Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am si eu o problema eu si cu un prieten cand intram pe B-Zone ne spune ca ,,server didn't respond. retrying'' si am versiunea buna de samp tot si sunt si 300 jucatori on de ce nu merge??

Nu a existat.

Unele gamemoduri aveau aceasta comanda pe sa-mp 0.2x

B-zone nu a avut aceasta comanda

Ce facea?

Stiu ca arata toate datele unei masini / pickup etc , ID , Health etc , comanda care a fost inlocuita cu /db apoi a fost scoasa cand a aparut samp 0.3a

Imi apare ca mai am ban pana pe 1.13.2010 ora 21:47

Sigur voi lua unban azi la ora aia? Sau e bug?

Normal asa ar trebui ...acel bug a fost reparat (din cate stiu eu )

P.S : Parerea mea este ca nu era un bug...poate lag sau poate depinde si de ora calculatorului ....

Mi-ati putea recomanda o factiune pasnica (dar nu F/P) ? Vreau sa fie una cu un lider de treaba si salarii cat de cat acceptabile $-) ... dar in special sa aibe un lider de treaba [-o<

Iti recomand sa ramai civil momentan, ai luat /uninvite cu FP.. pentru toata incapabilitatea de care ai dat dovada pe timpul duratei in Fireman/Paramedic, inactivitate.. etc

Sistemul de unban automat chiar nu merge??? :((( Astept de aseara de la 10:46 ( seara ) si nici acum nu am luat unban automat.

Sa nu spuneti ca tre sa astept 2-3 zile in plus ?? ( am pus cerere unban )

Iti recomand sa ramai civil momentan, ai luat /uninvite cu FP.. pentru toata incapabilitatea de care ai dat dovada pe timpul duratei in Fireman/Paramedic, inactivitate.. etc

Eu inactivitate ... fi serios :-q ... am fost dat afara cu 60/60 Faction Punish pentru ca am intrebat daca pot lua elicopterul (nici nu l-am luat, doar am intrebat) ...

ON: Am o intrebare ... cu ce ma afecteaza aceste Faction Punish pe care le-am luat cand am fost dat afara din F/P ?

timp de 60 de ore nu poti intra in nici o factiune ,dupa 60 de ore poti incerca sa intri in alta factiune...

si elicopterul F/P se ia doar pt urgente, nu ai cum sa fi demis cu FP 60/60 pt o intrebare

Daca nu ma crezi, citeste si tu:

[23:59:23] ** Candidate Fire Paramedic CotYzOr: pot eu si cu comy65 sa luam elicopterul ?, over. **

[23:59:29] ** Candidate Fire Paramedic ToX: pentru ce?, over. **

[23:59:29] ** Chief Paramedic psihidelick: de ce, over. **

[23:59:30] comy65 says: dupaia sa nu se spuna ceva

[23:59:32] ** Chief Paramedic psihidelick: e vreo urgenta?, over. **

[23:59:47] ** Candidate Fire Paramedic CotYzOr: nu ... dar trebuie sa ajungem repede la aero ls, over. **

[23:59:54] ** Chief Paramedic psihidelick: de ce ?, over. **

[23:59:55] ** Candidate Fire Paramedic ToX: inseamna ca e o urgenta :)), over. **

[00:00:01] ** Chief Paramedic psihidelick: ce faci la aero ls?, over. **

[00:00:15] ** Candidate Fire Paramedic comy65: eu nu ma bag, over. **

[00:00:19] ** Candidate Fire Paramedic CotYzOr: sa ma intalnesc cu un newbie, over. **

[00:00:26] ** Chief Paramedic psihidelick: ok, over. **

[00:00:30] << Officer Meghy arrested suspect Realy_ccA for 600 seconds ($1,500). Bail: $650,000 >>

[00:00:30] ** Chief Paramedic psihidelick: cotyzor - demis cu 60/60 p, over. **

[00:00:33] ** Chief Paramedic psihidelick: cotyzor - demis cu 60/60 fp, over. **

[00:00:36] ** Candidate Fire Paramedic CotYzOr: dc?, over. **

[00:00:37] ** Candidate Fire Paramedic Gianfranco_Ferre: :)), over. **

[00:00:45] AdmCmd: KeNNN was kicked by Moartea, reason: spam

[00:00:48] ** Chief Paramedic psihidelick: pt ca nu ai voie sa folosesti masini/heli in scopuri personale, over. **

[00:00:48] ** Chief Paramedic psihidelick: bafta, over. **

[00:00:52] ** Candidate Fire Paramedic Gianfranco_Ferre: psidelick esti din galati ?, over. **

[00:00:56] ** Private SillenceKill: crash.., over. **

[00:00:57] ** Candidate Fire Paramedic CotYzOr: scuzati, over. **

[00:01:03] ** Candidate Fire Paramedic ToX: nu , e din bucuresti, over. **

[00:01:03] Advertisement: Vand arme, Placed by sica97 (Phone: {FFFFFF}8622{00D900})

[00:01:05] * You have been kicked from a Family/Force, by Leader psihidelick.

[00:01:05] * You are now a Civilian again.

[00:01:05] You are not part of a Team !

Am ca martori pe toti cei care erau online atunci in factiune !

din moment ce tu nu lai luat doar ai intrb nare dc sa te dea afara... eu cand eram Sublider F/P erau alte reguli dar, tu din moment ce nu lai luat nu vad nici un motiv sa te fi dat afara mai ales cu FP.... ai mai avut un FW inainte de faza asta?

din moment ce tu nu lai luat doar ai intrb nare dc sa te dea afara... eu cand eram Sublider F/P erau alte reguli dar, tu din moment ce nu lai luat nu vad nici un motiv sa te fi dat afara mai ales cu FP.... ai mai avut un FW inainte de faza asta?

Nu sunt doar de 1 saptamana in factiune si intotdeauna mi-am facut treaba, imposibil sa fi avut Faction Warn ... cred ca astept niste scuze din partea cuiva 8->

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.