DenisXd S4F Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 (edited) -Nume: DenisXd. -Rank: 3. -Data savarsirii interviului: astazi. -Tipul interviului: Simplu -Pe cine am intervievat: Unick.Jr -Alte precizari: -. -Nume: DenisXd. -Rank: 3. -Data savarsirii interviului: ieri. -Tipul interviului: spontan. -Pe cine am intervievat: AUDI_RS8. -Alte precizari: -. -Nume: DenisXd. -Rank: 3. -Data savarsirii interviului: alaltaieri -Tipul interviului: spontan. -Pe cine am intervievat: MaGe. -Alte precizari: -. -Nume: DenisXd. -Rank: 3. -Data savarsirii inteviului: ANULAT. -Tipul interviului: simplu. -Pe cine am intervievat?: [R]obert. -Alte precizari: nu m-a contactat, e mare nab. sta 24/24 afk, pe sleep. sa fie sanatos. Edited August 5, 2016 by DenisXd S4F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuckson Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 -Nume: Tuckson -Rank: 3. -Data savarsirii interviului: 03.08.2016 -Tipul interviului: triplu -Pe cine am intervievat: _catalin, T.i.b.i, dr.[x]ray. -Alte precizari: -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PadE Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 -Nume: Pade -Rank: 3. -Data savarsirii interviului: 06.08.2016 -Tipul interviului: spontan. -Pe cine am intervievat: uSp, zeama, PainGOW, EuroStar. -Alte precizari: -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisXd S4F Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 -Nume: DenisXd. -Rank: 3. -Tipul interviului: spontan. -Data savarsirii interviului: spontan. -Pe cine am intervievat: TheBonzyJack si D.DIESEL. -Alte precizari: -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South MaGe Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 -Nume: MaGe. -Rank: 5 -Tipul interviului: Spontan. -Data savarsirii interviului: 06.08.2016. -Pe cine am intervievat: Bulaie si Alin[Legend]. -Alte precizari: Neah. -Nume: MaGe. -Rank: 5 -Tipul interviului: Simplu -Data savarsirii interviului: Anulat. -Pe cine am intervievat: Coso si Mykes. -Alte precizari: Invata sa te comporti, Mykes, cand omul iti spune ceva frumos, incearca sa asculti.. next time, imi pare rau, Coso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 - Nume: ManillaManiacs - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 07/08/2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: bwiNNN - Alte precizări: $$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisXd S4F Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 (edited) -Nume: DenisXd. -Rank: 3. -Tipul inteviului: spontan, viata in HA, etc. -Pe cine am intervievat: Sn[a]k3. -Alte precizari: -. -Nume: DenisXd. -Rank: 3. -Tipul interviului: cu cerere. -Pe cine am intervievat: HipHopFuryJR -Alte precizari: -. -Nume: DenisXd. -Rank: 3. -Tipul interviului: simplu. -Data savarsirii interviului: astazi. -Participanti la interviu: Adham and MR.Eagler. -Alte precizari: interviu in limba engleza. hmm, acceptabil. Edited August 7, 2016 by DenisXd S4F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaittzza V I P Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 -Nume: [X]MaN -Rank: 4 -Tipul inteviului: spontan, legat de functia de helper -Pe cine am intervievat: [uS].Roby -Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Electroo Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 - Nume: Electro.. - Rank: 5. - Data săvârşirii interviului spontan:07.08.2016. - Tema interviului spontan: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: RipTay, Kratos, TheVirus, RyDeR. - Alte precizări: Nu avem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ NoTe Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 - Nume: NoTe[CAPITANU]- Rank: Network Anchor (4)- Data săvârşirii interviului: 06.08.2016- Tipul interviului: Pe o tema aleasa (Football)- Numele celui/celor intervievat/ţi: torennt[capitanu], Bodi123[JUNIOR] si Anca2.- Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
