Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

am o problema ieri mi sa intamplat sa imi explodeze masinile personale de 3 ori ( o data manana pe care am vandut-o si de 2 ori pheonix) azi la fel mi-a luat foc pheonix nu stiu ce se intampla ori am eu bug ori masina e bugata sau e o problema de la DirectX(cea ce nu cred) deoarece de nou l-am instalat pe 10

problema este ca imi ia foc masina personala dintr-o data si pierd insurance

pur si simplu ia foc eu merg cu ea si nu am lovit-o si dintr-o data e in flacari

am o problema ieri mi sa intamplat sa imi explodeze masinile personale de 3 ori ( o data manana pe care am vandut-o si de 2 ori pheonix) azi la fel mi-a luat foc pheonix nu stiu ce se intampla ori am eu bug ori masina e bugata sau e o problema de la DirectX(cea ce nu cred) deoarece de nou l-am instalat pe 10

pur si simplu ia foc eu merg cu ea si nu am lovit-o si dintr-o data e in flacari

Incearca sa parchezi masina in alt loc si nu cred ca vei mai avea probleme.

Ma tot gandesc asa activitatea moderatorilor,lidrilor etc este prea putina pe forum . Sun la sectiunea unban multi playeri care au luat ban pe nedrept dar cine se mai uita acolo . Eu de exemplu am laut ban asa fara sa stiu am intrat odata pe srv si contul imi era banat. Dar nimeni nu se intereseaza.

Ma tot gandesc asa activitatea moderatorilor,lidrilor etc este prea putina pe forum . Sun la sectiunea unban multi playeri care au luat ban pe nedrept dar cine se mai uita acolo . Eu de exemplu am laut ban asa fara sa stiu am intrat odata pe srv si contul imi era banat. Dar nimeni nu se intereseaza.

1.Invata sa scri corect.

2.Nimeni nu iti da ban aiurea,ci cu un motiv.

3.Daca ai primit ban pe nedrept fai cerere unban si daca ai dreptate banul va fi scos.

4.Liderii/Moderatorii sunt destul de activi.

Salut.. Stie careva de ce imi da eroarea aceasta ?? ---> samp103qa.png

Salut.

Acea eroare o poţi primi din mai multe motive dar cel mai des întâlnite sunt cele legate de moduri. Dacă ai un anumit mod şi treci printr-o anumită zonă, apar acele mesaje. Ele apar şi dacă nu ai moduri dar mai rar, nu ai ce să le faci.

În principal ţine de SA:MP, nu de server.

@, Intră pe User Panel (http://samp.dreamservers.ro/UserPanel/) şi ai în partea de sus un buton numit "Referrals". Acolo ai lista cu toţi jucătorii care ţi-au adăugat Account ID-ul la înregistrare.

Cam cat costa Stafford / Feltzer / Blade ?

Stafford-(nou=135)-120 la mana a 2-a

Feltzer-(nou=330)-290 la mana a 2-a

Blade-(nou=400)-360 la mana a 2-a

Preturile la mana a 2-a oscileaza.

Imi spune si mie cineva cum fac un event.. dau /requestevent tot ce trebuie fara | sau ceva,cu spatii intre cuvinte si imi da synthax..daca se poate sa imi lasati exemplu va rog

/requestevent Stunt|City Hall|500000|20:14|Aici pui o descriere.

/requestevent Simon spune|Restaurant LS|200000|13:45|Descriere..

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.