Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Ma scuzati ca nu m-am exprimat destul de clar ... Cat "merge" adica la preț :))

, la preţ depinde de jucător şi de KM parcurşi. Îţi pot da un preţ aproximativ, acesta fiind $1.700.000. De aici se poate negocia şi poţi obţine un preţ mai bun.

You need TXD Workshop. After you install TXD Workshop, click on File - Open, select hud.txd from SA:MP-models and you will have "radar_waypoint" like this. You must edit "radar_waypoint" with your face icon and press on Save TXD

This is totally wrong , that face it's from radardisc, the radar_waypoint it's the point gonna be on your map after you select a location with RMB / Double LMB .

Nu merge! :| am facut tot ce ai zis. :(

1. Scoate de aici modul, este un kilometraj frumos: http://www1.zippyshare.com/v/91912374/file.html

2. Descarcă de aici CLEO 4 http://cleo.sannybuilder.com/cleo4/CLEO4_setup.exe

3. Dezarhivează arhiva ''Kilometraj BMW'' şi deschide folderul ''Speedometer''

4. Copiază speed.cs în folderul C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\CLEO 4, aici trebuie să instalezi CLEO 4.

5. Copiază speed.txd în folderul C:\Pogram Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\Models xd

Dacă nu merge sau întâmpini ceva probleme trimite-mi PM cu problema şi o rezolvăm.

* În legătură cu CLEO, sunt interzise doar acele moduri care îţi aduc un avantaj faţă de ceilalţi jucători, kilometrajul nu-ţi aduce.

Am si eu o intrebare..Este lag pe server sau am doar eu?

Momentan eu nu am lag. Dar sunt perioade în care este lag. S-ar putea să fie și de la internet providerul tău.

1. Scoate de aici modul, este un kilometraj frumos: http://www1.zippyshare.com/v/91912374/file.html

2. Descarcă de aici CLEO 4 http://cleo.sannybuilder.com/cleo4/CLEO4_setup.exe

3. Dezarhivează arhiva ''Kilometraj BMW'' şi deschide folderul ''Speedometer''

4. Copiază speed.cs în folderul C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\CLEO 4, aici trebuie să instalezi CLEO 4.

5. Copiază speed.txd în folderul C:\Pogram Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\Models xd

Dacă nu merge sau întâmpini ceva probleme trimite-mi PM cu problema şi o rezolvăm.

* În legătură cu CLEO, sunt interzise doar acele moduri care îţi aduc un avantaj faţă de ceilalţi jucători, kilometrajul nu-ţi aduce.

Multumesc M.Andrei.

Sa rezolvat. Merge perfect

ce este acela skill ???

si cum pot sa-mi schimb skin-ul la avatar/player (sau cum i se zice)

ce este acela skill ???

Skill se refera la "priceperea" in acel job,cu cat ai un skill mai mare cu atat ai mai multe beneficii.

Apasa F4 si omoara-te.

ce este acela skill ???

*"Skillul" este o notiune folosita la unele joburi. Cu cat ai skill mai mare, cu atat ai mai multe avantaje.

De exemplu, la mecanic:

In functie de skill, dai mai multa benzina, folosind comanda /refill. Pentru a face skill up trebuie sa indeplinesti anumite cerinte pe care le poti citi pe /skill <numar>.

*Pentru a schimba skinul apesi F4 si te omori, apoi te va da undeva il unde poti selecta.

@, skin-ul il schimbi apasand tasta F4, iar prima data cand o sa mori o sa-ti apara sa-ti schimbi skin-ul.

Skill-ul reprezinta nivelul fiecarui job, spre exemplu orice job are nivelul maxim de skill 5. Spre exemplu, daca iti iei job-ul de Arms Dealer vei avea la inceput skill 1, tu trebuind sa faci 50 de ture de la materials get pana la materials deliver pentru a avansa la urmatorul skill si anume skill 2. Un alt exemplu poate sa fie job-ul mecanic, cu cat ai skill-ul mai mare cu atat poti sa alimentezi masinile cu mai mult combustibil. Cu cat ai skill-ul mai mare, cu atat mai bine pentru ca vei avea mai multe beneficii :)

Apropo, daca vrei sa inveti mai multe informatii despre job-uri si tot ce tine de SA:MP, iti recomand sa urmaresti niste tutoriale de aici.

@,

Cuvântul tradus din engleză ar însemna talent, dibăcie sau ingeniozitate. La noi pe server nivelul unui job reprezintă skill-ul. La job-urile detective, mechanic, arms dealer, rob, lawyer, news reporter, car jacker și drugs dealer skill-ul maxim este 5. Aici ai tutorialul pentru job-urile ilegale, iar aici pentru cele legale.

Pentru a schimba skin-ul folosești tasta F4 apoi te omori și îți alegi un skin din acea listă folosind săgețile stânga sau dreapta.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.