Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Nu mai existata comanda "upgrade health" ? am dat resetupgrades si se mare ca nu mai pot sa imi iau health acum...

hmmm

eu cred ca /upgrade health a fost pusa de pe vremea in care cand mureai si te dadea la casa/gara ls si iti dea doar 50 health sau mai putin pentru a putea sa ai viata full cand mori:)\

scz de off, dar cred ca de asta era... studiind unele minuni in pawno:|

@alexanderWRC e picat serverul, motive tehnice! la toti NU ne merge:)

sall as dori sa schimb si eu skinu de la masina de politie , pompieri ,limuzina , infernus cine ma poate ajuta???

Pai, intra pe google ( ca e mai usor ) si scrie " San Andreas Car Mods ", e imposibil sa nu gasesti. Daca gasesti, ca sa le instalezi.. la fel, mai dai un search, ca sa poti lua un tuturoial ceva,urmezi pasii de acolo si gata, ai schimbat ce ai vrut tu. Eu personal, ti-as recomanda sa iei mod-urile de pe site-ul GTAInside.com

Cel mai usor mod de a instala un mod de masina e cu San Andreas Mod Installer (cauta SAMI pe Google). Dupa aceea pur si simplu descarci modul cu masina care o doresti si NU o dezarhivezi (se ocuma SAMI de asta). Dai drumul la SAMI, alegi ZIP, arati locatia modului, alegi in loc la ce masina sa pui masina noua. Incearca sa pui masinile cu 2 usi la masini cu 2 usi, avioane la avioane, etc. Cum a spus si psihidelick, poti descarca moduri de pe GTAInside.com.

Bafta la modding!

TheAssaulter , cred ca e de la lag :)

=)) nu e nimic de la lag :P

e din mai multe motive :

1-ai setat un nume prea mic

2-ai setat un nume care il mai are un utilizator si era conectat in momentul ala :P

Imi poate spune si mie cineva dupa cat timp pot sa imi schimb numele de pe forum?L-am schimbat acum 1 saptamana.

Am gasit o masina intr-o zi care era tunata (mai exact avea alte roti,zici ca era monster truck) , dar am mers pe la toate tunning-urile si nu mergea sa o tunez...masina se numea BF Injection.Stie cineva unde se tuneaza aceste masini?

Imi poate spune si mie cineva dupa cat timp pot sa imi schimb numele de pe forum?L-am schimbat acum 1 saptamana.

Am gasit o masina intr-o zi care era tunata (mai exact avea alte roti,zici ca era monster truck) , dar am mers pe la toate tunning-urile si nu mergea sa o tunez...masina se numea BF Injection.Stie cineva unde se tuneaza aceste masini?

Problema 1. din cate stiu eu poti schimba numele dupa aproximativ 1 luna

Problema 2. Ori ai vreun mod instalat, ori.. BF Injection merge tunat la " Low Rider Tunning " .. in spate la Groove Street

www.SA-MP.B-Zone.Ro OFF , dece ?
Momentan se lucreaza la el...

- Sunt curios dupa ce criterii se stabilesc facturiile casei.

Payday cu casa lvl 12: http://www.img.b-zone.ro/images/89681620004004163034.png

Payday cu casa lvl 3 : http://www.img.b-zone.ro/images/59877676692122040242.png

In functie de cate ore stai pe server (Playing hours de la /stats).

imi puteti spune si mie dak merge sa schimb nickname in joc ??? as dori sa imi scrieti si sectiunea ....multumesc anticipat
Intra aici si mai departe te descurci singur.

am si eu o intrebare si o nelamurire :)

de ce Kido (Adys0r) cel cu bug abuse /refill,/repair spam pe forum cu ip-ul unui server de SA:MP mai poate juca in continuare pe acest server si varul meu...CoSmIn98 care si el a luat ban pentru complice bug abuse...de care el nu stia...el fiind mai mic...Adys0r l-a fraierit cu acel bug...

intrebarea mea este ... Dece acest Kido (Adys0r) care a facut atatea si pe server si pe forum mai poate juca inca...si varul meu nu? va rog uitati-va aici si dati-mi un raspuns!

Au scazut preturile la benzina??? sau era de la lag sau bug....

motivul pt care intreb: Aveam 50%benzina si fiind la gara in sf am zis sa alimentez. si am alimentat pana la 100% cu 52$ deobicei ma costa cam 500$.. si am alimentat de mai multe ori asa azi.

Lamuritima si pe mine..

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.