Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut, toti playeri pe care i-am intrebat au zis ca emergencylights e legal pe b-zone dar am vazut ca merge sa iti repari farurile cu el, dar nu hp la masina. Deci ma intrebam daca e legal si daca nu e sa stiu sa il scot. Dupa cum vedeti am modu de afisat hp la masina cu verde 58%, nu se schimba deloc doar farurile se repara.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=OsYd9cBx2ao&feature=youtu.be

Salut, toti playeri pe care i-am intrebat au zis ca emergencylights e legal pe b-zone dar am vazut ca merge sa iti repari farurile cu el, dar nu hp la masina. Deci ma intrebam daca e legal si daca nu e sa stiu sa il scot. Dupa cum vedeti am modu de afisat hp la masina cu verde 58%, nu se schimba deloc doar farurile se repara.

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=OsYd9cBx2ao&feature=youtu.be

Preluat din regulamentul server-ului :

3. Cleo Mods și moduri de orice tip vor fi interzise de acum inainte cu exceptia modurilor care nu-ți aduc niciun avantaj față de un jucător care nu are instalat niciun mod. Oricine va fi prins folosind astfel de moduri ( Parkour Mod , Matrix mod etc ) va primi kick (cu atenționarea să scoată modul) și ban 7 zile (dacă nu-l scoate după kick).

Atata timp cat nu te ajuta fata de alt jucator, n-are nici un fel de treaba.

am un video in care un politist din ls face dm si baga pe cnv in celule sa bata lumea si isi bate joc de toti si plus alte 20 de fotografii care iar compromite pe multi te intereseaza ??? rog un admin sa imi lase idul de mess si vi le trm

PS video are500 mb 2min si pozele 4 mb

am un video in care un politist din ls face dm si baga pe cnv in celule sa bata lumea si isi bate joc de toti si plus alte 20 de fotografii care iar compromite pe multi te intereseaza ??? rog un admin sa imi lase idul de mess si vi le trm

PS video are500 mb 2min si pozele 4 mb

Nu asa se procedeaza. Trebuie sa-i faci reclamatie respectivului la factiunea din care face parte, asta doar daca vrei sa fie sanctionat.

auziti carei shoopul de unde puteti cumpara masini? :|

Iti creezi cont aici, dupa care intri la Order, in dreapta o sa-ti apara dupa ce te loghezi, dai la B-Zone Roleplay si undeva mai jos o sa-ti apara masinile :)

Ai si aici un tutorial cum sa faci comanda de produse.

auziti carei shoopul de unde puteti cumpara masini? :|

Rage ți-a spus cum poți cumpăra mașini cu bani reali. Cu bani din joc, poți cumpăra mașini de aici sau de la alți jucători.

Am si eu o intrebare cu cat se vinde 3KK mats?

Azi, dadea ad Carlos_Smit ca vinde 1.000.000 de materiale cu 95.000$. Depinde de aprecierea fiecaruia, nu exista un pret stabilit.

@@YeOldGuy,

1.Inainte sa mori apesi F4.

2.Te duci intr-un Binco sau un magazin de accesorii si dai /changeskin.Nu stiu sigur daca aceasta e comanda,dar te sfatuiesc sa intrebi pe /report sau /helpme.

Buna ziua!!! Eu am O intrebare! Cum poate sa fie ca eu cind am intrat pe server sunt in inchisoare pe 6000 s pe cind eu nu am facut nimic, si mi sau adaugat 2.500$. Eu am crezut ca cineva ar fi putut sa afle parola si ar fi putut sa dea rob bancii ,Atunci eu azi am incercat sa o schimb si cind am vrut sa intru pe parola cea noua mi sa spus ca am ban pe30min.

Buna ziua!!! Eu am O intrebare! Cum poate sa fie ca eu cind am intrat pe server sunt in inchisoare pe 6000 s pe cind eu nu am facut nimic, si mi sau adaugat 2.500$. Eu am crezut ca cineva ar fi putut sa afle parola si ar fi putut sa dea rob bancii ,Atunci eu azi am incercat sa o schimb si cind am vrut sa intru pe parola cea noua. Si acum am 1/3 Warns. Ce e cu asta eu cer sa mil scoata pentruca eu nu am facut nimic. Si rob points am 20.

Buna ziua!!! Eu am O intrebare! Cum poate sa fie ca eu cind am intrat pe server sunt in inchisoare pe 6000 s pe cind eu nu am facut nimic, si mi sau adaugat 2.500$. Eu am crezut ca cineva ar fi putut sa afle parola si ar fi putut sa dea rob bancii ,Atunci eu azi am incercat sa o schimb si cind am vrut sa intru pe parola cea noua. Si acum am 1/3 Warns. Ce e cu asta eu cer sa mil scoata pentruca eu nu am facut nimic. Si rob points am 20.

Poate ai fost tu pe cont atunci si nu-ti aduci aminte. Daca esti sigur ca n-ai fost tu pe cont in momentul respectiv cand ai fost sanctionat, este posibil sa-ti stie cineva parola de la cont, mai bine schimb-o pentru orice eventualitate.

Deacum am schimbato dar am warn pentru nimic si mia disparut wafarerul meu! NU eu eram atunci pe contul meu. Si cum sa explici ca rob point am tot atita cit am avut. Eu cer macar warnul sa mil scoata !

Cum imi schimb hainele / skinu ?

Skinul il schimbi asa : Apesi pe F4 te mori iti vor aparea mai multe skinuri dai de sageti stanga dreapta dupa ce ai ales un Skin care iti place apesi Shift !

Daca esti intr-o factiune si vrei sa schimbi skinu te duci la Binco si dai clothes si lafel ca mai sus alegi skinu si apesi Shift !

GlobalRisk Nu trebuie Sa faci dublu post pentru a vedea de ce ai warn intrii pe http://rpg.b-zone.ro/UserPanel/ Iti bagi User si Parola de la cont si vei vedea in dreapta jos scrie 1/3 warn si pentru ce ai luat !

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.