Gang Mihai Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Dupa cum am promis, am terminat si acest mod pentru incepatori! Modul acesta este mult mai complect deoarece am inclus numele strazilor, nu am mai omis asa de multe locatii si nu mai iti da crash. Niste imagini : http://postimage.org/image/pvneup1ar/ http://postimage.org/image/q0r64d8lv/ Modul Cuprinde: -Zonele, respectiv cartierele. -Numele strazilor. -Locatiile serverului si multe altele. Cum se instaleaza? a) Descarca Alci`s Image editor de aici : http://www.gta-downl...img-editor.html b) Dezarhiveaza-l c) Deschide programul si dai click pe OPEN. d) Cauta directorul unde ai instalas San Andreas si intra in Models! e) Dai pe gta3.img si apasa pe OPEN. f) Apasa butonul Import(remove if exists) si pune fisierele modului, ai grija sa nu uiti vre-unul( dai pe unul si apesi CTRL+A sa se selecteze toate) d) apesi Rebuild, astepti sa se incarce si iesi din program! ATENTIE!!! Trebuie sa fi iesit din joc cand faci procedeele de mai sus. Download MOD http://www.2shared.c...b_zone_map.html Credits : Keensan - Real map( FoCo gaming operator) Gang_Mihai - Text and apply effects Royce - Assistance Stiu ca am mai omis cate ceva, nu poate fi perfecta perfecta, dar cu ajutorul vostru o puteam face . Deci am o rugaminte la voi! Vreau sa postati aici locuri/hq-uri sau ce considerati voi ca mai lipseste din harta, si o sa revin cu "fix-uri" imediat, totodata o sa modific si linkul de download(actualizare) Ce va rog sa postati in acest topic : -Intrebari/nelamuriri despre mod! -Propuneri/locuri care lipsesc din harta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Frumos mod o sa il folosesc si pe acesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 E bine ca te-ai gandit sa faci asta. Felicitari. Dar, nu se ia crash sau se face lag? #Poti sa-mi dai si mie modl original? Needitat de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlayTheFlay Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Felicitari ma asta e mai vrumos ca V1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKillz Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Felicitări, foarte util. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Felicitari...util si frumos...e bun si pentru taximetristi..nu doar pt incepatori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG NoLiFeE Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Mersi mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Frumos mod..cum spune si Nick..este bun mai ales pentru cei din Taxi Cab Company ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KSG Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Foarte util pentru cei noi. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Cappalini Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Wow,felicitari.Ti-a iesit super.O sa il incerc si eu imediat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RetrasS Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Frumos acum il instalez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLusSioNReal Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Multumesc mult,acum o sa il incerc,din poze pare destul de frumos,demult cautam unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 O sa fac tot posibilul ca topicul sa primeasca pinned deoarece un speedometer descarcat de pe net si un topic cu locatiile serverului caruia nu ii merg imaginile au primit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Era mai util,unde e Pershing Square sa pui "LSPD" unde e Unity Station sa pui Gara LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Era mai util,unde e Pershing Square sa pui "LSPD" unde e Unity Station sa pui Gara LS. avem si englezi pe aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Partea de photoshop este urata. Puteai sa faci ceva mai..frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorldDistroyer Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Foarte frumos si util O sa il folosesc si eu acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Partea de photoshop este urata. Puteai sa faci ceva mai..frumos. conteaza textul ma? Nu vroiai sa il pun in flacari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 conteaza textul ma? Nu vroiai sa il pun in flacari? Inghetat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Inghetat! Cred ca aspectul conteaza mai putin! Continutul sa fie bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR3ATIVe Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Intradevar, este bun si folositor, felicitari. Dar cum a spus si Dani era mai folositor pentru incepatori daca erau trecute denumirile prescurtate, (LSPD, Gara LS, etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Intradevar, este bun si folositor, felicitari. Dar cum a spus si Dani era mai folositor pentru incepatori daca erau trecute denumirile prescurtate, (LSPD, Gara LS, etc). nuam facut unul universal nu suntem doar romani Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManxXxL Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Frumos modul. Am sa-l incerc si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR3ATIVe Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 nu am facut unul universal nu suntem doar romani Stiu ca avem si jucatori straini dar m-am referit "ca ar fi fost frumos asa pentru incepatori"... Oricum este destul de reusit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 Stiu ca avem si jucatori straini dar m-am referit "ca ar fi fost frumos asa pentru incepatori"... Oricum este destul de reusit. daca spawnpointul era la gara mai mergea sa scriu gara LS, dar asa nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.