Jump to content

Parere despre noul update

onlycraiova

Recommended Posts

Ce parere aveti despre noul update?As vrea sa veniti cu posturi in care sa scrie parerea voastra, adica sa vad cum va aplce cum este acum sau cum era inainte?

Mie unul imi place update numai ca ar trebui sa nu se ieftineasca masinile asa mult si sa se puna faggio la 3m sau nu mai stiu ce...Era bine ca inainte Doar este RPG server deci era tare ca inainte stricati farmceul jocului...Ok sunt de acord sa bagatio faggio dar sal faceti mult mai scump si sa nu ieftiniti fa spun sincer...Uitativa ce ati facut poate playerii pleaca mai bine lasatio serverul cum era eventual sa lasati faggio dar sa nu ieftiniti masinilie si faggio prea ieftin faceti ceva toti jucatorii zic uitativa la parerea noastra a tuturor poate b-zone va pierde playeri de pe urma update-ului...Succes!

Acum serverul este o amre prosti duap noul update....au auzit un hitman vorbind ca unul ep nume Andrew.Stracci sia si luat bullet cu sa si bagat /buyvehicle...multi au inceput sa comenteze....multi playeri au zis ca se lasa mai ales daca o sa se bage si case o sa le puna capac....mult nu mai dureaza...maxim 1-2 luni si o sa se bage si case...ascultati-ma pe mien cum au facut cu masinile asa o sa faca si cu casele ca vor vrea sa aibe toate saraciile duap sv case si masini personale.

Draga Royce stiu ca a mai fost un topic ca asta dar vreau sa va uitati bine voi admini ca ati facut o greseala cand ati fac update asta.Sunt de acord ca bagati un faggio dar cel putin facetil mai scump si acum sunt mai ieftine muult mi ieftine sau mai facut si masini.Era tare inainte deasta e server RPG.Acum o sa vezi pe toata lumea cu infernus bullet merit turismo faggio pe strada.Mai uitativa odata ce ati facut uitativa la parerea tuturor si vedeti ce faceti.BAFTA!

Draga Royce stiu ca a mai fost un topic ca asta dar vreau sa va uitati bine voi admini ca ati facut o greseala cand ati fac update asta.Sunt de acord ca bagati un faggio dar cel putin facetil mai scump si acum sunt mai ieftine muult mi ieftine sau mai facut si masini.Era tare inainte deasta e server RPG.Acum o sa vezi pe toata lumea cu infernus bullet merit turismo faggio pe strada.Mai uitativa odata ce ati facut uitativa la parerea tuturor si vedeti ce faceti.BAFTA!

Hablas romana?

Acest update a fost facut ca unul constructiv, pentru a dezvolta serverul,nu a fost facut asa din lipsa de ocupatie.

O seara frumoasa.

Acum serverul este o amre prosti duap noul update....au auzit un hitman vorbind ca unul ep nume Andrew.Stracci sia si luat bullet cu sa si bagat /buyvehicle...multi au inceput sa comenteze....multi playeri au zis ca se lasa mai ales daca o sa se bage si case o sa le puna capac....mult nu mai dureaza...maxim 1-2 luni si o sa se bage si case...ascultati-ma pe mien cum au facut cu masinile asa o sa faca si cu casele ca vor vrea sa aibe toate saraciile duap sv case si masini personale.

Eu zic sa lasi casele si masinile si chiar sa:mp-ul in general deoarece te bate rau tastatura si implicit limba romana.

@Staff de ce ati inchis topicul anterior? Cunoasteti definitia "Discussion forum" ? La discutii libere intre membrii factiunilor se fac 500,000 posturi aiurea pe zi si aici unde chiar ne putem exprima o parere relativ interesanta dati topic closed? Trist.

OnTopic: Din pacate noul update face lag, Dar ideea e foarte buna in opinia mea (ma refer la noul sistem de masini)

Primadata nu am agreat ideea,dar mi-am dat seama ca este ok,ne permite jucatorilor noi sa cumparam si noi o masina mai slaba,sau un motor: faggio,sunrise...Pacat ca face lag cateodata si e bugul cu /park din cauza caruia se inchide serverul foarte des.In rest pot spune ca tot e ok.

Eu zic sa lasi casele si masinile si chiar sa:mp-ul in general deoarece te bate rau tastatura si implicit limba romana.

@Staff de ce ati inchis topicul anterior? Cunoasteti definitia "Discussion forum" ? La discutii libere intre membrii factiunilor se fac 500,000 posturi aiurea pe zi si aici unde chiar ne putem exprima o parere relativ interesanta dati topic closed? Trist.

OnTopic: Din pacate noul update face lag, Dar ideea e foarte buna in opinia mea (ma refer la noul sistem de masini)

Cand se bat campii si 100 de oameni zic acelasi si acelasi lucru facandu-se 100 de pagini fara sens si absolut tampite intr-un singur topic e normal sa fie inchis.

Cum bine zicea cineva in celelalt topic,s-au gasit sa vorbeasca toti codatii si ceilalti care nu au un trecut prea roz pe server despre buna desfasurare a lui,penibil.

Nu ma refer la tine doberman.

Macar sa se tina inca 2-3 zile si porma , sa se inchida casa faca playerii afacerii cu masinile de la Shop.Daca lar tine in permanenta toti ar avea masinii , dintrun Servar RolePlay sa facut un server Stunt.. Eu zic sa il mai tineti 2-3 zile si sa-l inchideti ar fii cel mai bine! P.S Din cauza asta se inchide servaru non-stop astazi sa inchis servaru de vro 10 ori!

