Jump to content

B-zone tv The complication

DGS Daviid
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-zone tv] The complication

Gen: drifting

Durata: 0:37

Data lansarii: 4.03.2012

Scurta prezentare: -

Link catre clip :

Frumos... dar prea scurt :(

Imi place felul cum le-ai editat, cum se numeste piesa? :D

Mi'a dato un prieten :)) dar din pacate : numele piesei era : dubstep.mp3 =)))

Dupa ce ca e de-o calitate proasta, ai mai pus 70 de mii de linii si luminite si nu se intelege mai nimic. Si la inceput e numele tau scris 10 secunde.

Driftul in sine este bun, dar mai scoate din efectele alea... Zici ca e un slideshow facut pentru hi5. :))

Ce-i asta ?

Ma gandeam eu... Era cam ciudata faza ca dintr-odata vine cu drifturi si edituri de genu'...

Rusine ba Naigi. Chiar sunt dezamagit... Mi se parea mie putin cunoscut driftul, dar nu m-am gandit ca ai fi putut copia. Si nici macar nu ai schimbat nimic. Te-a intrebat Hank de melodie, te-ai scos si ai zis ca e dubstep.mp3. :)) Cred ca vei sanctionat...

Ma gandeam eu... Era cam ciudata faza ca dintr-odata vine cu drifturi si edituri de genu'...

Rusine ba Naigi. Chiar sunt dezamagit... Mi se parea mie putin cunoscut driftul, dar nu m-am gandit ca ai fi putut copia. Si nici macar nu ai schimbat nimic. Te-a intrebat Hank de melodie, te-ai scos si ai zis ca e dubstep.mp3. :)) Cred ca vei sanctionat...

:-J Stai chill :-J Iti explic doar TIE. TOTUL :-J

Mda,tare clipu avand in vedere ca este copiat de la userul de pe youtube ''thefashionvirus1'' care nu cred ca esti tu,el a facut mai multe clipuri de drifting din cate vad,tu ai avut grija sa-ti scri numele la inceput si atata =)) GG!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.