Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut. Am facut niste videouri si caut un site unde sa le postez ( Fara yotobe ). Daca se poate, unul in care nu trebuie cont.

Ai o nelămurire legată de server, de SA-MP sau nu îți este un lucru clar? nu știi cum să caștigi bani rapid și eficient sau să folosești unele comenzi? etc.

Postează aici și noi te vom lămuri/ajuta, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci dublu-post pentru că nu ți-a răspuns nimeni, puțină răbdare nu strică.

* Pentru a pune întrebări direct în joc folosiți comanda "/report", urmată de întrebare, iar un admin vă va răspunde.

Te văd nou pe comunitate așa că am să-ți dau un sfat. În orice topic pe prima pagină există un regulament sau un model, pentru a-ți asigura account-ul te sfătuiesc să citești înainte de a posta.

Salut b-zone, am si eu o mica intrebare daca se poate sa ma ajutati.

Mi sa sters windows-ul acum 3 zile in urma, si incerc sa imi descarc GTa san andreas dar nu merge de pe nici un sait sa-l descarc Torrent se incarca pana la 13% si imi da error.

Ce ma sfatuiti sa fac, ca pana sa se stearga windowul se descarca bine cu 1.1MB/s dar acuma merge cat merge si imi da error.

Dacă nu reușești încearcă cu DC++ sau oDC, încă se mai dă share la jocuri chiar dacă programul e la ordinea trecutului.

Salut b-zone, am si eu o mica intrebare daca se poate sa ma ajutati.

Mi sa sters windows-ul acum 3 zile in urma, si incerc sa imi descarc GTa san andreas dar nu merge de pe nici un sait sa-l descarc Torrent se incarca pana la 13% si imi da error.

Ce ma sfatuiti sa fac, ca pana sa se stearga windowul se descarca bine cu 1.1MB/s dar acuma merge cat merge si imi da error.

Inainte de ati formata tot PC-ul ,incearca sa-i faci un ''UPDATE'' la ''Placa de retea'' , o gasesti in ''Control Panel'' , iar in ultima instanta sa iti formatezi tot ,dar nu cred ca are vreo legatura asta cu faptul ca nu ti se descarca un fisier.

@FLORIN VALD95, incearca sa-ti reformatezi Pc-ul, de cand ti-a s-a stres windows-ul poate tii s-a sters si driverul de la placa de retea, cred eu.

Intra in "START">>Click dreapta pe "My Computer">>>"Properties">>> si dai pe Hardware, iar acolo vei vedea daca ai dravierul de la placa de retea dezinstalat. Daca il ai dezinstalat, instaleaza-l!

Succes!

salut am si eu o intrebare daca se poate.

Acuma cateva zile me-am reinstaliat windows'ul, si tot incerc sa imi instalez

Flash Player

nu merge de ce oare, mi se inblochiaza la 50% si imi da sa ii dau replay si tot in dau dar degeaba, si nu pot vedea toate videocipurile pe youtube, doar cateva.

Ce ma sfatuiti sa fac..?

Flash Player

nu merge de ce oare, mi se inblochiaza la 50% si imi da sa ii dau replay si tot in dau dar degeaba, si nu pot vedea toate videocipurile pe youtube, doar cateva.

Ce ma sfatuiti sa fac..?

Cauta o versiune buna sau reinstaleaza browser-ul dupa ce ai sters istoricul si tot ce-a mai ramas in C. Daca problema persista reinstaleaza windows-ul. Parca tu erai cu problema ca nu puteai descarca GTA San Andreas. Vezi ca ai probleme la PC de nu-ti da voie sa instalezi / descarci.

Flash Player

Ce ma sfatuiti sa fac..?

Formateaza-ti tot pc-ul si baga windowsul la loc,de preferabil altul de care l-ai bagat pana acum.

Ps aici se posteaza intrebari legate de sa:mp.

Problema cu Gta san andreas am rezolvat, aveam probleme cu hard-ul. si me-am cumparat altu

Problema cu Flash player nu stiu ce are.

M-am gadit si eu la asta am reinstalat window-ul de vro 10 ori pana acuma.

S-au poate e din cauza la CD cu windows-ul, ca il am de aproximativ 1 an jumatate

Va multumesc pentru tot ajutorul

Flash Player

Ce ma sfatuiti sa fac..?

Eu am aceasta probleme si acum, dar cu chiu cu vai am gasit un Adobe Flash Player pe net, insa unele programe nu pot sa le descarc, cum ar fi :Skype, Chrome etc. Este de la windows, eu nu stau sa bag windowsul deoarece am prea multe pe el.

Dar te sfatuiesc sa bagi alt windows.

Eu am aceasta probleme si acum, dar cu chiu cu vai am gasit un Adobe Flash Player pe net, insa unele programe nu pot sa le descarc, cum ar fi :Skype, Chrome etc. Este de la windows, eu nu stau sa bag windowsul deoarece am prea multe pe el.

Dar te sfatuiesc sa bagi alt windows.

Am rezolvat problema, a fost din cauza la windows, ca cand instalez un windows nu ma CD original am din astea contra facute de la prieteni si nu sunt bune si era si putin zgariat CD dar acuma am fost la o firma de PC si am rezolvat problema mea pus windows nou. acuma merge perfect e din cauza la Windows daca va face astfel de probleme.

Salut !

Sunt si eu aici cu o problema legata din joc:

Pot vinde masina de tutorial?

Depinde, daca vrei sa i-o vinzi altui jucator, nu poti, iar daca vrei sa o dai la dealership, poti sa o dai doar cu 0$.

In concluzie mai bine pastrezi masina ca nu se stie cand mai ai nevoie de ea.

Salut !

Sunt si eu aici cu o problema legata din joc:

Pot vinde masina de tutorial?

Eu iti recomand sa pastrezi masina, pana cand vei avea suficienti bani sa cumperi una mai buna.

Chiar daca nu ai premium account poti detine 2 masini, daca vrei mai multe, trebuie sa cumperi Premium Account.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.