Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

ce este acela skill ???

si cum pot sa-mi schimb skin-ul la avatar/player (sau cum i se zice)

Inseamna progresul unui job si poti face skill la job doar folosind mai mult timp acel job.

cele mai importante skill-uri sunt cele la job : detectiv si ca sa poti face skill trebuie sa iei jobul si sa dai /find de multe ori.

cel de mechanic acolo poti face skill oferind /refill /repair

Skill la Arms Dealer : trebuie sa faci mai multe curse de materiale /materials get /materials deliver.

O zi buna !

cand imi fura cineva masina care este comanda ca sa-l dea jos sau sa mi-o spawneze acasa ???

cand imi fura cineva masina care este comanda ca sa-l dea jos sau sa mi-o spawneze acasa ???

Daca ai masina personala, comanda ca sa ti-o respawneze la casa este /towcar, dar cu conditia sa nu se afle nimeni in masina :)

Comada ca sa-l dea jos din masina nu exista.

Daca ai masina personala, comanda ca sa ti-o respawneze la casa este /towcar, dar cu conditia sa nu se afle nimeni in masina :)

Comada ca sa-l dea jos din masina nu exista.

da e masina mea proprie si personala

da e masina mea proprie si personala

Proprie si personala...? Ma rog, fii atent.

Daca e masina ta ai acces la comanda [/lock]. De asemenea, daca se intampla sa ti-o fure poti da [/call 112] si politia se va duce dupa el...si probabil va fugi, izbindu-se de un zid si va bubui masina, aceasta respawnandu-se, sau o abandoneaza si dai [/towcar]. Totusi, daca aceste trei comenzi nu-ti sunt de ajuns, poti folosi comanda [/contract <ID celui care ti-a furat masina> 100] si cineva o sa-l omoare in cel mai scurt timp posibil.

cum fac sa sun pe niceva caruia nui stiu numarul pe rpg 2???

cum fac sa sun pe niceva caruia nui stiu numarul pe rpg 2???

Intri aici, te autentifici cu propriile date de pe server, dai la Player Search si o sa-ti apara mai multe informatii despre respectivul inclusiv numarul sau de telefon. Sau in caz ca intri in joc scrii /number ID sau numele persoanei respective si o sa-ti apara.

Am o intrebare in legatura cu RPG. Nu ma lasa sa intru pe UserPanel. Zice

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404

rpg.b-zone.ro
Apache/2.4.3 (Unix) OpenSSL/1.0.1c PHP/5.4.7

Este picat? Nici macar bara RPG nu mi-o arata. Arata o casuta cu "?".

Rage : Nu merge nici macar cu alt browser. Am incercat si Chrome si Internet Explorer... Am sa incerc si Mozilla.

Am o intrebare in legatura cu RPG. Nu ma lasa sa intru pe UserPanel. Zice

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404

rpg.b-zone.ro
Apache/2.4.3 (Unix) OpenSSL/1.0.1c PHP/5.4.7

Este picat? Nici macar bara RPG nu mi-o arata. Arata o casuta cu "?".

Nu e picat, contacteaza-l pe Mastertrap21.

Revin cu o alta intrebare : Cum bag si eu in joc cateva dintre iconitele acestea? --> http://forum.b-zone....nite-arme-fist/

Am nevoie de un mic tutorial. Multumesc.

Simplu, cu ajutorul programului TXD Workshop.

Arma respectiva care vrei sa-i modifici iconita trebuie deschisa cu ajutorul acestui program. Mai exact asa:

Selectezi numele armei.txd, dai click pe Open TXD din programul TXD Workshop si o sa-ti apara cateva imagini. La una dintre imagini, apare cea default, tu trebuie sa dai Import si sa adaugi peste imaginea (iconita) dorita de tine dupa care dai Save TXD si asta este tot.

EDIT: @, merge 100% doar ca nu stii tu cum sa faci :)

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.