Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut ma numesc KiL3R si am problema cand stau pe servar vro 10-15 min merge in poze si mi se blocheaza sa-mi spuna cineva ce are va rog ca , cand jucam pe alte svr nu-mi facea asa !

Salut.

Cred că întâmpini această problemă pentru că memoria ta RAM disponibilă este insuficientă. Ai încercat să restartezi PC-ul sau măcar să închizi o parte din programele deschise?

Dacă doar în GTA se manifestă această problemă ai putea încerca să reinstalezi jocul (versiunea HOODLUM).

Această problemă se încadrează mai bine în această secţiune: http://forum.b-zone.ro/forum/57-support/

Salut.

Cred că întâmpini această problemă pentru că memoria ta RAM disponibilă este insuficientă. Ai încercat să restartezi PC-ul sau măcar să închizi o parte din programele deschise?

Dacă doar în GTA se manifestă această problemă ai putea încerca să reinstalezi jocul (versiunea HOODLUM).

Această problemă se încadrează mai bine în această secţiune: http://forum.b-zone.ro/forum/57-support/

Daca se mai blocheza al bag in bara si intru iar si dupa merge iar !

Ok ms petntru raspuns !

am si eu cateva intrebari cum a fost gandita schimbarea limitelor de viteza in oras la 90km/h inafara orasului 100 si 130 pe autostrada ? ce aduce in plus ? cine s-a gandit sa schimbe limitele daca deja erau cum erau ? daca acum sunt 3 companii de taxi si sunt mai mult ca numaru de clienti trebuie sa mearga si cu 90km/h nu ii mai ajunge bani lui teylo ? se plangeau membri lui ca nu au din ce face raport?

acum ca sunt 3 departamente cu acelasi scop era imposibil sa nuj iei radaru sau conformat playeri la ,limite si acum sau gandit ei sa modifice limita ? urmeaza sa ne ia radaru si cu bmx ....

Parerea mea e ca aceasta schimbare a fost facuta pentru imbogatirea lor nu vad cum ne ajuta pe noi civili schimbarea asta ..... da ce sa le faci daca pe ei nu ii afecteaza, ei merg cum vor muschiu lor in masinile personale !

INTREBARE: CU CE AJUTA NOILE LIMITE DE VITEZE ? RASPUNS PROBABIL : SA II LUAM CU RADARU SI PE AMARATII CU FAGGIO.

Sticati toata placerea de a juca !

Mă crezi că nici mie nu-mi convine ? Și vorba aia, sunt în departament.

Revenim, cu o nelămurire personală :

Uneori când vreau să intru într-o mașină, nu contează de care (police car, de civil), mi se blochează jocul. Dacă apăs T pentru chat, nu face comanda, dacă apăs ESC, la fel, dar chat-ul server-ului funcționează, și celelalte chestii. Practic sunt în freeze în mașină și nu mă pot mișca, nici caracterul, nici imaginea (să o mișc cu mouse-ul). Menționez că nu am moduri pe mașini sau alte chestii din astea. Care-ar fi problema ? Am reinstalat și GTA și tot, și tot la fel îmi face câteodată.

Am vrut să postez la Support, dar nu pot să exemplific nici cu video, cu nimic.

Salut Dc nu-mi merge serverul Rpg1 ? si la altii le merg ?

Salut, serverul merge.

Uite:

HostName: B-Zone: RPG Server [0.3x]

Address: 89.33.242.95:7777

Players: 332 / 1000

Ping: 6

Mode: RO-RP v5.2

Map: LS-LV-SF

Salut am si eu o problema vreau sa ma conectez pe samp si nu merge sv imi arata ca e opri.

Salut, serverul merge.

Uite:

E de la tine,poate ai stricat gta-ul cu niste moduri,iti recomand sa stergi tot si sa reinstalezi iar.

Ce recomandare buna...

Salut, serverul merge.

Uite:

MErsi mult sa rezolvat era de la IP

Salut. Stiti cumva un program de boti care sa mearga si la b-zone? ca eu am unul dar nu merge.. voreau ca atunci cand sunt plecat la scoala sa imi faca rp.... daca stau pe /sleep mai mult de 1 ora-2 zice server is restarting si nu mai merge... decat daca intru iar.. dar cu boti merge mai bine dar pe b-zone nu merge programul de boti pe care il am eu... ma poate ajuta cineva?

