Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

ON:Se rezolva rapid problema sau pot sa ma culc?

Off:Si cel care a hackuit s-a facut cu GM -ul b-zone :) totusi cika se baga o baza de date mai veche asta inseamna posibilitatea de a nu mai avea masini personale uni sau chiar deloc.

ON:Se rezolva rapid problema sau pot sa ma culc?

Off:Si cel care a hackuit s-a facut cu GM -ul b-zone :) totusi cika se baga o baza de date mai veche asta inseamna posibilitatea de a nu mai avea masini personale uni sau chiar deloc.

nu s-a facut cu nimic numai vorbiti aiurea,doar ca sa va aflati in discutie,aveti rabdare.

deci niggaz...faza a fost urmataorea pad vlad chestie ala sau orice hacker a spart www.b-zone.ro/rpg a spart parola unui lider ...sau a tuturor si a dat uninvite de pe site ....nu e asa greu ..intre timp a bombardat serveru cu booti...ca sa nu putem intra in timp ce el isi face treaba..nu e asa greu sa ganditi nu ?

Nu mai dati vina pe padvlad,nu se stie daca a fost el.

r3g3n3sis94 s-ar putea sa ai dreptate...ca daca spargea ftp-ul si stergea baza de date,conturi tot trebuia sa ne facem fiecare cont din nou si nu avea nimeni admin...dar nu stiu daca a spart parola unui lider prin www.b-zone.ro/rpg :-? ...chiar nush ce sa zic :-?? ... s-au daca a spart site-ul,trebuia sa caute o vulnerabilitate...si astfel e posibil sa fi ramas loguri pe site,asta ar trebui sa verifice Bobo,dar cum e plecat....

Iar daca au floodat serverul sunt sigur ca au fost mai multi.De unul singur nu cred ca putea provoca atatea daune.

Nu mai dati vina pe padvlad,nu se stie daca a fost el.

r3g3n3sis94 s-ar putea sa ai dreptate...ca daca spargea ftp-ul si stergea baza de date,conturi tot trebuia sa ne facem fiecare cont din nou si nu avea nimeni admin...dar nu stiu daca a spart parola unui lider prin www.b-zone.ro/rpg :-? ...chiar nush ce sa zic :-?? ... s-au daca a spart site-ul,trebuia sa caute o vulnerabilitate...si astfel e posibil sa fi ramas loguri pe site,asta ar trebui sa verifice Bobo,dar cum e plecat....

Iar daca au floodat serverul sunt sigur ca au fost mai multi.De unul singur nu cred ca putea provoca atatea daune.

Doamne,sunteti fenomenali ma,voi chiar nu intelegeti ca vorbiti in necunostinta de cauza?Inchid topicul ca vad ca numai prostii spuneti.

Stati linistiti,toate lucrurile vor reveni la normal.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.