Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Daca eu fiind pd,dau dovezi din interiorul departamentului gen x il omoara pe y,unui civil,acea dovada e incriminatorie in cazul unui post?Am intrebat asta si am inteles ca dovezile trebuie sa fie ale acelui civil precum ca eu l-am omorat,astept raspuns de la cei in masura sa raspunda.

@@Kelton, ma poti ajuta te rog cu un raspuns te rog?

Intrebare: Daca am un cont cu premium si unu fara premium pot intra de pe acelasi ip aman2 conturi?

Da prima data te conectezi de pe contul care nu are premium account, dupa te conectezi cu contul care detine premium account.

Atentie! Sa nu schimbi bunurile de pe un cont pe altu de pe acelasi Ip. Risti sa primesti ban pe ambele conturi (reason: cont clona)..

Sper ca te-am ajutat. O zi buna

Da prima data te conectezi de pe contul care nu are premium account, dupa te conectezi cu contul care detine premium account.

Atentie! Sa nu schimbi bunurile de pe un cont pe altu de pe acelasi Ip. Risti sa primesti ban pe ambele conturi (reason: cont clona)..

Sper ca te-am ajutat. O zi buna

Ok. Multumesc de ajutor.

Buna ziua,

Astazi pe la 14:00 -14:30 nu stiu exact am iesit de pe forum[sign out].intre timp cineva mi-a spart contul si mi-a schimbat parola.Am dat la password recouvery,am pus numele,mailul .Cand apas butonul de confirmare imi scrie ca o sa-mi vina un mail cu datele cerute de mine[ceva de genul]si specifica ca o sa se trimita instantaaneu sau cel mult 10 minute.Toate bune pana a trecut 1 ora si jumatate.Va rog frumos sa ma lamuriti cu asta.Am dat de 10 ori dar nu a venit nici un mail. Noroc am avut ca am schimbat parola la contul din joc[erau aceleasi]

P.S: Numele pe forum este O Z Z Y

Buna ziua,

Astazi pe la 14:00 -14:30 nu stiu exact am iesit de pe forum[sign out].intre timp cineva mi-a spart contul si mi-a schimbat parola.Am dat la password recouvery,am pus numele,mailul .Cand apas butonul de confirmare imi scrie ca o sa-mi vina un mail cu datele cerute de mine[ceva de genul]si specifica ca o sa se trimita instantaaneu sau cel mult 10 minute.Toate bune pana a trecut 1 ora si jumatate.Va rog frumos sa ma lamuriti cu asta.Am dat de 10 ori dar nu a venit nici un mail. Noroc am avut ca am schimbat parola la contul din joc[erau aceleasi]

Este adevarat ca se intampla sa mearga mai greu, dar din 10 incercari nu se poate sa nu fi venit niciun mail.

Ai verificat in SPAM?

Buna ziua,

Salut.

Asigură-te că mailul îţi vine pe adresa de e-mail specificată de tine dar probabil nu asta este problema.

Uneori se întâmplă să nu vină mailul aşa că va trebui ca din timp în timp să mai trimiţi câte o solicitare şi să verifici atât inbox cât şi Spam folder din e-mail. Ar trebui să trimiţi câte o solicitare la fiecare 15 minute.

PS: Acest topic este destinat problemelor din joc, nu celor ce ţin de forum. Pentru problema ta ai putea deschide un topic aici: http://forum.b-zone.ro/forum/606-intrebri-i-nelmuriri/

Buna ziua,

Salut, cine ti-a spart contul pe forum poate nu doar parola a schimbat ca si mail u.... de aia nu primesti mail cu parola.. Bafta

Salut, cine ti-a spart contul pe forum poate nu doar parola a schimbat ca si mail u.... de aia nu primesti mail cu parola.. Bafta

Cu cine ar trebui sa vorbesc pentru spargere de cont pe forum?

am verificat tot,nu vine nici un mail

Daca tot zici ca tu esti adevaratul OZZY.... ai ajuns sa fi VIP si nu stii cu cine sa vorbesti despre spargerea unui cont pe forum? Asta dovedeste totul... salut! Atat am avut de spus!

Daca tot zici ca tu esti adevaratul OZZY.... ai ajuns sa fi VIP si nu stii cu cine sa vorbesti despre spargerea unui cont pe forum? Asta dovedeste totul... salut! Atat am avut de spus!

iti voi spune ceva,indiferent cine esti nu stii nimic despre cont.Nu ai dovezi ca este al tau.Tin sa precizez ca am toate detaliile despre cont ,pot da orice detaliu despre el.

Cum pot sa demisionez la un job ca sa ma pot angaja la altul?

Folosesti comanda [/quitjob] pentru a iti da demisia dintr-un job, iar pentru a afla locatiile celorlalte locuri de munca poti folosii comanda [/jobs].

De ce nu mai pot intra pe server? Nu am facut nici o magarie, nu am fost banat, nimic. Nu imi mai da chestia aia ca sa bag parola cand intru. De ce?

Este lag. Aşteaptă soluţionarea.

Buna...am cateva nelamuriri:

1.Ce sunt aceste 2 srv. RPG.B-Zone.Ro:8888 [Test server] MOVIE.B-ZONE.RO:7777 [Movie Server] ?

2.Culorile hidden sunt acele culori metalizate nu?

3.Cum poate avea un vehiculul ca infernus (de exemplu) 2x hidden?El are numai o culoare nu?Cum arata un infernus sau oricare alta masina cu 2x hidden daca ea are numai o singura culoare?Facetima sa inteleg notiunea de hidden (simplu) si de 2x hidden?Niste poze ar fi ideale...ms.

Buna...am cateva nelamuriri:

1.Ce sunt aceste 2 srv. RPG.B-Zone.Ro:8888 [Test server] MOVIE.B-ZONE.RO:7777 [Movie Server] ?

2.Culorile hidden sunt acele culori metalizate nu?

3.Cum poate avea un vehiculul ca infernus (de exemplu) 2x hidden?El are numai o culoare nu?Cum arata un infernus sau oricare alta masina cu 2x hidden daca ea are numai o singura culoare?Facetima sa inteleg notiunea de hidden (simplu) si de 2x hidden?Niste poze ar fi ideale...ms.

1. Primul este server de teste pe care se testeaza GM-ul, al 2-lea este server de MOVIE pe care se fac filme.

2. Hiddenurile sunt culori speciale care se cumpara de B-Zone Clienti si da sunt metalizate.

3. Dublu hidden : Un hidden in exterior si altul in interior - 2x hidden.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.