Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

acceas problema o am si eu . dar eu folosesc mai ales la munca un stick de net este poate din cauza conexiuni de internet , eu dejea mam obisnuit ii dau rr la stick si dupa intru din nou . multa bft

Pot sa ma loghez pe 2 conturi de odata pe rpg 1? Am premium. Si intreb asta pentru-ca vreau sa fac un refferal sa ma ajute sa cresc mai rapid. Si pe contu referal il tin /sleep. Este voie ??

Da poţi să te loghezi pe 2 conturi simultan, însă mare atenţie să nu transferi bani de pe un cont pe altul (este interzis).

Din câte îmi aduc aminte şi din câte văd Mastertrap21 a precizat în anunţul publicat la lansarea sistemului, următorul lucru:

Nu incercati sa faceti conturi clona deoarece totul ramane in istoric si la un moment dat tot veti fi prinsi.

, prin urmare este interzis!

Am intrat pe siteul ala cu radio, si am downloadat un program, i-am dat sa se si instaleze si ca sa nu am surprize, mi-am schimbat parola. Daca cumva ii key logger, scap cu asta? Cu schimbatul parolei?

Am intrat pe siteul ala cu radio, si am downloadat un program, i-am dat sa se si instaleze si ca sa nu am surprize, mi-am schimbat parola. Daca cumva ii key logger, scap cu asta? Cu schimbatul parolei?

B-Zone nu are radio. Este un keylogger 100%. Check this: http://forum.b-zone.ro/topic/134880-inselatoriiscam/#entry2233711

Dacă ai luat un keylogger trebuie să reinstalezi windows-ul,chiar dacă schimbi parola,tot poate să ţi-o afle !

Ce program pentru a filma imi recomandati? Am PC mai slabut si cam majoritatea imi scad din fps 10-20.

Edit: Cum as putea sa scot fumul / praful din GTA. Ca si astea imi mananca din FPS cam 5. Cum as putea sa scot fara sa stric GTA.

Bandicam iti recomand daca ai PC slabut.

Ca sa cureti calculatorul de praf, prima data opreste-l, dupa care baga aspiratorul in el si curata peste tot, chiar si in cele mai "neinteresante" zone ale unitatii :)

Atunci da-i toate setarile pe Low daca le ai altfel, inclusiv inchide Frame Limiter si incearca sa modifici si Draw Distance.

Ca sa cureti calculatorul de praf, prima data opreste-l, dupa care baga aspiratorul in el si curata peste tot, chiar si in cele mai "neinteresante" zone ale unitatii :)

Nu m-am referit la praful din PC. La cel din joc . Din GTA. Cand merg prin desert si se vede praful merge foarte sacadat.

Am si eu o intrebare, de ce cand filmez cu fraps imi merge in reluare in joc?

Deschide Fraps şi du-te în secţiunea movies > Video Capture Settings şi schimbi din Full-size în Half-size (îţi recomand deasemenea să filmezi cu 50 fps dacă spui că ţi se mişcă greu).

Calitatea video-ului o să fie proastă cu siguranţă. La fel ca Rage îţi recomand Bandicam, poţi filma HD chiar dacă componentele PC-ului nu sunt aşa performante.

Am si eu o intrebare, de ce cand filmez cu fraps imi merge in reluare in joc?

Am si eu aceasi problema. La fel ca toate programele de filmat. De la 32 FPS imi scade la 10 FPS.

Am testat azi dimineata 3 programe de filmat. Toate imi scadeau 20 fps fara nici o problema.

Incearca alt program, PlayClaw http://www.playclaw.com/

Acest PlayClaw filmeaza HD/Full-HD?

Eu am un monitor cu rezolutia de 1280x1024. Bandicam fllmeama la 720p (cand uploadez pe youtube). Cu FRAPS nu scoate decat 480p.

Deci..Filmeaza HD PlayClaw?

EDIT: Am vazut pe site ca ar filma HD, dar vreau sa fiu sigur...

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.