Salut. Stiti cumva un program de boti care sa mearga si la b-zone? ca eu am unul dar nu merge.. voreau ca atunci cand sunt plecat la scoala sa imi faca rp.... daca stau pe /sleep mai mult de 1 ora-2 zice server is restarting si nu mai merge... decat daca intru iar.. dar cu boti merge mai bine dar pe b-zone nu merge programul de boti pe care il am eu... ma poate ajuta cineva?

Cei care folosesc programe de genu' sunt sanctionati cu ban.

Singura modalitate este /sleep.

am si eu cateva intrebari cum a fost gandita schimbarea limitelor de viteza in oras la 90km/h inafara orasului 100 si 130 pe autostrada ? ce aduce in plus ? cine s-a gandit sa schimbe limitele daca deja erau cum erau ? daca acum sunt 3 companii de taxi si sunt mai mult ca numaru de clienti trebuie sa mearga si cu 90km/h nu ii mai ajunge bani lui teylo ? se plangeau membri lui ca nu au din ce face raport?

acum ca sunt 3 departamente cu acelasi scop era imposibil sa nuj iei radaru sau conformat playeri la ,limite si acum sau gandit ei sa modifice limita ? urmeaza sa ne ia radaru si cu bmx ....

Parerea mea e ca aceasta schimbare a fost facuta pentru imbogatirea lor nu vad cum ne ajuta pe noi civili schimbarea asta ..... da ce sa le faci daca pe ei nu ii afecteaza, ei merg cum vor muschiu lor in masinile personale !

INTREBARE: CU CE AJUTA NOILE LIMITE DE VITEZE ? RASPUNS PROBABIL : SA II LUAM CU RADARU SI PE AMARATII CU FAGGIO.

Sticati toata placerea de a juca !

Salut Zayn.

Vreau sa te informez ca nu ne imbogatim din amenzile pe care vi le acordam.

Din 35.000 ( amenda pentru radar) noi ne alegem doar cu maxim 15.000 $$. Pentru ca restul se duc la stat unde banii voi fii impartiti playerilor cu lvl intre 2-8 :).

Din ce cauza s-au schimbat aceste limite, nu stiu, dar cel mai cert lucru este ca NU NE IMBOGATIM din 15.000 pe care ii primim. Acesta este job-ul nostru. Cum hitmenii fac bani din contracte asa si LSPD, SFPD , LVPD fac bani din amenzi.

Cum putem sa stricam toata placerea daca voi fugiti? Noi va alergam etc. Intr-un final va v-om prinde si va v-om sanctiona. Cu toate acestea toti avem un gram de actiune, chiar daca intri intr-un radar....sau orice alt lucru..pe care il faceti.

Salut Zayn.

Din 35.000 ( amenda pentru radar) noi ne alegem doar cu maxim 15.000 $$. Pentru ca restul se duc la stat unde banii voi fii impartiti playerilor cu lvl intre 2-8 :).

Din ce cauza s-au schimbat aceste limite, nu stiu, dar cel mai cert lucru este ca NU NE IMBOGATIM din 15.000 pe care ii primim. Acesta este job-ul nostru. Cum hitmenii fac bani din contracte asa si LSPD, SFPD , LVPD fac bani din amenzi.

Cum putem sa stricam toata placerea daca voi fugiti? Noi va alergam etc. Intr-un final va v-om prinde si va v-om sanctiona. Cu toate acestea toti avem un gram de actiune, chiar daca intri intr-un radar....sau orice alt lucru..pe care il faceti.

Și într-un final ar trebui să dai pe la școală, că ai probleme grave cu gramatica băi băiatule. Unde ai văzut tu forma "v-om" scrisă așa, nu pot să-mi explic rațional.

Îmi răspunde cineva și mie de ce am problema asta ?

»» Uneori când vreau să intru într-o mașină, nu contează de care (police car, de civil), mi se blochează jocul. Dacă apăs T pentru chat, nu face comanda, dacă apăs ESC, la fel, dar chat-ul server-ului funcționează, și celelalte chestii. Practic sunt în freeze în mașină și nu mă pot mișca, nici caracterul, nici imaginea (să o mișc cu mouse-ul). Menționez că nu am moduri pe mașini sau alte chestii din astea. Care-ar fi problema ? Am reinstalat și GTA și tot, și tot la fel îmi face câteodată. ««

^^ E problemă de la GTA sau de la PC ?

Salut Zayn.

Ok va faceti treaba am inteles tie 15k cat iti iese ti se pare putin ?

