Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut.

Asigură-te că ai descărcat și instalat versiunea 0.3x. O găsești pe www.sa-mp.com la secțiunea Downloads.

Da ma, am dat un restart la PC si nu mai imi intra acum.

Salut, stiu ca se poate cumpara premium cu paypal, am cont paypal, pot face rost de bani pe paypal de la un prieten, dar se poate sa cumpar premium account si fara sa am un card adaugat pe paypal?

Salut, stiu ca se poate cumpara premium cu paypal, am cont paypal, pot face rost de bani pe paypal de la un prieten, dar se poate sa cumpar premium account si fara sa am un card adaugat pe paypal?

Salut, ai aici metoda de plata: http://clienti.b-zone.ro/announcements.php?id=4

Daca vrei mai multe informatii intra la sectiunea Live support: http://www.live.b-zone.ro/chat.php?acid=cb83a

Poti sa iti cumperi pur si simplu ducandu-te la banca si transferand banii direct in contul lui bobo.

Îți răspune și eu la întrebare că și eu așa am plătit până acum.

Da poți plătii prin paypal chiar dacă nu ai un card adăugat pe contul paypal.Majoritatea de pe aici nu au 18 ani și nu dețin un card atașat la contul paypal.

Dacă ai cine să îți transfere 8 euro paypal pe cont atunci e perfect.Mai pe scurt cardul ajută să îți alimentezi contul în caz că n-are cine să îți dea bani.

Succes!

Salutare, am o serie de nelamurir:

1) Eu si prietenul meu ne alintam pe /cw, /wt, /w cu apelative la modul "bai cap de... etc ", riscam vreo ceva?

2) In fata casei mele este o parcare imensa daca eu si prietenul meu facem duele deagle, riscam ceva?

3) Eu si prietenul meu ne sicanam in trafic (accidente), riscam vreo ceva?

4) Eu si prietenul meu ne luam la pumni gloante prin diferite zone, riscam ceva?

Tinem cont ca nu ne face nimeni reclamatie, iar noi intre noi nu ne facem reclamatie.

Am si eu o intrebare. De cateva zile cand dau /q ramane blocat si trebuie sa dau end task. Acum 2 zile nu ramanea blocat gta-ul cand dadeam /q si iesea din joc. Ce pot face? Si mai e o problema? cate odata apar niste dungi pe ecran, care dispar imediat. (lafel ca cele de la TV cand te suna cnv) si nu, nu am telefonul langa monitor. Ce pot face sa rezolv probleme astea?

Am si eu o intrebare. De cateva zile cand dau /q ramane blocat si trebuie sa dau end task. Acum 2 zile nu ramanea blocat gta-ul cand dadeam /q si iesea din joc. Ce pot face? Si mai e o problema? cate odata apar niste dungi pe ecran, care dispar imediat. (lafel ca cele de la TV cand te suna cnv) si nu, nu am telefonul langa monitor. Ce pot face sa rezolv probleme astea?

Reinstall Windows sau e problemă de la placa video.

Salutare, am o serie de nelamurir:

1) Eu si prietenul meu ne alintam pe /cw, /wt, /w cu apelative la modul "bai cap de... etc ", riscam vreo ceva?

2) In fata casei mele este o parcare imensa daca eu si prietenul meu facem duele deagle, riscam ceva?

3) Eu si prietenul meu ne sicanam in trafic (accidente), riscam vreo ceva?

4) Eu si prietenul meu ne luam la pumni gloante prin diferite zone, riscam ceva?

Tinem cont ca nu ne face nimeni reclamatie, iar noi intre noi nu ne facem reclamatie.

Salut.

Voi încerca să îţi dau eu nişte răspunsuri cât mai corecte şi complete.

1. Eu si prietenul meu ne alintam pe /cw, /wt, /w cu apelative la modul "bai cap de... etc ", riscam vreo ceva?

Nu, pe chaturile private nu se aplică sancţiuni în general.

2. In fata casei mele este o parcare imensa daca eu si prietenul meu facem duele deagle, riscam ceva?

Da, este posibil să primiţi un warn pentru DM aiurea, vă recomand să faceţi dueluri în GSLS, GSLV sau orice business cu încăperi largi precum Restaurantul LS atunci când sunt goale.

