeva in camp la un deathmach intre prieteni, etc .... risc sa iau ban??? Tinand cont ca astfel de cazul ne permitem crearea avantajelor cu aces bug (eu adversarilor si ei mie).

1 - http://www.youtube.com/watch?v=dQfeOswuJfk

2 - Pentru C-bug, se ia ban 3 zile.

Salutare la toata lumea.

1. C-bug este un bug când faci duel cu cineva cu armele și folosești C pentru a te mișca mai repede din loc.

2. Poți lua ban pentru acest bug dacă ești prins folosind-ul indiferent de situație.

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Cum schimbi parola de pe forum?Stiam dar am uitat.Va astept raspunsurile.

Dai pe profilul tău > Edit my profile > Email&Password şi vezi acolo mai jos.

Sper că ţi`am fost de folos.

Cat este maximul de bani pe care ii poti tine in banca ?

UPDATE 25.09.2010:

* v3.8 *

- GM trecut pe SA-MP 0.3b;

- Rescrise/Modificate mai multe comenzi: /sellgun, /buygun, /wanted, /duty, /arrest, /heal, /forceskin, /clothes, /goup, /godown, /rob, /changepassword, /bizinfo, /pm etc;

- Modificari la anti-cheat: weapon cheat (primesti ban automat daca ai o arma care nu se gaseste pe server) si money cheat (nu mai primesti ban; banii care ii bagi din cod nu au niciun efect, vei ramane tot cu aceasi bani chiar daca tu ai bagat din cod X bani);

- Nu pot juca 2 sau mai multi oameni in acelasi timp de pe acelasi IP (nu am testat);

- Modificari la PayDay: dobanda a ajuns la 0.01% respectiv 0.02% pentru Premium Account, daca ai casa sau bizz nu mai trebuie sa platesti nicio factura si taxa se aplica doar de la level 3;

- Suma maxima pe care o poti avea in banca este de $999,999,999;

Si care este maximul de bani pe care il poti detine in mana ?

Ai in coltul din dreapta sus $00.000.000 (8 cifre, daca am numarat bine) ... Maximul de bani in mana este $99.999.999. Sper ca nu am gresit.

Ai in coltul din dreapta sus $00.000.000 (8 cifre, daca am numarat bine) ... Maximul de bani in mana este $99.999.999. Sper ca nu am gresit.

Nu este 99.999.999$, deoarece am avut si 500.000.000$ in mana.. deci

Astept si alte raspunsuri.

Nu este 99.999.999$, deoarece am avut si 500.000.000$ in mana.. deci

Astept si alte raspunsuri.

Atunci ar trebui sa fie $999.999.999, nu stiu exact, nu cred ca poate fi mai mare decat suma din banca...

Suma din banca poate depasi un miliard. Am vazut unele poze cu [/stats] in care respectivii aveau aproximativ 1 miliard si cateva sute de milioane. Banuiesc ca la fel este si in cazul banilor din mana. Probabil ca limitarea este ori la 9,999,999,999$ (10 miliarde - 1$), depinde cum a setat-o @Mastertrap21.

Si care este maximul de bani pe care il poti detine in mana ?

În bancă la fel ca și în mână poți avea maxim $1.400.000.000, în total $2.800.000.000

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.