Si taximetristu isi face treaba si ala care duce materiale isi face treaba. Tu te-ai intrebat in cat timp face un taximetrist 35k ? te-ai intrebat cat pierde un mafiot pe order si pe materiale ? mai da si 35k nimica toata pentru voi . Alta intrebare ai idee cat castigati voi din accept ? nu vad de ce va plangeti ca din 35k ramaneti cu 15k !

Daca stam stramb si gandim drept odata cu schimbare limitelor trebuia impusa si o amenda variabila in functie gravitatea faptei adica daca eu incalc viteza daca se poate numi asa 90km/h cu 10km-15km adica 105 sa nu iau amenda ca cel care e prins cu 210 asta cat de rp vi se pare ? daca ati ajuns sa faceti autostrada din lv drum de oras ca orice autostrada e autostrada de unde ati tras voi concluzie ca e drum de oras? maine poimaine o sa vad ca e trotuar daca voua vi se pare mai rp asa sincer nuj cum ganditi voi in felu asta!

Va plangeti ca noi ne comportam urat cu voi asta pentru ca voi la randu vostru nu stiti sa va comportati cum voi aveti setea aia de face orice sa ne jupuiti de bani asa si noi avem setea aia de fugi de nebuni de voi e singura metoda prin care ne putem razbuna inainte sa faceti asemenea schimbari ganditiva si la cei din exterior nu doar la propriu buzunar sa zic ca poate pe mine nu ma afecteaza 35k dar unu care ia payday 15-20 k si se chinuie amarasteanu sa isi ia un faggio , nici nuapuca sa dea o cheie si are si el 94km ,butoneaza de ii sare degetu pac sariti cu amenda pe el . Daca mai important e un raport decat oleaca de omenie .... foarte bine

Și într-un final ar trebui să dai pe la școală, că ai probleme grave cu gramatica băi băiatule. Unde ai văzut tu forma "v-om" scrisă așa, nu pot să-mi explic rațional.

Îmi răspunde cineva și mie de ce am problema asta ?

»» Uneori când vreau să intru într-o mașină, nu contează de care (police car, de civil), mi se blochează jocul. Dacă apăs T pentru chat, nu face comanda, dacă apăs ESC, la fel, dar chat-ul server-ului funcționează, și celelalte chestii. Practic sunt în freeze în mașină și nu mă pot mișca, nici caracterul, nici imaginea (să o mișc cu mouse-ul). Menționez că nu am moduri pe mașini sau alte chestii din astea. Care-ar fi problema ? Am reinstalat și GTA și tot, și tot la fel îmi face câteodată. ««

^^ E problemă de la GTA sau de la PC ?

Probabil e da la windows niste registri cu probleme sau un virusache .

Incearca sa instalezi alt windows daca iti face probleme in continuare incearca sa cureti placa video,procesorul,rami de praf si sa verifici temperatura lor daca e in parametri normali

Baieti am si eu nevoie de un LINK de unde sami descarc SAMP ( torrent) pe pc Multumesc anticipat. ( puteti da post sau pm)

Salut.

Nu pot să îţi ofer un link de download pentru GTA San Andreas dar te pot sfătui să cauţi pe Google "GTA San Andreas HOODLUM". Printre primele rezultate găseşti şi link de download.

Pentru a descărca SA:MP versiunea 0.3x trebuie să apeşi pe linkul următor: http://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3x-R1-2-install.exe

Pentru mai multe detalii vizitează acest tutorial: http://forum.b-zone.ro/topic/119146-tutorial-conectarea-pe-server-i-nregistrarea-unui-cont-nou-ro/

sunt nou pe sv si cand mai am treaba mai las afk caracterul prin comanda /sleep si nu mai iau payday-ul si stau intr-o casa iar acolo sunt aproximativ 20 playeri si ei stau in picioare, cu o clepsidra langa nume si nu primesc kick . Cum se numeste acel lucru, cum se face si primesti payday?

sunt nou pe sv si cand mai am treaba mai las afk caracterul prin comanda /sleep si nu mai iau payday-ul si stau intr-o casa iar acolo sunt aproximativ 20 playeri si ei stau in picioare, cu o clepsidra langa nume si nu primesc kick . Cum se numeste acel lucru, cum se face si primesti payday?

Acea clepsidră apare când apeşi tasta ESC.

Doar lăsând caracterul pe sleep poţi pleca de la calculator. Nu poţi face nimic să primeşti si payday.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.