Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am lvl 3 la Trader (lvl 9 la caracter) si cand intru la un 24/7 si dau /buy, vehicle keys sunt tot 10k :-$ , nu ar trebui sa fie mai ieftine 8->

Nu...| Eu am lvl 24+ si tot atat costa.

Ai dreptate Mihai Martaguna , dar este un bug . Si eu am level 3 toate upgrade-urile si tot asa e . La tot ! Cred ca este un bug , raporteaza-l .

Nu cred ca e Bug....

Sal am si eu o nelamurire dc nu mai pot intra pe contu meu Razvan_copilu zice ca nu corespunde parola ma puteti ajuta macar bani de pe el sa mi recuperez . VA ROG MULT !!

Sal am si eu o nelamurire dc nu mai pot intra pe contu meu Razvan_copilu zice ca nu corespunde parola ma puteti ajuta macar bani de pe el sa mi recuperez . VA ROG MULT !!

Nu poti avea 2 conturi pe b-zone,prin urmare nu iti poti "recupera" banii ! Parola de la "Razvan_copilu" corespunde cu parola primului cont facut pe b-zone .

cind intru intrun scuter sau intro masina ma scoate afara si imi arata unde treb sa plec dupa licenta de condus dar nu pot sa ma misc dc?

Cand te blochezi incearca sa scrii /exit , /stopanim sau sa apesi "ENTER " ," F " ! Daca nu merge asa,vorbeste cu un admin sa iti dea unfreeze sau da /report ,

Cand incerc sa ma conectez spune "The server didn't respond. Retrying."

Nu inteleg ce are, acum 2 ore mi-a mers

Daca nu ai observat serverul este down! ( e inchis sv ) si de acea iti apare The server didn't respond.Retrying.

la toti ne apare acum ;)

Sper sa il deschida cat mai repede

am o intrebare miam reinstalat samp si GTA acuma la samp am versiunea 0.3c RC6 si GTA versiunea 0.1 sau 1.0 si cand dau pe b-zone sa ma bage imi apare ecranu alb de mai multe ori dupa care intra pe single :( wtf? daca cnva stie plz sa ma ajute

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.