Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Guest Claudia Maria

Buna, Am in casa 2 pc legate la un rounter. vreau sa joc pe amadoua cu 2 conturi (Eu si Fratimio) va rog sa faceti ceva sa mearga . ip 93.115.36.88 . ms mult [-o<

Buna, Am in casa 2 pc legate la un rounter. vreau sa joc pe amadoua cu 2 conturi (Eu si Fratimio) va rog sa faceti ceva sa mearga . ip 93.115.36.88 . ms mult [-o<

Nu puteti juca de pe acelasi ip ...S-a hotarat aceasta schiimbare pentru a se evita "conturile clona" !

1.Probabil ai o problema cu placa video.

2.Pentru a cumpara casa/masina ai nevoie de bani, pe care ii obtii la payday sau muncind.

3.In fiecare ora primesti payday, cand primesti payday obtii un respect point (/stats si o sa vezi ca ai acolo Respect:[x/x]), cand numarul de respect points din stanga este egal cu cel din dreapta poti da /buylevel si astfel avansezi cu un level, deasemenea ai nevoie de bani pentru a cumpara level.

la clienti.b-zone.ro am comandat mai multe clear warn

cum pot anula factura sa nu mai am restanta

Statistici

Produse/servicii: 1 (5)

Domenii web: 0 (0)

Sesizări de suport: 2

Clienţi recomandaţi: 0

Balanţa de credit: €0.00

Restanţe de plată: €6.00

Ai platit deja? Odata ce ai platit nu mai poti anula. Odata ce ai comandat, am impresia ca trebuie sa dai PM lui Bobo pentru a anula factura. Aici nu sunt sigur.

Am si eu o intrebare:D

Nu se poate mari nr de pleyeri la servar? 450/500.............sa fie 450/600 ceva de genu.

Am pus aceasta intrebare deoarece nu prea sunt deacord cu deschiderea unui nou servar.

Ar fi ami bine sa se faca mai multe factiuni de exemplu sa fie louite toate cele 3 orase si sa fie de exemplu: LSPD , SFPD si LVPD ;)...ETC...

De acord cu cadavru, asta vreau sa intreb si eu, nu ar fi mai bine sa tinem toti jucatorii pe un server de circa 800 de playeri? Daca acum suntem 450 in vara se fac 550-600. Ar fi aiurea sa se deschida server nou, s-ar goli si asta si ar fi destul de aiurea...

De acord cu cadavru, asta vreau sa intreb si eu, nu ar fi mai bine sa tinem toti jucatorii pe un server de circa 800 de playeri? Daca acum suntem 450 in vara se fac 550-600. Ar fi aiurea sa se deschida server nou, s-ar goli si asta si ar fi destul de aiurea...

-/500 Este maximum de playeri ... Crezi ca daca se putea rusii mai deschideau 5 servere de acelasi fel ?

Am si eu o intrebare:D

Nu se poate mari nr de pleyeri la servar? 450/500.............sa fie 450/600 ceva de genu.

Am pus aceasta intrebare deoarece nu prea sunt deacord cu deschiderea unui nou servar.

Ar fi ami bine sa se faca mai multe factiuni de exemplu sa fie louite toate cele 3 orase si sa fie de exemplu: LSPD , SFPD si LVPD ;)...ETC...

am si eu un server si stiu ca maximul de playeri este de 500 ,

eu zic ca cu deschiderea unui nou server nu ar fi o idee buna ca dupa aceea serverul nu o sa mai fie populat

cumultima idee sunt de acord inpriul rand ca serverul sa fie pupolat in toate cele 3 orase.

O nelamurire... Daca se v-a deschide un server nou, vom avea aceleasi level-uri ? Sau o vom lua de la 0 ? Eu, zic ca este mai bine de la 0. Vom fi toti egali pe celalalt server.

O nelamurire... Daca se v-a deschide un server nou, vom avea aceleasi level-uri ? Sau o vom lua de la 0 ? Eu, zic ca este mai bine de la 0. Vom fi toti egali pe celalalt server.

Desigur ca de la 0. Probabil si staff nou.

Eu nu as fi deacord pentru deschiderea unui nou servar ,multi au muncit pentru servaru asta care exista pentru acount premiu lvl bani masini case..Si acum sa o luam de lla zero nu este o idee buna

Daca ajungem la 500/500 in fiecare zi (ceea ce nu prea cred ca o sa se intample candva mai ales ca IV-MP o sa se dezvolte tot mai mult) o sa dechidem un server identic (NU o sa incepeti de la 0 ci o sa fie aceasi baza de date) pt ca toata lumea sa poata juca.

PS: Nu vreau sa mai aud pareri despre asta in topicul asta.

Am cateva nelamuriri:

Ce avantaje ai daca esti intr-o factiune/politie etc. ?

Exista vreo modalitate sa scapi de wanted level ? Sau doar sa te predai / fugi .

Cum se obtin celelalte licente ? (test sau/si cumperi)

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.