Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut ! Am si eu o mica intrebare pe care vreau sa v-o adresez.Cum as putea obtine un bizz sau o casa cu vreo 10-20 k .Multumesc Anticipat

Sincer nu cred ca gasesti la acesti bani. Majoritatea biz-urilor, la liber, costa cel putin 100.000$ si trebuie sa tii cont ca fiecare proprietar vrea sa scoata ceva in plus deci creste pretul. Te poti uita la biz-urile din afara orasului, intri pe userpanel, cauti proprietarul si te uiti cat costa biz-ul acestuia la stat, apoi cand intra in game poti negocia cu el.

Edit: In legatura cu casele, din punctul meu de vedere acestea nu aduc nici un beneficiu proprietarului, iti sugerez sa nu iti cumperi.

@@CokaColaLife, Busines nu vei gasi la acel pret.

Poti gasi o casa la pretul de 20k,doar dand /ad Cumpar casa.Buget 20.000$,sau asteptand anunturile gratuite oferite la ore fixe de cei din News Reporter dandu-le /sms,sau uitandu-te pe forum sectiunea Economy=>Houses.

@@CokaColaLife, Busines nu vei gasi la acel pret.

Poti gasi o casa la pretul de 20k,doar dand /ad Cumpar casa.Buget 20.000$,sau asteptand anunturile gratuite oferite la ore fixe de cei din News Reporter dandu-le /sms,sau uitandu-te pe forum sectiunea Economy=>Houses.

Hey ! Cum pot sa transport produse daca nu am bizz ? Sau vanzari de ziare ceva ... ?

Poti sa duci produse la alt biz, nu neaparat al tau. Iei o masina de la Docks (daca nu stii unde este, /service taxi) si poti duce prods la orice biz vrei. Folosesti comanda /buyprods 50/100 pentru a cumpara produse si comanda /sellprods pentru a vinde produsele (trebuie sa fi pe "i" de la biz). Nu toate bizurile au nevoie de prods. Poti duce la Tow Car Company, GSLS, GSLV, GSSF, Banca LS, Banca LV, Banca SF sau la magazinele 24/7.

Hey ! Cum pot sa transport produse daca nu am bizz ? Sau vanzari de ziare ceva ... ?

Pentru a vinde ziare trebuie să faci parte din News Reporters cât despre transportul de produse, nu ai nevoie de un biz neapărat, du-te în Docks, urcă-te într-un camion şi foloseşte comenzile /buyprods (când te-ai urcat) şi /sellprods (când ai ajuns la un biz). Vei primi o sumă de bani setată de către owner per. produs.

Am si eu o intrebare, de ce cand filmez cu fraps imi merge in reluare in joc?

Pai Sweet Ynna pentru a filma cu fraps iti trebuie calculator bunicel...Cel putin ! Fraps face destul de mult lag la orice pc bunicel.Iti recomand hypercam...Filmeaza destul de binisor dar fraps filmeaza cel mai bine...Hypercam iti ia mai putine fps ... Sper k tiam fost de ajutor..

Daca ti-am fost de ajutor [-o< un :-bd

Ca sa vinzi produse te duci la Ocean Docks ,iei o masina e acolo=>dai /buyprods si mergi la biz-uri .Acolo dai /sellprods [numar produse].Cam asta este despre produse.

Ca sa vinzi ziare ,trebuie sa ai level 5 si sa aplici la factiunea pasnica News Reporter.Doar acolo poti vinde ziare.Sper ca te-am lamurit.Bafta

Ziarele sunt vândute şi publicate doar de membrii News Reporter.

Pentru a vinde produse unui biz trebuie să mergi la Docurile din LS şi să iei unul dintre vehiculele Rumpo sau Yankee. Dacă iei Rumpo trebuie să scrii [/buyprods 50] acolo la docuri pentru că Rumpo poate duce maximum 50 produse. În cazul în care iei Yankee trebuie să scrii [/buyprods 100] pentru că Yankee poate duce maximum 100 produse. După ce ai făcut asta, du-te la bizul dorit şi parchează în "i"-ul galben. Acolo scrii [/sellprods <50 sau 100>] sau în funcţie de numărul de produse necesare acelui biz. Pentru a vedea asta scrie [/bizstatus].

Pai Sweet Ynna pentru a filma cu fraps iti trebuie calculator bunicel...Cel putin ! Fraps face destul de mult lag la orice pc bunicel.Iti recomand hypercam...Filmeaza destul de binisor dar fraps filmeaza cel mai bine...Hypercam iti ia mai putine fps ... Sper k tiam fost de ajutor..

Daca ti-am fost de ajutor [-o< un :-bd

Multumesc, dar am aflat de ce nu imi merge bine

Salut ! La care bizz se transporta cele mai multe si mai bine platite produse ?

