Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Acest lucru poate fii setat de acolo de la My Profils, Settings si le citesti pe toate bifando pe cea care zuce "Show the latest visitors of my profile"

Eu asa tin minte treaba. Voi verifica ce am spus si voi reveni cu edit daca este nevoie.

+1 te rog daca te-am ajutat .

Mersi, ti-am dat si +1 ;)

Pot juca pe 2 conturi?Ce inseamna transfer ilegal?

Se poate juca pe 2 conturi. Ai nevoie de cont premium si sandboxie.

Dai click dreapta pe "samp", alegi run sandboxec si pui acolo numele CONTULUI FARA CONT PREMIUM. După mai deschizi inca un samp(fara run sandboxed) si acolo pui numele contului cu CP, spor.

Transfer ilegal = transferi bunuri, bani intre conturi de mai multe ori. Dai odată si bine niste bani si gata.

Daca te-am ajutat un + m-ar ajuta, pwp.(accept si mai multe cu noul update :)) )

Se poate juca pe 2 conturi. Ai nevoie de cont premium si sandboxie.

Dai click dreapta pe "samp", alegi run sandboxec si pui acolo numele CONTULUI FARA CONT PREMIUM. După mai deschizi inca un samp(fara run sandboxed) si acolo pui numele contului cu CP, spor.

Transfer ilegal = transferi bunuri, bani intre conturi de mai multe ori. Dai odată si bine niste bani si gata.

Daca te-am ajutat un + m-ar ajuta, pwp.(accept si mai multe cu noul update :)) )

Mersi

Cand deschid San Andreas nu imi functioneaza click stanga, adica LMB si cred ca nici RMB, iar la grafica am doar 3 rezolutii, de 840 de 1024 si 1240 parca, iar laptopul meu ruleaza fara probleme GTA IV si alte jocuri ceva mai soliciante decat San Andreas. Are 4 GB ram, quadcore, 2 placi video dintre care una e lipita de procesor, si nu are decat 3-4 zile de cand l-am cumparat.

@, aici sunt întrebări / nelămuriri legate se server.

În orice caz, umblă la setări, poate clientul de San Andreas pe care l-ai luat nu are o tastă pentru LMB, etc..

Alege "restore defaults" la "controller setup".

Salut!Am uitat codul PIN de la contul secundar ...Cine imi poate zice ce sa fac?Acel cont e Mr.Skype.

Posteaza la account problems dupa modelul de acolo. Sunt de pe telefon ca ti-as pune si link, dar cred ca o sa vezi tu la sub forumurile de pe rpg1

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.