Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Simplu, cu ajutorul programului TXD Workshop.

Arma respectiva care vrei sa-i modifici iconita trebuie deschisa cu ajutorul acestui program. Mai exact asa:

Selectezi numele armei.txd, dai click pe Open TXD din programul TXD Workshop si o sa-ti apara cateva imagini. La una dintre imagini, apare cea default, tu trebuie sa dai Import si sa adaugi peste imaginea (iconita) dorita de tine dupa care dai Save TXD si asta este tot.

Am incercat tot ce zis tu. Nu merge.

Simplu, cu ajutorul programului TXD Workshop.

Arma respectiva care vrei sa-i modifici iconita trebuie deschisa cu ajutorul acestui program. Mai exact asa:

Selectezi numele armei.txd, dai click pe Open TXD din programul TXD Workshop si o sa-ti apara cateva imagini. La una dintre imagini, apare cea default, tu trebuie sa dai Import si sa adaugi peste imaginea (iconita) dorita de tine dupa care dai Save TXD si asta este tot.

EDIT: @, merge 100% doar ca nu stii tu cum sa faci :)

Multumesc pentru ajutor. You are the best B-):))

Salut !!

Cum pot sa-mi fac si eu spoiler pe forum si cum decupez pozele ?

P.S. am windows xp

Spoiler faci folosind urmatorul cod:

[spoiler]conţinut[/spoiler]

Pozele le decupezi in felul urmator: ori downloadezi un program special pentru asa ceva precum Photoshop sau Photoscape, ori cu Paint :)

Salut !!

P.S. am windows xp

Scrii asta la inceputul textului

[spoiler]

La sfarsitul textului scrii acest cod

[/spoiler]

Salut !!

P.S. am windows xp

Pentru Spoiler ai aceasta sintaxa :

[spoiler] conţinut [/spoiler]

Si pentru a decupa pozele un program foarte usor :

Acestia sunt pasi:

1- Dai click dreapta pe poza apoi "Open With" si selectezi PAINT.

2. dai pe "Select" si apoi tragi cu Mouse cam cat ai avea nevoie si la sfarsit dai pe "CROP"

Poze : http://imgur.com/a/H6Qqp#0

Am foarte multe materiale de vanzare (4.000.000). Unde pot posta ca ceilalti playeri sa cumpere? Am voie la "Economy>Bussiness/Servicii" ?

Te sfatuiesc sa nu postezi acolo pentru ca nu o sa le vinzi rapid. Poti sa dai anunturi in joc folosind comanda /ad la CNN.

Aici ai locatiile agentiilor pentru anunturi (CNN) -

Here - Los Santos.

Here - Las Venturas.

Here - San Fierro.

Am foarte multe materiale de vanzare (4.000.000). Unde pot posta ca ceilalti playeri sa cumpere? Am voie la "Economy>Bussiness/Servicii" ?

Poţi să postezi şi acolo.

Poti merge la unul dintre bizurile care publica anunturi Los Santos/Las Venturas/San Fierro si dai un /ad ca acesta de exemplu : /ad Vand 4.000.000 materiale astept oferte prin /sms !

Vin si eu cu o intrebare. Am cautat pe forum la Secondary Jobs despre Detectiv, dar nu gasesc o chestie :

Cate find-uri trebuie sa dau la fiecare skill (1-5) ?

Nu stiu sigur, dar am impresia ca | 1 - 50 | 2 - 50 | 3 - 100 | 4 - 150 | 5 - 200 |

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.