Toate au aceaşi limită de produse.

Dacă te referi la cele ce neceistă mai des încărcarea lor, ei bine ar fi cele frecventate foarte des cum ar fi: băncile, magazinele de arme (gun shops)...şi lista poate continua, depinde şi de locaţie, dacă locaţia este populată şi bizul este popular este mai mult decât probabil ca respectivul biz să necesite încărcare periodică considerabilă.

Salut, imi spuneti si mie cum se fac schimburile de case? La masini stiu dar am vazut ca la case nu exista comanda.

Schimbul pe o maşină sau pe o altă casă, nu este posibil printr-o comandă anume. La lucrurile astea mergi pe încredere sau contactezi un admin pentru a preveni incidentele nedorite.

Care sunt bussinesurile care raman fara produse ? Cum aflu informatii despre bizz ?

Care e cel mai disponibil bussines ? Se mai ocupa cineva cu livrarea produselor ?

Salut, imi spuneti si mie cum se fac schimburile de case? La masini stiu dar am vazut ca la case nu exista comanda.

Pai ai putea da report cu acest text /report Un admin sa se teleporteze la mine,schimb o casa pe o alta casa..asta e parerea mea

Care sunt bussinesurile care raman fara produse ? Cum aflu informatii despre bizz ?

Care e cel mai disponibil bussines ? Se mai ocupa cineva cu livrarea produselor ?

Oricare business rămâne fără produse...depinde la ce cantitate te referi. Fără produse (0 produse în biz) nu rămâne cu siguranţă niciunil având în vedere numărul mare de playeri de pe server. Informaţii despre biz poţi afla din UserPanel (cei drept informaţii de bază, nicidecum câte produse are). Singura cale de a afla acest lucru este prin a conduce un camion cu produse în faţa bizului. Ţi-am înşirat o listă mică cu cele ce ar necesita încarcarea cu produse mai des în acest post. Fii sigur că se mai ocupă şi alte persoane de aprovizionare.

Pai ai putea da report cu acest text /report Un admin sa se teleporteze la mine,schimb o casa pe o alta casa..asta e parerea mea

Bizul care are nevoie de produse este Tow Car Company. Daca nu stii unde este, suna-ma in joc. Mai poti duce produse la orice Gun Shop sau la orice banca.

Foloseste comanda /bistatus pentru a vedea de cate produse are nevoie bizul.

Bizul care are nevoie de produse este Tow Car Company. Daca nu stii unde este, suna-ma in joc. Mai poti duce produse la orice Gun Shop sau la orice banca.

Foloseste comanda /bistatus pentru a vedea de cate produse are nevoie bizul.

Ca sa faci schimb de case poti face si pe raspunderea ta (daca tu sau celalalt sunteti oameni de incredere).

Dati amandoi [/sellhousetostate] si dupa tu o cumperi pe al lui, el pe a ta.

Dar sa chemi admin prin comanda [/report] [text (de exemplu : un admin la mine pentru o afacere va rog)] este mult mai sigur.

Nu este comanda pentru a schimba case, cel mai usor e sa dai /report cu textul "un admin sa vina sa am ajute la o afacera va rog",

apoi cand vine adminul, el va zice ce trebuie sa faceti,

Oricare business rămâne fără produse...depinde la ce cantitate te referi. Fără produse (0 produse în biz) nu rămâne cu siguranţă niciunil având în vedere numărul mare de playeri de pe server. Informaţii despre biz poţi afla din UserPanel (cei drept informaţii de bază, nicidecum câte produse are). Singura cale de a afla acest lucru este prin a conduce un camion cu produse în faţa bizului. Ţi-am înşirat o listă mică cu cele ce ar necesita încarcarea cu produse mai des în acest post. Fii sigur că se mai ocupă şi alte persoane de aprovizionare.

Nu toate business-urile rămân fără produse. Nu mai informa jucătorii greşit.

Chemi un admin să asiste la afacere prin comanda /report.

Schimbul pe o maşină sau pe o altă casă, nu este posibil printr-o comandă anume. La lucrurile astea mergi pe încredere sau contactezi un admin pentru a preveni incidentele nedorite.

Ca sa faci schimb de case poti face si pe raspunderea ta (daca tu sau celalalt sunteti oameni de incredere).

Dati amandoi [/sellhousetostate] si dupa tu o cumperi pe al lui, el pe a ta.

Dar sa chemi admin prin comanda [/report] [text (de exemplu : un admin la mine pentru o afacere va rog)] este mult mai sigur.

Nu este comanda pentru a schimba case, cel mai usor e sa dai /report cu textul "un admin sa vina sa am ajute la o afacera va rog",

apoi cand vine adminul, el va zice ce trebuie sa faceti,

Multumesc pentru raspunsuri, insa unul singur era de ajuns.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.