Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

On 8/1/2013 at 6:25 AM, O Z Z Y said:

@, Asta o stiu.Dar nu stiu ce are de se blocheaza amandoua conturi.Pe contul fara premium nu ma pot misca ,vad chat-ul.Si dintr-o data nu mai pot face nimic.

Din câte văd Windows 7 nu este trecut în lista sistemelor de operare pe care ar funcţiona bine.

Ar fi fost bine venită şi o poză, ceva ca să facă mai clară problema ta.

În altă ordine de idei, dacă nu o să primeşti un răspuns favorabil problemei tale deschide un topic în secţiunea support după model.

On 8/1/2013 at 1:48 PM, TDM said:

De ce au scazut preturile materialelor asa mult ?

Pentru ca majoritatea playerilor au materiale foarte multe, iar unii care vor sa scape foarte repede de ele le lasa la un pret mult mai mic decat cel normal :)

On 8/1/2013 at 1:49 PM, Rage said:

Pentru ca majoritatea playerilor au materiale foarte multe, iar unii care vor sa scape foarte repede de ele le lasa la un pret mult mai mic decat cel normal :)

Nu ar fi un update bun ca Gun shopurile sa fie alimentate cu materiale in loc de produse?

Iar armele sa foloseasca mai multe mats la vanzare.... adica un deagle este produs din 150 mats, ar trebui din 300 macar...

On 8/1/2013 at 2:34 PM, TDM said:

Nu ar fi un update bun ca Gun shopurile sa fie alimentate cu materiale in loc de produse?

Iar armele sa foloseasca mai multe mats la vanzare.... adica un deagle este produs din 150 mats, ar trebui din 300 macar...

Nu ar fi un update bun deoarece ar consuma excesiv materiale pentru ca pentru 150 mats primesti in jur de 100 gloante sau mai putin, daca cineva da /buygun excesiv ca mine gen" /buygun m4 999 " imagineaza-ti cum ar fi. Plus de asta Gun Shop-ul este un biz, trebuie alimentat cu produse care si ele de asemenea costa.

On 8/2/2013 at 4:21 AM, Andrewlicious said:

@, încearcă să ștergi fișierele modului din folderul CLEO. După acest pas rulează jocul, iar dacă tot nu merge încearcă să dezinstalezi GTA.

Multam fain. Doar ca dupa ce am sters ELM mod nu imi mai intra in joc. Cand dau sa intru pe server imi da CRASH. Foarte bun ajutoru tau. :D

On 8/2/2013 at 7:28 PM, Graur said:

De ce cand intru pe server si dau F la o masina mi se blocheaza tot jocu. Trebuie sa il inchid jocu din task manager. Si dupa ce intru iar si caut alta masina merge perfect. Doar prima masina care o gasesc ma blocheaza. Ce o fi oare? :|

Acesta e un fel de bug des intalnit. Eu am patit pe ambulanta asa. Trebuie respawnata, sau foloseste intai alta masina, da-i towcar de 2-3 ori, si dupa va merge. Ceva de genul. Nu stiu algoritmul corect pentru a evita aceasta problema. Si da stiu, e foarte enervant ``bug-ul``.

// nu e de la moduri. Mie mi s-a intamplat si pe GTA San Andreas instalat "stock". Pur si simplu se intampla sa fii inghetat...

On 8/2/2013 at 7:28 PM, Graur said:

De ce cand intru pe server si dau F la o masina mi se blocheaza tot jocu. Trebuie sa il inchid jocu din task manager. Si dupa ce intru iar si caut alta masina merge perfect. Doar prima masina care o gasesc ma blocheaza. Ce o fi oare? :|

Păţeşti acelaşi lucru şi în GTA normal sau doar în SA-MP?

Ai moduri instalate (pentru maşini)? Încearcă să scapi de ele.

În cazul în care nu ai, reintrodu din nou crack-ul.

Dacă niciuna din soluţiile de mai sus nu funcţionează sau consideri că sunt inutile, reinstalează GTA, nu durează mai mult de 15 cel mult 20 minute.

On 8/3/2013 at 10:18 AM, Schwepp said:

La ce sunt bune materialele si de unde faci rost de ele?

Materialele sunt pentru a vinde arme. Scrie /jobs in game, alege job-ul "Arms Dealer" si tasteaza /jobhelp.

Poti vinde armele cu ajutorul lor (dupa ce le faci prin drumurile intre "materials get" si "materials deliver") sau poti vinde pur si simplu materialele prin comanda /sellmaterials cu un pret stabilit de tine (dupa ce ai urmarit piata de desfacere).

Daca ai nelamuriri, nu ezita sa folosesti comanda /helpme <cu intrebarea ta>. Un helper va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Succes.

On 8/3/2013 at 10:18 AM, Schwepp said:

La ce sunt bune materialele si de unde faci rost de ele?

Cu materialele iti poti face arme sau le poti vinde, iti trebuie job de arms dealer.

@, materialele sunt necesare pentru crearea armelor. Ele pot fi cumpărate de la jucători sau pot fi făcute de tine. Pentru a face materiale ai nevoie de jobul Arms dealer. Un tutorial despre jobul Arms dealer și drumul pe care trebuie să-l faci pentru a produce materiale găsești aici.

On 8/3/2013 at 10:42 AM, D3athR3aper said:

Poate am gresit topicul,dar de ce mi se blocheaza cand intru pe server?Ma da la spawn civilians si apoi se blocheaza imaginea.Mai am inca 2-3 prieteni la care le face asa.Pana azi nu am avut nici o problema.

In ce sens se blocheaza imaginea ? Nu o poti misca cu ajutorul mouse-ului ? Incearca sa dai fereastra si dupa sa intri din nou in joc. Daca nu, incearca reinstalarea jocului si sterge salvarea din Documents and Settings.

On 8/3/2013 at 10:42 AM, D3athR3aper said:

Poate am gresit topicul,dar de ce mi se blocheaza cand intru pe server?Ma da la spawn civilians si apoi se blocheaza imaginea.Mai am inca 2-3 prieteni la care le face asa.Pana azi nu am avut nici o problema.

Prea puţin probabil să fie o problema a serverului. (concluzie trasă de la: " Mai am inca 2-3 prieteni la care le face asa. ")

Intră în GTA şi verifică dacă totul merge bine. Dacă întâmpini probleme şi acolo, reinstalează GTA din nou.

În cazul în care problema persistă, instalează o altă versiune aflată pe internet (doar dacă GTA-ul nu este original).

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.