Cornelius nWo Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 (edited) Salutare playeri de pe B-Zone. M-am tot gandit si nu stiam unde sa deschid acest topic. Eu vreau sa organizez un miting de fotbal cum a fost la Bucuresti acum cateva zile dar acesta sa fie in Constanta. Un player va fi capitan si isi va face o echipa de 6 jucatori( doar playeri de pe B-Zone). Dupa ce isi fac echipa vor posta in acest topic dupa urmatorul model: Numele Capitanului: Numele Jucatorilor: Intalnirea v-a avea loc pe data de 10 martie 2012 la o sala de sport din Constanta (o v-om alege la momentul protivit). Sper sa va placa acest topic si aceasta activitate. Astept cat mai multe echipe. O zi buna. Echipa 1: Assasin7 CrocoDilu18 Toretto.Corleone rTz. GhidusAndrei Spencer Edited March 2, 2012 by Spencer Vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jhonnson Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 (edited) Numele Capitanului: Assasin7 Numele Jucatorilor: Crocodilu18 , Toretto.Corleone , Rtz. , Spencer , GhidusAndrei , Costea_silvliu Si apropo vezi ca nu se scrie "miting" se scrie "meeting" Edited March 2, 2012 by Assasin7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornelius nWo Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 TOPIC CLOSE VA ROG A APARUT O PROBLEMA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojacksamp Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 vin si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenn Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Mă bag şi eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Secțiunea aceasta este dedicată eventurilor ce țin de joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts