Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Daca se intampla sa nu mai vedeti nimic pe harta , inseamna ca aveti un virtualworld diferit.

Contactati un admin in joc , adica folositi comanda /report pentru a va rezolva.

pfoai cata backup`ul :)) ...

intrebari:

1. ce sunt rob points?

2. cum le folosesc?

3. cum folosesc upgrade points? (comenzile)

4. ce comenzi "phun" mai stiti: am invatat azi , /gro , sau /slapass , mi se par chiar "misto" , altele mai sunt?

5. daca pun key pe o masina , pana cand va fi a mea? pana cand ies din SAMP ?

interesanta chestia cu ROB :D

m'ar bate gandul .. daca ma prinde politia ce lvl wanted / amenda / sec at jail primesc :)) ?

Iti trebuie level 10 sa conduci vanu'

Daca dai rob primesti automat w6 si vei fi K.O.S. {Kill on Sight) de orice Politist.

Vei primi 6000 de sec. jail

Este voie cu bind-uri pe srv ?

Atata timp cat nu spamezi nu vad nici o problema.

Atata timp cat nu spamezi nu vad nici o problema.

OFF: Pentru cine vrea sa stie cum se fac bind-uri ... sa citeasca aici

ON: In regulament scrie asa

Folosirea hidraulicelor pe un drum public - 5.000 $ amenda

Am fost oprit de un politist langa CNN, a vazut ca am hidraulice, si mi-a spus "liber" ... nu trebuia sa-mi dea amenda ?

OFF: Pentru cine vrea sa stie cum se fac bind-uri ... sa citeasca aici

ON: In regulament scrie asa

Am fost oprit de un politist langa CNN, a vazut ca am hidraulice, si mi-a spus "liber" ... nu trebuia sa-mi dea amenda ?

Poate nu era membru P.D. sau poate era in misiune. Un P.D. daca are de ales sa prinda un suspect care incurca circulatia sau un criminal intotdeauna i-l alege pe al 2-lea

Tot ce va trebuie pt 0.3c gasiti aici.

In primul rand , felicitari pentru noua versiune , chiar frumos gameplay`ul si noile aspecte. sper sa mai adaugi si alte lucruri frumoase , (aceasta daca zici ca e versiunea beta).

---------------------

Intrebari pentru publicul cel atotstiutor care m'a ajutat de fiecare data :D :

1. Mi-am luat job`ul Detective , si desi am ajuns la LVL2 . La acest job nu se castiga bani? pt ca mie nu mi-au dat nimic ?

2. Cand cineva zice " cumpar / vand masina de la RENT " la ce se refera practic? daca eu cumpar masina de la cineva si el zice ca e de la rent ? am key ? e doar a mea pana ies , sau pe tot parcursul jocului , si platesc rate? .. cam atat , ms frumos

In primul rand , felicitari pentru noua versiune , chiar frumos gameplay`ul si noile aspecte. sper sa mai adaugi si alte lucruri frumoase , (aceasta daca zici ca e versiunea beta).

---------------------

Intrebari pentru publicul cel atotstiutor care m'a ajutat de fiecare data :D :

1. Mi-am luat job`ul Detective , si desi am ajuns la LVL2 . La acest job nu se castiga bani? pt ca mie nu mi-au dat nimic ?

2. Cand cineva zice " cumpar / vand masina de la RENT " la ce se refera practic? daca eu cumpar masina de la cineva si el zice ca e de la rent ? am key ? e doar a mea pana ies , sau pe tot parcursul jocului , si platesc rate? .. cam atat , ms frumos

1. Nu,jobul Detective nu iti aduce bani,insa te ajuta sa gasesti pe cine vrei prin comanda "/find"

2. Atat in LS cat si in LV sunt doua bizuri,"Car Rent" La fiecare dintre aceste bizuri gasesti cate 3 masini (Banshee,Zr-350,Comet etc.) Poti inchiria una din aceste masini prin comanda "/rentcar" (Te costa o suma de bani). Daca cineva iti vinde o masina de la rent,va intelegeti la pret,iar acesta va scrie "/givekey [numele tau]",astfel iti va da cheile masinii.Cheile iti raman pana iesi din joc.

1. Nu,jobul Detective nu iti aduce bani,insa te ajuta sa gasesti pe cine vrei prin comanda "/find"

2. Atat in LS cat si in LV sunt doua bizuri,"Car Rent" La fiecare dintre aceste bizuri gasesti cate 3 masini (Banshee,Zr-350,Comet etc.) Poti inchiria una din aceste masini prin comanda "/rentcar" (Te costa o suma de bani). Daca cineva iti vinde o masina de la rent,va intelegeti la pret,iar acesta va scrie "/givekey [numele tau]",astfel iti va da cheile masinii.Cheile iti raman pana iesi din joc.

aaa.. am inteles acum , multumesc frumos .

mda.. am ajuns la concluzia ca voi da quitjob.. afacere nebanoasa..

stiti cumva unde tunez si eu masina ?

Poti linga Spray Paint in LS , Dar poti si in San Fierro ( supper tuning ) dar cu masini anumite de ex: Uranus,jester,flash,elegy s.a. ! Daca ceva ma suni in joc /call 2125 | Si iti arat.

Poti linga Spray Paint in LS , Dar poti si in San Fierro ( supper tuning ) dar cu masini anumite de ex: Uranus,jester,flash,elegy s.a. ! Daca ceva ma suni in joc /call 2125 | Si iti arat.

Am inteles , le-am gasit , si iti multumesc ..

as mai avea o intrebare.. Cum fac o masina , Personala , DAR PE TOATA DURATA JOCULUi , de exemplu joc 1 an , 1 an sa fie masina mea , nu de la rent , sau sa`i pun key ... cand reintru in samp , sa fie acolo , caci de exemplu mie imi plac foarte mult CLOVER-urile , si as dorii sa-mi fac un clover , personal..

Am inteles , le-am gasit , si iti multumesc ..

as mai avea o intrebare.. Cum fac o masina , Personala , DAR PE TOATA DURATA JOCULUi , de exemplu joc 1 an , 1 an sa fie masina mea , nu de la rent , sau sa`i pun key ... cand reintru in samp , sa fie acolo , caci de exemplu mie imi plac foarte mult CLOVER-urile , si as dorii sa-mi fac un clover , personal..

Trebuie sa cumperi de la un player masina persoanala , dar cea mai ieftina masina costa 70-80.000.000$ .... ! Cand strangi banii astia atunci , intreaba de cineva cine vinde masina pers :)

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.