MIe unul mi se pare o prostie acest update..trebuia sa se bage 1-2-3 masini noi dar nu atatea.. Eu zic ca sv o sa aiba de suferit ..Ma refer la playerii vechi care or sa paraseasca usor usor sv..

DOAR O PARERE SA NU SARITI CU GURA:d

Zau ? de ce te ambalezi ca o dacie ?

PS: a mai fost facut un topic cu aceasi tema...chiar nu stii sa dai un search?

Dar-ar Domnu' sa primesti suspend pentru topic'ul asta.

Ce parere am? Agramati analfabeti aschilombatici care nu fac altceva decat sa joace samp, sa manance si sa se duca la scoala (de pomana, din cauza primelor 2 motive amintite anterior) sustinand sus si tare ca Gabb a facut o prostie, si ca acum toata lumea va avea masini. Ma, care e problema voastra defapt? Ce va f**e pe voi atat grija de capra vecinului? Va dati smecheri ca jucati RPG si voi sunteti niste tantalai care nu stiu nici macar ce inseamna RPG la general (nu ma refer la acronim, adica Role Play Gaming, ma refer la definitie).

Alta prostie care e pe buzele tuturor "cei care joaca de ani de zile se vor lasa pentru ca au pierdut toti", hai sa va zic cum sta treaba cu asta: nu s-a luptat nimeni "ani de zile" pentru ca treaba asta cu afacerile este de un an si cateva luni (de cand s-au introdus masinile personale), pentru ca inainte de asta erau 10 persoane care aveau casa si atat. In al 2-lea rand, "playerii aia vechi care se vor lasa pentru ca au pierdut averi" nu au averi in primul rand, implicit nu au cum sa se lase din cauza unui lucru inexistent.

Daca v-ati utiliza macar 0,00000001% din bibilica v-ati da seama ca "playerii noi care strang 8 milioane si vor avea masini" sau "playerii care joaca de 2 luni si "vor avea infernus peste noapte" nu vor fi bogati dintr-un motiv simplu: nu vor mai putea afaceri (cumpara o masina cu 10 milioane si o vand cu 20). Asa ca, va fi foarte greu sa treci de la o masina de 10 milioane la una de 100.

Nu in ultimul rand, cei care sunteti nemultumiti de noul update nu ne suparam absolut deloc daca ne parasiti, ba chiar ne faceti un bine. Acestea fiind spuse, usa e in coltul dreapta sus.

MIe unul mi se pare o prostie acest update..trebuia sa se bage 1-2-3 masini noi dar nu atatea.. Eu zic ca sv o sa aiba de suferit ..Ma refer la playerii vechi care or sa paraseasca usor usor sv..

DOAR O PARERE SA NU SARITI CU GURA:d

Cumpara si tu cont premium ca si asa jucati moca si plangeti cand e serverul down o zi. incep toti sa zica tot felul de chestii ca e hostul nu stiu cum si alte baliverne, cand voi nu ajutati cu un leu.

Erau prea mari diferentele dintre playeri...totusi nu crezi ca e EXAGERAT DE MULT sa ceri pe o masina 2.5 miliarde? Cand un payday e 20k.

Pai iti zic eu, ce tragere de inima mai avea playerul ala de level 10-11 sa stranga bani de un sultan (1.2-1.4 mld) cand el intr-o luna nu facea nici macar 100 mil timp in care masina se mai scumpea cu inca 100...

Acum si un player care face 3mil (relativ repede) fie din cersit/ferma/trucker/alte modalitati...in maxim 3-4 saptamani are si el un amarat de scuter, nu bulleturi si turismo cum visati toti.

Nu vad de ce purtati atata ciuda ca toate masinile acum sunt sub 1 mld iar cele ieftine au crescut putin, ca si asa nu le cumpara nimeni pe alea vechi, toti isi iau acum masini de la dealership, in fine.

Lasa ca intr-o luna uitati :))

chill out.

Nu in ultimul rand, cei care sunteti nemultumiti de noul update nu ne suparam absolut deloc daca ne parasiti, ba chiar ne faceti un bine. Acestea fiind spuse, usa e in coltul dreapta sus.

am mai zis`o si`o repet, si cum au zis`o si`au repetat multi altii : mor de oftica astia care au bagat bani reali in game ;) nu are rost sa ne mai hazardam cu aceleasi idei la infinit pentru ca ideea e simpla, ca si urmatorul exemplu ales aleatoriu : cel care a avut infernus s`a dus de rapa, cel care a avut slamvan a picat bulanul peste el.

asa ca, sa va crape ochii de ciuda si cum a zis empty mdy mai sus : bft. e un patratzel desenat misto sus cu rosh` si alb, iar in samp sunt 2 pasi simpli de urmat : T -> /q , salut la revedere.

1. Invatati sa vorbeste romaneste.

2. Acest update a fost facut deoarece noi am considerat ca era foarte greu ca un jucator nou, de level 1, sa isi cumpere o masina intr-un timp oarecum scurt, in urma acestui update s-a rezolvat problema, nu este o tragedie, asa ca nu mai dramatizati, preturile sunt foarte bune acum.

3. Nu te obliga nimeni sa joci pe server, intradevar conteaza parerea voastra, insa ar trebui sa fiti multumiti.

4. Cine mai deschide topic pe tema asta, risca warn up / suspend.

P.S: De ce ceri " PINNED " ? Ti se pare un topic interesant, care poate ajuta pe cei din jur ? Nu prea cred..

Closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.