Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am si eu o intrebare:

La ce ajuta skill 5 la news ( daca esti NR ) ? Nu tot news dai ?

La Skill 3, poti lua News Chopper (Elicopterul).

La Skill 5 si Rank 3, poti lua Live.

Skill-urile arata si cat de activ esti, si munca ta depusa. Este ca e experienta, daca ai mai fost in NR, te poate ajuta sa intri a doua oara, mai rapid, pentru ca se vede, ca ai o experienta, si ca nu te joci doar.

Trimite'i PM lui Thomas / Bobo si explica-i situatia .

Daca nu ai mai intrat de foarte mult timp poate ti s-a sters contul automat ( mai ales de la ultimul rollback - este posibil sa se fi produs o "scurgere" de informatii,astfel ajungand la stergerea contului ) SAU ti-ai uitat parola ;)) .

pai eu de fiecare data cand intrat pe b-Zone -forum , eram logat si dintr-o data vad ca nu mai eram logat si am zis hai ca sa ma logez si nu mergea .

Daca imi uitam parola atunci ma mai lasa ca sa imi fac unu indentic ? :-/

in fine , mai am si eu o nelamurire , la lvl 1, 2,3 cand dadeam /upgrade imi arata si cate puncte de upgrade aveam si unde pot ca le folosesc , acuma la lvl 4, cand dau /upgrade imi arata asa si nu imi zice unde pot ca sa le folosesc de ce?

pai eu de fiecare data cand intrat pe b-Zone -forum , eram logat si dintr-o data vad ca nu mai eram logat si am zis hai ca sa ma logez si nu mergea .

Daca imi uitam parola atunci ma mai lasa ca sa imi fac unu indentic ? :-/

nu, trebuia sa'ti faci alt cont.

Fi mai explicit, ce nu merge? E posibil sa lipseasca un fisier din C care citeste instalarea, desi posibilitatea este mica.

Mai poti incerca sa reinstalezi tot San Andreas

Pai sunt cateva chestii logice.

1. Nu e asa roleplay , sa vezi toate patratelele. ( deobicei le vezi pe serverele de fun )

2. Are fii enervant , sa vezi punctulete pe mini map cum se misca ( si nu sunt putini playeri ).

3. s'ar face lagg mare dude.

De ce nu apar pe harta niste patratele care indica playerii ?

Funiest , am sa te contrazic , deoarece asta este si RP !

Exemplu : eu in real te vad pe tine pe harta Romaniei ? cred ca 'Nu'

Si inca un motiv , daca sar putea vedea playerii ar fi un DM la greu , si nici /find nu ar mai avea rost !

Funiest , am sa te contrazic , deoarece asta este si RP !

Exemplu : eu in real te vad pe tine pe harta Romaniei ? cred ca 'Nu'

Si inca un motiv , daca sar putea vedea playerii ar fi un DM la greu , si nici /find nu ar mai avea rost !

Ba /find ar avea rost.... pentru ca sunt cel putin 100 de civili si cate 10 minim din fiecare factiune ! Deci /find ar avea rost!

Dar totusi aveti dreptate! S-ar face lagg... Multumesc!

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.