Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Cateva intrebari

1. Puteti sa imi explicati si mie cu ce ma ajuta cand ma ridic in level, upgrade-urile ce fac fiecare?

De ex aleg alcoholic, cu ce ma afecteaza mai exact, si daca se poate sa imi explicati la toate

2. O alta nelamurire e cu sms-urile, mai exact advertismenturile cu sms pt free news, cum functioneaza si ce fel de news-uri primesc?

3. A existat vreodata un job secundar pe post de traindriver? Ca nu am vazut niciun tren cat mam plimbat pe harta SA, si de obicei merg pe calea ferata ca e mai directa decat drumurile de ex prin zona unde sunt comunele dillimore, flint, wetstone etc

Multumesc anticipat

scz pt offtopic sau ontopic dar iara a cazut sv.Mam saturat la ora 1 cade sv x-(.Skimbati ma oamenilor hostu asta e deja bataie de joc x-(

are maicata host ??? .... hostul e prea bun , acum ultimele 2 zile a mai picat cateva ore , ce mori daca mai iesi pe afara?

Cateva intrebari

1. Puteti sa imi explicati si mie cu ce ma ajuta cand ma ridic in level, upgrade-urile ce fac fiecare?

De ex aleg alcoholic, cu ce ma afecteaza mai exact, si daca se poate sa imi explicati la toate

2. O alta nelamurire e cu sms-urile, mai exact advertismenturile cu sms pt free news, cum functioneaza si ce fel de news-uri primesc?

3. A existat vreodata un job secundar pe post de traindriver? Ca nu am vazut niciun tren cat mam plimbat pe harta SA, si de obicei merg pe calea ferata ca e mai directa decat drumurile de ex prin zona unde sunt comunele dillimore, flint, wetstone etc

Multumesc anticipat

1.Nu-ti folosec la nimic.Doar alea la viata am impresia ca sunt mai bune.

2.Nu ai inteles,dai sms la un membru NewsReporter cu o stire si el o publica (apare la toti playeri) pe gratis.

3.Nu,nu sunt trenuri.

scz pt offtopic sau ontopic dar iara a cazut sv.Mam saturat la ora 1 cade sv x-(.Skimbati ma oamenilor hostu asta e deja bataie de joc x-(

HostName: B-Zone: Roleplay Server

Address: 93.115.207.238:7777

Players: 286 / 400

Ping: 31

Mode: RO-RP v3.7 - RPG

Map: LS and LV

Serverul merge perfect.

Mda, eu nu inteleg faza asta cand apare ca e server on, chiar si ping-ul cand dai click pe el, dar e blocat numarul de playeri si cand te conectezi scrie "Joining the game..." si atat...

Ce se intampla si care este cauza defapt ?

Am o intrebare:

La samp, mie imi apare playeri 286 si nu se shimba dar pingu merge si cand intru in samp imi apare: Connected. Join the game... si gata nu mai apare nimik, nici macar bara unde sa pun parola. Vreau sa stiu daca e de la mine sau de host :|

de ce sa blocheze? sunt aproape 300/400.

La mine oboseste la Conected.Joining the game. Nu mai apare casuta sa scriu parola. Eram in joc si dintr-o data toti au intepenit, doar eu miscam. :))

Pffffffffff,nu merge servaru nu ma pot loga :(

Ai rabdare, s-a blocat serveru' cine stie ... o sa-si revina dupa un restart :)

de ce sa blocheze? sunt aproape 300/400.

La mine oboseste la Conected.Joining the game. Nu mai apare casuta sa scriu parola. Eram in joc si dintr-o data toti au intepenit, doar eu miscam. :))

Ahaaa, multumesc mult, Bine ca e de la host! Cel mai rau era daca era de la mine, zau! :D

Acum nu va suparati ca zic da asta nu inseamna ca suntem disperati, imi place serverul, nu joc chiar atat de mult, cateva ore pe zi cat am chef, da cand vreau sa intru, vad cas 2-3 sute de playeri si eu cand intru: conected, joining si...sanatate acolo ramane, devine frustrant. Inteleg ca sunt probleme cu baza de date, dar daca tot sunt atat de multe, explicati oamenilor ce dumnezeu are si cat va tine problema, mare lucru nu este, problema asta e de 2 zile incoace, macar sa stim din ce cauza, daca nu se poate remedia sa stim si noi playerii ce sa facem, ca multi o sa isi bage picioru in el de server daca tot persista problema asta si mai rau, ca nu li se raspunde de ce nu se pot loga

Acum nu va suparati ca zic da asta nu inseamna ca suntem disperati, imi place serverul, nu joc chiar atat de mult, cateva ore pe zi cat am chef, da cand vreau sa intru, vad cas 2-3 sute de playeri si eu cand intru: conected, joining si...sanatate acolo ramane, devine frustrant. Inteleg ca sunt probleme cu baza de date, dar daca tot sunt atat de multe, explicati oamenilor ce dumnezeu are si cat va tine problema, mare lucru nu este, problema asta e de 2 zile incoace, macar sa stim din ce cauza, daca nu se poate remedia sa stim si noi playerii ce sa facem, ca multi o sa isi bage picioru in el de server daca tot persista problema asta si mai rau, ca nu li se raspunde de ce nu se pot loga

De multe ori nu poti sa sti cat dureaza exact rezolvarea unei probleme. Sunt sigur ca va fi online cat mai curand posibil

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.