Jump to content

«Persoane de încredere - cei căruia i-ați încredințat ceva»

RounD

Recommended Posts

Sunt curios care a fost prima voastră persoană și cea mai apropiată persoană cu care ați făcut cunoștință în joc și a fost/este de încredere, căruia i-ați încredințat bani/bunuri sau chiar contul. Prima mea persoană de încredere a fost Ecs7azy căruia i-am dat 2 milioane și care mi i-a returnat în următoarea zi, dar cea mai apropiată persoană a fost și va fi Carlos_Smit căruia i-am încredințat totul (pînă și contul cu toate bunurile). Dar voi ce persoane de încredere ați cunoscut?

.[mR].CrypTmaKeR., actual MrRadu cu care ma cunosc de vreo 5-6 ani, fiind colegi in generala. I-am dat casa, masina, bani, chiar si contul. La fel si el, mi-a dat contul, mi-a dat bani, masina, casa, contul. Uneori imi dadea bunurile de tot, la fel si eu.

Băieți scriți persoanele pe care le-ați cunoscut în game, nu cu care vă știți de mici copii :) Ăia clar că au încrederea voastră, mie îmi este interesant dacă ați cunoscut pe cineva în game și v-ați împrietenit într-atît încît să-i puteți încredința bunuri/bani etc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.