Jump to content

«Persoane de încredere - cei căruia i-ați încredințat ceva»

RounD

Recommended Posts

IoNeL. ( cel care m-a adus pe B-zone) i-am incredintat bunuri si in 2 zile mi le-a inapoiat, Ghambyt un om de nota 10 si kINNNder. ( omul care iubeste prea mult ouale ) cei 3 vor avea mereu respectul meu.

Cele mai de incredere persoane cu adevarat sunt Assasin7, PauL., RamireS. si pot spune ca AndreyCiubotariu, dar celor 3 le-am incredintat foarte multe bunuri de valoare si mi le-au returnat, RESPECT !

Pe vechiul cont l-am imprumutat pe ___george___ de 2 ori cu bani prima data 2 milioane iar a 2-a oara cu 5-6 iar acesta mi-a dat banii inapoi exact la timp, aveam lvl 13 atunci si se faceau greu banii munceam la TAXI pe rupte.

Kainenr1, sppedy, freddy, piticul, taryd0n, vinnie, bluer, razvan14, allen, f4l balon, alex.bibi si nu in ultimul rand andreyciubotariu., acestia m-au ajutat cu un mic sfat pentru a supravietui printre voi, respect deplin.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.