Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Cel mai bine e fermier acolo castigi cel mai mult mai incolo o sa fie mai bun trucker(pentru ca o sa iei 12k-15k)

1) La ce lvl pot sa iau 15k la trucker ?

2) Sunt lvl 3 .. si imi apar niste chestii daca dau /upgrade ... pe care "abilitate sa o folosesc"

3) Nu exista in jocul asta ceva gen "nr. favorite" ?

1) La ce lvl pot sa iau 15k la trucker ?

2) Sunt lvl 3 .. si imi apar niste chestii daca dau /upgrade ... pe care "abilitate sa o folosesc"

3) Nu exista in jocul asta ceva gen "nr. favorite" ?

1. Nu cred ca la niciun level nu o sa iei 15k la trucker :D.

2. 7-8 cred

3. Nu

Ca mecanic ai acelasi skilluri. 1,2,3,4,5. Diferenta intre skiluri este cantitatea de fuel pe care o poti da prin comanda /fill <nume/id> <pret>.

Alta comanda mai este /repair <nume/id> <pret>.

Masina de serviciu o gasesti la pay`n`spray LV. Este un tow truck. La spawn parca sunt 3.

Ca mecanic ai acelasi skilluri. 1,2,3,4,5. Diferenta intre skiluri este cantitatea de fuel pe care o poti da prin comanda /fill <nume/id> <pret>.

Alta comanda mai este /repair <nume/id> <pret>.

Masina de serviciu o gasesti la pay`n`spray LV. Este un tow truck. La spawn parca sunt 3.

Care spray ... poti face o poza ?

1: Nu e bug, la fiecare payday trebuie sa platesti o taxa care e 500$

2: Print screen apesi de la tastatura apoi intri in paint ctrl + v sau paste si close si salvezi nu e greu.

Aici e despre sa-mp cu profil pe forum nu te supara, faci asa intri in My Settings si acolo mergi la: Profile apoi Change Avatar so acolo este sau Photos !

http://b-zone.ro/rpg/index.php?option=com_content&view=article&id=7 scrii nick-ul tau acolo unde scrie: Introdu nickname-ul tau complet din SA:MP pentru a obtine codul semnaturii cu statisticile tale.

Nickname: si apoi cod forum sau html alegi.

Daca dau una dintre sumele de mai jos unui admin, el imi da masina personala? Sau cum trebuie procedat?

Intruder - $500,000

Willard - $750,000

De la aceea suma incepe licitatia la masina si ajunge la 100 milioane+

A facut RazR niste update-uri cred in legatura cu scazutul $ vrea sa mentina economia cred.

Pai mi se pare foarte aiurea, deoarece cei care aveau masini personale inainte de scumpire, ori le-au vandut masi scumpe, ori si-au luat altele mai bune, iar un player nou sa zicem, care munceste, joaca si ... abia face 20 milioane cam pe la level 18,19. Cei care au deja masini, case etc, nu isi dau seama, dar ganditi-va ca sunt foarte multi care joaca, respecta si .. si nu se aleg cu nimic.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.