Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

dar daca acumulez 10/10 warnuri pe forum mi se inchide contul permannet sau doar primesc un suspend mai mare?

La 10/10 warnuri contul tau este banat permanent. Poti sa platesti pentru a-l scoate sau iti faci alt cont.

Salut am si eu o nelamurire , de ce nu merg toate radiourile de la contul premium? Si imi poate lasa cineva un link catre un mod pentru harta? Cu locatiile importante va rog? Multumesc anticipat!

Salut am si eu o nelamurire , de ce nu merg toate radiourile de la contul premium? Si imi poate lasa cineva un link catre un mod pentru harta? Cu locatiile importante va rog? Multumesc anticipat!

Pentru a avea acces la toate posturile de radio, verifica acest topic.

Pentru moduri ai aceasta sectiune.

O zi buna.

Unde fac si eu cerere sa ma fac taximetrist?

In topic :-W, te duci la SA-MP RPG 1, PACEFUL FACTIONS si-ti alegi ce companie de taxi, exista LS, SF, LV. Te duci in Topic, copii modelul si postezi dupa ce completezi campurile .

Unde fac si eu cerere sa ma fac taximetrist?

Salut.

Nu ştiu dacă am dreptate sau nu dar nu cred că postul de mai sus te poate lămuri în totalitate în legătură cu aplicaţiile.

Îţi recomand să citeşti următorul tutorial, acolo este explicat în detaliu fiecare pas către aplicarea la o facţiune: http://forum.b-zone.ro/topic/119230-tutorial-forum-aplicare-factiuni-ro/

Am o intrebare... Am jobul Lawyer, si nu stiu de unde sa fac rost de accepturi... /acceptlaws ii 0

Salut.

Jobul "Lawyer" îţi permite să eliberezi prizonierii pentru o sumă de bani. Pentru a putea elibera un prizonier ai nevoie de un Accept Lawyer care se cumpără de la orice poliţist cu rank 3+, preţul său fiind de aproximativ 700,000$. Acel poliţist îţi poate vinde Accept Lawyer doar dacă are 15 puncte de accept (/acceptpoints). Este destul de greu să găseşti unul aşa că trebuie să te înarmezi cu răbdare. După ce cumperi un Accept Lawyer de la un poliţist, [/acceptlaws] se va modifica.

Atenţie! Este important să ştii că poţi elibera un singur deţinut cu un Accept Lawyer. Spre exemplu dacă vrei să eliberezi 3 deţinuţi vei avea nevoie de 3 Accept Lawyer.

Am si eu o intrebare..am masina stallion si vreau sa stiu daca este vrun buton care sa dau acoperisul jos sal pun la loc...daca este

Salut.

Maşinile decapotabile (Stallion, Patriot, Windsor etc.) nu pot fi "capotate" prin apăsarea unui buton. Atunci când te apropii de o astfel de maşină şi jocul o generează există şanse de 50% să apară cu sau fără capotă.

Problema rotita mouse,off topic.

Problema e urmatoarea,de curand observ ca rotita mouse-ului se misca prea repede adica pe o pagina lunga,in loc sa mearga pas cu pas(reglaj fin) muta mult in jos,la fel si in game.

Precizez ca acum 3 zile mergea perfect,am instalat windows 7 si mergea bine inafara jocului dar in game trebuia sa misc rotita foarte repede sa functioneze,am bagat iar win xp si acum e invers muta prea mult,pareri ceva?

https://www.youtube.com/watch?v=aFYRGRk3RwQ&feature=youtu.be

Problema rotita mouse,off topic.

Problema e urmatoarea,de curand observ ca rotita mouse-ului se misca prea repede adica pe o pagina lunga,in loc sa mearga pas cu pas(reglaj fin) muta mult in jos,la fel si in game.

Precizez ca acum 3 zile mergea perfect,am instalat windows 7 si mergea bine inafara jocului dar in game trebuia sa misc rotita foarte repede sa functioneze,am bagat iar win xp si acum e invers muta prea mult,pareri ceva?

https://www.youtube....eature=youtu.be

Salut, du-te la Control Panel->mouse properties->wheels si fa setarile cum le vezi in imaginea de mai jos.

IMG :

Sper ca te-am ajutat.

Salut, du-te la Control Panel->mouse properties->wheels si fa setarile cum le vezi in imaginea de mai jos.

IMG : http://imgur.com/BpnhcTF

Sper ca te-am ajutat.

Nu-s atat de prost sa nu stiu sa umblu acolo :)) asa e setat si am incercat si cu "1".

Am rezolvat problema,era o problema hardware.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.