Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Stie cineva de ce mi s-a restartat PC-ul? Si cand am dat sa-l deschid mi-a dat o chestie " Startup repair " Ce inseamna asta?

Ar trebuie sa-mi schimb windows-ul??

Windows-ul tau dispune de niste erori, ceea ce impiedica startup-ul normal. Incearca sa bagi in CD / DVD cu windows si sa dai repair, sau sa reinstalezi un windows nou de la zero.

@, Ce windows imi recomanzi pentru un leptop mai slabut. Din setul Windows 7?

Nu vreau sa aud de XP

Depinde. Pe filelist gasesti tot felul de windows-uri 7, dar sa nu fie SP1. Windows 7 ultimate, home premium, enterprise. Dupa ce-l instalezi sa opresti update-urile automate.

Am si eu o intrebare, vreau sa pun un skin pe cel de arms dealer de la verdant (vmaff1), am incercat cu imgtool, dar cand intru in joc, am un lag foarte mare si imi apare o eroare (Warning : Model 124 couldn't want to load in time)ceva de genu, si imi apare skinul de civil, iar la ceilalti colegi skin de cj. Am incercat si cu ALCI, dar nu am vmaff1 poza , am incercat sa pun direct, dar tot acelasi rezultat, daca ma poate ajuta cineva..

Enervant este faptul ca de fiecare data cand incerc, trebuie sa sterg si sa pun la loc gta3.img ca altfel imi apare eroare aia in prostie, lag, alte skinuri.

Am si eu o intrebare, vreau sa pun un skin pe cel de arms dealer de la verdant (vmaff1), am incercat cu imgtool, dar cand intru in joc, am un lag foarte mare si imi apare o eroare (Warning : Model 124 couldn't want to load in time)ceva de genu, si imi apare skinul de civil, iar la ceilalti colegi skin de cj. Am incercat si cu ALCI, dar nu am vmaff1 poza , am incercat sa pun direct, dar tot acelasi rezultat, daca ma poate ajuta cineva..

Enervant este faptul ca de fiecare data cand incerc, trebuie sa sterg si sa pun la loc gta3.img ca altfel imi apare eroare aia in prostie, lag, alte skinuri.

Ori nu ai placa video care sa suporte moduri, ori modul acela nu este bun.

Ma baieti, sa-mi explice si mie cineva ceva, de preferat un admin. Cum de adminii pot vedea numele jucatorilor de la distanta ?

Adminii au voie cu un mod care ii ajuta sa vada la o distanta mai mare decat playerii obisnuiti, si prin ziduri. Pentru a pastra integritatea si siguranta inpotriva playerilor DM-isti sau codati.

Acest mod este interzis playerilor obisnuiti!

Ma baieti, sa-mi explice si mie cineva ceva, de preferat un admin. Cum de adminii pot vedea numele jucatorilor de la distanta ?

Ei folosesc acel mod ca admini, un fel de ajutor, nu-l folosesc pentru un + în faţa altor jucători.

Cum pot sa sterg radio-urile din GTA ??

Ma enerveaza .

Poti dezinstala plug-inul care iti permite sa asculti radio. Il gasesti in folder-ul unde este instalat jocul. Comanda /radio oricum va ramane, deoarece este din script.

Sau poti face ca mine: pui pe minim setarile de sunet aferente radio-ului.

Poti dezinstala plug-inul care iti permite sa asculti radio. Il gasesti in folder-ul unde este instalat jocul. Comanda /radio oricum va ramane, deoarece este din script.

Sau poti face ca mine: pui pe minim setarile de sunet aferente radio-ului.

Ok ok. Si acel plug-in cum se numeste?

@, nu cred ca poti, insa le poti da volumul la minim. Options - Audio Setup

@,

Dar, in joc poti da de scroll down (rotită in jos) si setezi RADIO OFF. Apoi poti băga radio prin comanda /carradio, posturile de radio din viata reală, pro fm / kiss fm s.a.m.d. Asta o faci mereu cand intri in samp.

Asta e singura metoda.

Sterge serverul din lista si baga iar ip-ul [ rpg.b-zone.ro ] sau reinstaleaza samp.

Sterge serverul din lista si baga iar ip-ul [ rpg.b-zone.ro ] sau reinstaleaza samp.

Multumesc de ajutor , acuma imi merge . Trebuia sa reinstalez samp-ul

Stie cineva de ce iau crash cand sunt politisti langa mine?Se intampla doar la cei din departamente, in rest jocul merge perfect.

Stie cineva de ce iau crash cand sunt politisti langa mine?Se intampla doar la cei din departamente, in rest jocul merge perfect.

Dacă ai moduri, posibil să fie de la ele.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.