3. Eu si prietenul meu ne sicanam in trafic (accidente), riscam vreo ceva?

Da, poliţia rutieră nu ţine cont de prietenii atunci când e vorba de contrasens, condus neregulamentar.

4. Eu si prietenul meu ne luam la pumni gloante prin diferite zone, riscam ceva?

La fel ca la punctul 2, e posibil să fiţi sancţionaţi cu warn/ban după caz pentru DM, respectiv DM în Safe-Zone.

Legat de problema cu [/q], încearcă să închizi anumite programe precum uTorrent, web browser cu multe taburi deschise sau alte programe care consumă foarte multe resurse. Dacă tot nu funcţionează, scapă de eventuale moduri şi reinstalează jocul (versiunea HOODLUM).

Legat de dungile de pe ecran, verifică partea de Hardware adică firele care fac legătura între PC şi monitor. Verifică şi driverele plăcii video.

sALUT! AM si eu cateva intrebari legate de sa-mp:

1. Pentru a avea mai multe masini si case iti trebuie ceva in genul goldpack ?

2. Daca stau pe /sleep adica in afk cand se da payday imi da rp ?

3. Ce fac drogurile si merita sa te faci drugs dealer ?

4. Cand vreau sa inchirez o masina tr so platesc la fiecare payday ?

5, Unde pot gasi car dealer?

Ms pentru intelegere

Salut.

1. Poti detine 2 masini maxim numai daca ai Premium Account, iar la case poti detine una.

2.Da, iti da RP, dar bani nu.

3. Drogurile iti cresc viata, mai bine te-ai face garbage man.

4. Cand inchiriezi o masina, te duci la Rent car LS/ LV si platesti pretul de acolo, 10k sau cat o fi si iti iei o masina cu comanda /lock, dar daca iesi de pee server nu o mai ai.

5. Cheama un Taxi in joc prin [/service taxi].

Salutare! Am si eu o problema legata de logarea pe server. Atunci cand dau connect apare ca si cum as intra in joc dar dupa o secunda iese ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Poate fi de la jocul insusi problema deoarece atunci cand am intrat in gta in mod normal s-a intamplat acelasi lucru. Mentionez ca am reinstalat gta-ul de vreo 10 ori. Va rog sa ma ajutati!!!

Salutare! Am si eu o problema legata de logarea pe server. Atunci cand dau connect apare ca si cum as intra in joc dar dupa o secunda iese ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Poate fi de la jocul insusi problema deoarece atunci cand am intrat in gta in mod normal s-a intamplat acelasi lucru. Mentionez ca am reinstalat gta-ul de vreo 10 ori. Va rog sa ma ajutati!!!

Ce versiune a GTA-ului ai instalat ? Ca SA:MP-ul să meargă fără probleme trebuie să instalezi versiunea HOODLUM.

De asemenea,NU uita de CRACK.Acesta trebuie aplicat imediat după ce jocul a fost instalat.

Dacă problema persistă,revino cu un reply.

Salut, admini. Sunt nou pe aici si aș vrea să aflu și eu cum să fac acea „ Bară RPG ” . Mulțumesc !

Salut, admini. Sunt nou pe aici si aș vrea să aflu și eu cum să fac acea „ Bară RPG ” . Mulțumesc !

Salut,este foarte simplu.Tot ce trebuie să faci este sa intrii aici ,urmând sa scrii numele tău în acea căsuţă.

salut.mi-am facut o adresa de email noua si m-am decis sa imi fac alt cont pe forum.Am facut contul ,dar nu primesc email-u de confirmare....Astept de o zi si tot nimic.

Sus,in dreapta,dacă nu mă inşel este o căsuţă in care scrie "Resend Validation".Apasă pe căsuţa respectivă.Daca tot nu primesti mail-ul de confirmare,apeleaza la Bobo.

Apropo,in acest topic se pun intrebări legate DOAR de Sa:Mp !

@Tyci - Este decizia liderului.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.