Jump to content

[B-Zone TV] McLaren 12C Presentation

Kev1nster
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: McLaren 12C Presentation

Gen: Stunt, Race

Durata: 0:56

Data lansarii: 29.08.2012

Scurta prezentare: În prima parte a filmului am ales o melodie lentă, cu care să ... arăt un fel de încălzire a mașinii. Apoi, când am introdus o melodie rock, am vrut să arăt ca McLaren e ceva asemănător cu un Infernus.

Link catre clip: http://youtu.be/_qvuzXIAUx8

Foarte tare, sincer mi-a plăcut această prezentare, cred că-i unică :D.

Normal ca e unica... Nu exista doua filme la fel.

#Nu prea e prezentare asta... Adica, scenele sunt mult prea scurte si nu se vad detalii masinii... Trebuia, la inceput cel putin, sa prezinti masina, interior, exterior, prin scene mai lungi. Si, din toate culorile, ai facut-o neagra... Nu se vad detaliile pe o masina neagra, trebuia sa pui un hidden, portocaliu ceva.

webopt-mp4_12c_011_2.jpg

Laic dis.

Gj pentru efort si idee, dar nu prea-mi place...

Normal ca e unica... Nu exista doua filme la fel.

#Nu prea e prezentare asta... Adica, scenele sunt mult prea scurte si nu se vad detalii masinii... Trebuia, la inceput cel putin, sa prezinti masina, interior, exterior, prin scene mai lungi. Si, din toate culorile, ai facut-o neagra... Nu se vad detaliile pe o masina neagra, trebuia sa pui un hidden, portocaliu ceva.

webopt-mp4_12c_011_2.jpg

Laic dis.

Gj pentru efort si idee, dar nu prea-mi place...

Ză fac, n-ai idee cum se vedea cu hidden. Era total aiurea. Mulțumesc oricum pentru apreciere.

Cum a spus si MrYonutz , intr-o prezentare trebuie sa arati toate detaliile masini , pentru inceput ti-a iesit destul de bine , mai incearca.

Deci, filmatul mi-a luat 5 ore (ideile 3 ore). Editatul mi-a luat undeva pe la vreo 7 ore (asta pentru că am căutat pe YouTube multe tutoriale pt. After Effects). Oricum, nu mai joc pe RPG, m-am axat pe filme. Acum, serios, ce câștigi dacă joci pe RPG? Mai mult iți faci nervi cu toți începătorii și toți care nu muncesc deloc, care învață doar să traga țepe și să facă posturi. Așa, pentru mine, RPG există doar ca să-l pun undeva prin film.

Vă asigur că vor urma multe alte filme din partea mea. Adevărul este că e primul film și nu prea am știut ce să-i fac, adevărul este că m-am chinuit multicel să găsesc un fundal sonor potrivit, pentru că daca n-aș fi pus muzică bună, jumătate (sau chiar mai mult) din calitatea filmului s-ar fi dus.

Nu prea îi poţi spune prezentare, dar mă rog. Nu-mi place că ai filmat doar când săreai cu maşina, şi când ai driftat, şi nu cred ca ţi-a ieşit cum vroiai, cel puţin aşa se pare.

În rest e bine, îmi place cum ai combinat muzica cu video-ul, se potrivesc. Felicitări.

Foarte frumos, usor usor pot ajunge departe.

Mult succes.

Eu pot ajunge ... sau tu? Stai, nu-mi vine sa cred ca TU ai spus asa ceva :O LOL! Deci din toti de-aici care n-au orgoliul tau, tocmai TU (cu filme "de filme") imi spui ca pot ajunge departe? Multumesc :)

Titlul clipului: McLaren 12C Presentation

Gen: Stunt, Race

Durata: 0:56

Data lansarii: 29.08.2012

Scurta prezentare: În prima parte a filmului am ales o melodie lentă, cu care să ... arăt un fel de încălzire a mașinii. Apoi, când am introdus o melodie rock, am vrut să arăt ca McLaren e ceva asemănător cu un Infernus.

Link catre clip:

http://youtu.be/_qvuzXIAUx8

Nu înţeleg acele sărituri peste pod... când prezinţi o maşină sari cu ea, te rostogoleşti, îi strici planetarele omule :), prezint-o frumos la interior, exterior, motorul... Edited by Geoo

Nu înţeleg acele sărituri peste pod... cînd prezinţi o maşină sari cu ea, te rostogoleşti, îi strici planetarele omule :), prezint-o frumos la interior, exterior, motorul...

Am vrut să arăt că e bună de orice. Plus, genul filmului e Race Stunt. Așa că ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.