PadE Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nume: Pade -Rank: 3 -Data savarsirii interviului: 07.08.2016 -Tipul interviului: Simplu -Pe cine am intervievat: [TL]Pabllo -Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F ATV Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 - Nume: VoyaGer - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 7/08/2016 - Tipul interviului: spontan. - Numele celui/celor intervievat/ţi: mage., electro.., plutonium. - Alte precizări: a fost de o ora, foarte interesant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 - Nume: ManillaManiacs - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: - - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Mykes Coso. StrikeWolf - Alte precizări: Anulat. Dam saptamana viitoare, ca au niste probleme, la fel si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisXd S4F Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 -Nume: DenisXd. -Rank: 3. -Data interviului: astazi. -Pe cine am intervievat: PiCi si Gabos. -Tipul interviului: complex. -Alte precizari: niste oameni de nota 10. sper sa mai apuc sa-i cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F ATV Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 - Nume: voyager - Rank:3 - Data săvârşirii interviului:8/08/2016 - Tipul interviului:simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: iandrei - Alte precizări:emoticon pe live Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F ATV Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 - Nume: voyager - Rank:3 - Data săvârşirii interviului:8/08/2016 - Tipul interviului:spontan - Numele celui/celor intervievat/ţi:kruger - Alte precizări:asdad Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F ATV Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 - Nume:voyager - Rank:3 - Data săvârşirii interviului:8/8/2016 - Tipul interviului:spontan - Numele celui/celor intervievat/ţi:deia, simii., thebonzyjack, dowsky, florance, skydon, tortuga, ups - Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
N Catalin ToV Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 -Nume: N.Catalin -Rank: 3. -Data savarsirii interviului: 08.08.2016 -Tipul interviului: spontan. -Pe cine am intervievat: Rower -Alte precizari: -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius nWo Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Nume: Mariuus3D Rank: Local Editor (3) Data săvârşirii interviului: 08.08.2016 Tipul interviului: Simplu Numele celui/celor intervievat/ţi: JoKeR.ExE si HitmaN.ExE Alte precizări: La sfarsit au luat kick pentru emoticoane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F ATV Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 - Nume: voyager - Rank:3 - Data săvârşirii interviului:8/8/2016 - Tipul interviului:simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi:sicario. si unick.jr - Alte precizări:sal Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ NoTe Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 - Nume: NoTe[CAPITANU]- Rank: Network Anchor (4)- Data săvârşirii interviului: 08.08.2016- Tipul interviului: Simplu- Numele celui/celor intervievat/ţi: ToRenNt[CAPITANU], Bodi123[JUNIOR].- Alte precizări: Se pare ca ToRenNt[CAPITANU] a fost promovat in direct. Felicitari, nab! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N Catalin ToV Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 - Nume: N.Catalin- Rank: 3- Data săvârşirii interviului: 09.08.2016- Tema interviului spontan: Viata de sublider.- Numele celui/celor intervievat/ţi: Dice- Alte precizări: Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
South MaGe Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 -Nume: MaGe. -Rank: 5 -Tipul interviului: Spontan. - Numele celui/celor intervievat/ţi: [uS]Adytzu, [uS]Dice, [uS]MaxyMusS, [uS]Alexandru, [uS]Smith, [uS].Roby, [uS]KeNNeDy, [uK]Mario_Jovic, [uS]Zhao, [uS]Sn[a]k3. -Data savarsirii interviului: 09.08.2016. -Alte precizari: Neah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaittzza V I P Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 - Nume: [x]maN- Rank: Network Anchor (4)- Data săvârşirii interviului: 09.08.2016- Tipul interviului: Simplu- Numele celui/celor intervievat/ţi: [uN]MRAMONA- Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ NoTe Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) - Nume: [uN]NoTe[CAPITANU] - Rank: Network Anchor (4)- Data săvârşirii interviului: 09.08.2016- Tipul interviului: Special- Numele celui/celor intervievat/ţi: [uN]AmEryKaNu, [uN]NFcataNF, [uN]DJCobra si [uN]Mar1us. - Alte precizări: My fammily. Un live lung si frumos. Edited August 9, 2016 by uN NoTe CAPITANU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts