Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

how can i get faster level? Can i pay to get to level 15 to be a police office?R

You can't pay for level, you can buy a Premium account, with premium account you will get some advantages like: Every 5 hours you play, you get an extra respect point. More details here.

Cum se pot face banii mai repede (adica fara factiune) ? Eu sunt civil de ceva vreme si tot muncesc si eu cam 3,4 ore la trucker in fiecare zi dar nu scot mai mult de 3.000$ sau 4.000$ (precizez ca este munca intensa fie ca mai vine cate un frustrat care imi bubuie camionul si pierd comanda).Un job mai banos se poate sa imi recomandati ?

Singurele metode pentru a face bani fara factiune sunt joburile, cu cel de trucker scoti foarte bine, nu cred ca exista o solutie mult mai avantajoasa pentru bani multi ca civil, incearca o factiune pasnica, acolo castigi bani frumosi.

Cum se pot face banii mai repede (adica fara factiune) ? Eu sunt civil de ceva vreme si tot muncesc si eu cam 3,4 ore la trucker in fiecare zi dar nu scot mai mult de 3.000$ sau 4.000$ (precizez ca este munca intensa fie ca mai vine cate un frustrat care imi bubuie camionul si pierd comanda).Un job mai banos se poate sa imi recomandati ?

Ca factiune cel mai mult castigi in Police Department, 3000$ din amenzi ii faci in aprox o ora. Sa nu mai vorbesc de accepturile lawyers vandute, care daca stai pe /sleep poti vinde cate unul in fiecare zi. Un accept = 7000$.

Insa si fara factiune, daca ai deja cativa banuti e destul de usor, poti face profit din diferite fara sa misti un deget, cum ar fi:

- din dobanda ( de ex cu 1 mil in banca iei 200$ pe ora. Daca stai cu /sleep poti ajunge si la 4000$ pe zi );

- cu un business profitabil ( de ex benzinaria mea face 2k pe zi fara sa misc un deget)

- din afaceri (daca esti istet poti face diferite schimburi cu masini, case, bizuri. Astfel poti castiga lejer si 100k dintr-o afacere, acum depinde si cu cati bani lucrezi ca nu poti face mai mult de 10k cu bunuri de sub 100k) Tine cont ca aici poti si sa pierzi bani, e destul de riscant mai ales daca nu esti atent sau nu sti foarte bine preturile si valoarea bunurilor.

- din payday (de ex la level 61 iau aprox 1000$ / payday cu tot cu bonusul de la premium acoount. Astfel la level mare faci acei 3000$ in 3 ore fara sa muncesti nimic )

Daca nu ai bani stransi sau level mare sa poti face ce am spus eu mai sus tot la joburi ramai.

Cele mai profitabile sunt cele de level 1, restul sunt facute pentru interes personal nu pentru bani. Insa un job interesant mi se pare arms dealer, mai ales daca ai skill mare. Faci materiale si dupa le vinzi.

Mai ramane si o solutie putin mai costisituare, si cand spun asta ma refer la bani "reali":

- Iti poti cumpara Premium Account (8 euro) si vei primi un bonus la fiecare payday.

- Iti poti cumpara o masina de pe clienti, pe care mai apoi o vinzi iar banii luati ii investesti in ceva, am explicat in primele randuri.

- Poti sta pe /sleep non-stop (daca ti la calculatorul tau nu vei face asta. La un laptop in mai putin de un an poti sa il arunci daca faci asa ceva). Astfel vei face Rob Points si vei da rob in fiecare zi, daca gasesti sa dai cu un skill mare e si mai bine. Astfel, banii pe care tu ii faci muncind cateva ore la trucker ii primesti in schimbul a 2 ore de jail.

how can i get faster level? Can i pay to get to level 15 to be a police office?R

Premium account or /sleep.

De ce cand sunt in fata usii de la casa lui wezell si pe sosea in acea zona imi da acest ,,warning" :

@, se intampla cateodata din cauza ca sunt prea multe vehicule in jur sau cand este spam.

Pai mereu mereu? I-au crash din 10 in 10 minute!

Pai mereu mereu? I-au crash din 10 in 10 minute!

Reinstaleaza GTA, si nu mai baga sute de moduri... baga cateva moduri care iti plac, si atat !

Reinstaleaza GTA, si nu mai baga sute de moduri... baga cateva moduri care iti plac, si atat !

eu nu am moduri si am reinstalat gta-ul de 2 ori aseara

Cum dezinstalez un vehicul din GMM? Pt ca iau crash fix dupa ce am reinstalat un vehicul anume.Iar ca sa reinstalez gta nu pot, deoarece imi dureaza 100 ani pana deschid google. Si un filmulet ceva please.

Cum dezinstalez un vehicul din GMM? Pt ca iau crash fix dupa ce am reinstalat un vehicul anume.Iar ca sa reinstalez gta nu pot, deoarece imi dureaza 100 ani pana deschid google. Si un filmulet ceva please.

Exact cum l-ai instalat, la fel instalezi fisierele de la vehiculul original. Ti-am lasat mai jos un download cu toate vehiculele.

http://adf.ly/1486142/vehicles-backup

Salut. Am o problema nu se mai aude deloc GTA-ul

Am toate setarile la MAXIM / ON

Am folosit un tutorial de fps increase - http://forum.b-zone.ro/topic/161872-mod-samp-lag-fix/

E de la el. Dar vreau sa stiu cum as putea sa fac sa am sunet la joc din nou ..... :)

Salut. Am o problema nu se mai aude deloc GTA-ul

Am toate setarile la MAXIM / ON

Am folosit un tutorial de fps increase - http://forum.b-zone....d-samp-lag-fix/

E de la el. Dar vreau sa stiu cum as putea sa fac sa am sunet la joc din nou ..... :)

Intra la optiuni si verifica daca ai dat maxim la SFX.

Daca este maxim, reinstaleaza jocul, iar la sfarsit de instalare iti apare sa bifezi sa se instaleze si sunetul, instaleaza-l si pe ala.

@, intra in fisierul SteamSAMP.ini din foderul principal al jocului si sterge randul unde scrie „nosound”, dupa aceea salveaza si intra in joc. Este posibil sa-ti dea crash prima oara, insa a doua oara iti va merge.

Mersi. Acum merge. Si nu a dat crash :))

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.