Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

@@Rapp666, fără placa de sunet intactă nu se poate.

Se poate, nu se poate juca fara o placa video, ram, cpu etc. Fara placa de sunet se poate juca

Mulțumesc, crești mare!

Poti cauta pe google un program pentru "Virtual Sound Card", am gasit eu unul, dar e trial, poti cauta un crack la el sau sa cauti altul free pe viata, nu sunt sigur cat tine trialul la asta: http://www.e2esoft.cn/vsc/

Deci nu am mai accesat demult contul.. momentan nu am dat si jocul jos ca sa vad daca acolo mere.. am incercat doar aici pe forum unde a mers dar pe http://www.rpg.b-zone.ro/account/logincand dau sa ma loghez imi spune "Login failed" asta e problema momentan :D sper cand dau jocul jos sa nu fie o problema si acolo ca sa nu il pot accesa

Daca nu poti acolo pe site e clar ca nu iti va merge nici in game, recupereaza-ti parola cu adresa de email sau asigura-te ca ti-ai scris corect numele nu stiu ce sa iti zic mai multe sau contacteaza staffu poate te vor ajuta ei ...

Pai nu am mai jucat ceva timp.. ban nu am luat cand am jucat ultima data..

Am incercat de mai multe ori... am scris totul corect dar tot " login failed"

Daca dau sa recuperez pe adresa de mail imi spune ca ori numele ori adresa este incorecta. ciudata chestia

Ciudata, neciudata si eu am patit-o la fel iar stafful nu a vrut sa ma ajute sau cel putin mi-a zis ca doar cu adresa de mail pot recupera contul si asa am zis adio unui cont level 69 la care am muncit, evident am luat-o de la zero.

Ubuntu este un sistem de operare diferit fata de windows, denumirea lui fiind Linux, poti cauta pe net mai multe detalii, se foloseste in general pentru hosting dar il poti folosii si tu, daca stii sa umblii cu comenzi in terminal. Daca tot vrei sa treci de la windows pe linux iti recomand fedora e mult mai smecher ca ubuntu.

Salut baieti, vreau sa va intreb si eu ceva...

Ce este ubuntu? Mi-l recomandati sa il instalez?

Merg mai bine jocurile pe el pe un pc slabut?

Nu, daca vrei gaming, ramai cu windows. Linux nu stie ce e o aplicatie .exe, este folosit pentru programare & host si chestii de genul. Ca sa deschizi aplicatii .exe pe linux, ai nevoie de o aplicatie separata, pe nume Wine, si, daca-ti place sa joci jocuri in 2fps, atunci poti incerca, dar in niciun caz nu vei avea performante bune jucandu-te samp de pe linux. SAMP, cat si GTA SA e facut pentru windows, nu are suport de linux. Sunt si jocuri cu suport pe linux, care merg mai bine, dar sunt doar cateva, si pentru acele cateva(majoritatea cele facute in java, c++ si limbaje de programare cross-platform), nu merita sa joci in 2fps la celelalte jocuri. Plus ca linux e mult mai greu de folosit, va trebuii sa inveti comenzile pentru terminal (comenzi pe care le scrii ca sa instalezi/descarci diferite lucruri).

Sal'tare! Am si eu o problema. Cand misc tinta pe samp Dreapta - Stanga merge normal, insa cand misc SUS - JOS isi schimba sensivitatea intr-una foarte mare. De exemplu sa spunem ca Dreapta Stanga merge cu 2.5, cand dau Sus Jos merge cu 5. Aveti idee cum as putea remedia problema?

Sal'tare! Am si eu o problema. Cand misc tinta pe samp Dreapta - Stanga merge normal, insa cand misc SUS - JOS isi schimba sensivitatea intr-una foarte mare. De exemplu sa spunem ca Dreapta Stanga merge cu 2.5, cand dau Sus Jos merge cu 5. Aveti idee cum as putea remedia problema?

Salut. Daca ai niste butoane pe mouse e posibil sa fi marit miscarea mouseului. Asa am si eu si mares micsorez de la un buton. Verifica butoanele dupa mouse. E posibil sa fie de acolo.

@, @, ce butoane ba :)) Am mouse d-ala simplu si si sensibilitatea de la PC e mica. Inainte nu aveam probleme...

Salut, nu mouse-ul tau este problema. Este de la joc, si eu am avut asta, exista un sensivityfix.cs legal, daca il vrei sa imi dai PM.

Repet, nu e de la mouse-ul tau, este o problema de la samp, o zi buna.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.